הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס-תקיעה בעצימות

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני עושה טקסס ללחיצות והעצימות לא מתקדמת ביחס לנפח.
הגעתי למצב שיש לי מחר 47.5 פרס לנפח שזה גם המשקל הכי כבד שהצלחתי בעצימות עד עכשיו כי נכשלתי פעמיים ב50 לחמישייה.
מה כדאי לי לעשות?

להתחיל לאכול זה דבר ראשון
ותחזור שוב על המשקל לפחות פעמים אם לא הולך תן ריסט קטן ומשם תתקדם

• פותח/ת השרשור
להתחיל לאכול זה דבר ראשון
ותחזור שוב על המשקל לפחות פעמים אם לא הולך תן ריסט קטן ומשם תתקדם
אני אוכל דיי להגיד לי את זה:97:.
זה ממש מוזר אבל שהנפח מתקדמם והעצימות לא. זה ככה גם בבנץ וגם בפרס.
אתה מציע ריסט לנפח או גם וגם?

רשמתי בכותרת אני עושה טקסס

אני מסוגל לקרוא,תודה על הדאגה.
טקסס(לרוב כפי שמתברר)בנויה עם בנץ בנפח ובעצימות והפרס בא בהתאוששות.
בכל מקרה אני מבולבל יותר איך ההבדל בין הנפח לעצימות שלך בפרס היה 5 קילו בלחץ שאם נכשלת פעמיים בעצימות אתה כמעט משווה ביניהם

האמת שהמקרה הקלאסי לרוטציה כמו שכתוב בתוכנית הוא שבהתאוששות יהיה 3x5 עם 90% מהנפח של השבוע של קודם לכן, למי שעובד ברוטציה 😃

אני עושה טקסס ללחיצות והעצימות לא מתקדמת ביחס לנפח.
הגעתי למצב שיש לי מחר 47.5 פרס לנפח שזה גם המשקל הכי כבד שהצלחתי בעצימות עד עכשיו כי נכשלתי פעמיים ב50 לחמישייה.
מה כדאי לי לעשות?
הפרש ממש קטן.
הייתי חושב על ריסט בנפח כדי לבדוק אם זה ישנה לטובה את העצמות.

• פותח/ת השרשור
אני מסוגל לקרוא,תודה על הדאגה.
בכל מקרה אני מבולבל יותר איך ההבדל בין הנפח לעצימות שלך בפרס היה 5 קילו בלחץ שאם נכשלת פעמיים בעצימות אתה כמעט משווה ביניהם
התחלתי את התוכנית עם פער של 7.5 אחרי כשל אחד זה כבר 5 ואחרי שניים ההפרש 2.5.

מציע לך להפסיק לעשות רוטציה ולעבוד רק בבנץ' בנפח ובעצימות. הבנץ' בפני עצמו משמש ככלי חזק מאוד לשיפור הפרס, ובגלל ההתקדמות המהירה בו(יחסית) תמצא את עצמך שם יותר משקל גם בפרס באימון ההתאוששות.

• פותח/ת השרשור
מציע לך להפסיק לעשות רוטציה ולעבוד רק בבנץ' בנפח ובעצימות. הבנץ' בפני עצמו משמש ככלי חזק מאוד לשיפור הפרס, ובגלל ההתקדמות המהירה בו(יחסית) תמצא את עצמך שם יותר משקל גם בפרס באימון ההתאוששות.
האמת שאני לא ממש רוצה לעשות את הפרס לא פחות חשוב לי מהבנץ.אם היו מכריחים אותי לבחור בינהם כנראה הייתי בוחר בפרס.

דווקא אני פחות מסכים עם הדעה הזאת.
אנשים נוטים לייחס לבנץ' משמעות גבוהה יותר מפרס, ומה שקורה בסופו של דבר הוא הפרש גדול מידיי בין הפרס לבנץ ובמשקלים שמתחילים להיות כבדים מאוד, כתפיים חלשות יובילו לפציעות.
אני אישית חושב שפרס פי כמה וכמה מודד יותר טוב את הכוח בפלג הגוף העליון, אבל זה ניתן לויכוח.
בכל אופן, במשקלים שהם עדיין נמוכים וברי התקדמות, לדעתי רוטציה עדיפה.

האמת שאני לא ממש רוצה לעשות את הפרס לא פחות חשוב לי מהבנץ.אם היו מכריחים אותי לבחור בינהם כנראה הייתי בוחר בפרס.
אני בדיוק כמוך. אבל את הפרס קשה לקדם בעזרת עוד פרס, פשוט בגלל שהמשקל על המוט נמוך.
דווקא אני פחות מסכים עם הדעה הזאת.
אנשים נוטים לייחס לבנץ' משמעות גבוהה יותר מפרס, ומה שקורה בסופו של דבר הוא הפרש גדול מידיי בין הפרס לבנץ ובמשקלים שמתחילים להיות כבדים מאוד, כתפיים חלשות יובילו לפציעות.
אני אישית חושב שפרס פי כמה וכמה מודד יותר טוב את הכוח בפלג הגוף העליון, אבל זה ניתן לויכוח.
בכל אופן, במשקלים שהם עדיין נמוכים וברי התקדמות, לדעתי רוטציה עדיפה.

אני לא מייחס לו חשיבות גבוהה יותר, אבל הוא כלי העזר הכי טוב לקידום הפרס.

אני לא מייחס לו חשיבות גבוהה יותר, אבל הוא כלי העזר הכי טוב לקידום הפרס.
יש לא מעט תרגילי עזר שמעולים בקידום הפרס, אבל קשה לי להאמין שבשיטה של פרס באמצע השבוע (כמו שאנחנו עושים לצורך העניין)
אפשר להגיע ליחס נורמלי כשההתקדמות בבנץ היא הרבה יותר טובה.

יש לא מעט תרגילי עזר שמעולים בקידום הפרס, אבל קשה לי להאמין שבשיטה של פרס באמצע השבוע (כמו שאנחנו עושים לצורך העניין)
אפשר להגיע ליחס נורמלי כשההתקדמות בבנץ היא הרבה יותר טובה.
מה אתה מציע? (אגב שברתי PR בפרס אחרי תקיעה ארוכה מאוד רק כשהפסקתי עם הרוטציה)

מה אתה מציע? (אגב שברתי PR בפרס אחרי תקיעה ארוכה מאוד רק כשהפסקתי עם הרוטציה)
אתה כבר במשקלים יחסית גבוהים אל תשכח.. כבר סיכמנו שברגע שתגיע למטרה ותתן נפח לפרס, ה 2 פלטות מחכות 🤯
Z PRESS - תרגיל מעולה, אם עושים אותו נכון.
BTN PRESS - גם תרגיל טוב
ומשיכות גבוהות שעושות פלאים.

בין 47.5 ל 50 זאת קפיצה גדולה בפרס, תעלה בכל פעם בקילו
לפי סרטוני הסקווט, כנראה שחגורה תעזור לך גם בפרס. יכול להיות שהליבה שלך לא חזקה מספיק או שאתה לא מייצר מספיק כיווץ

• פותח/ת השרשור
בין 47.5 ל 50 זאת קפיצה גדולה בפרס, תעלה בכל פעם בקילו
לפי סרטוני הסקווט, כנראה שחגורה תעזור לך גם בפרס. יכול להיות שהליבה שלך לא חזקה מספיק או שאתה לא מייצר מספיק כיווץ
אין לי אפשרות להעלות קילו כל פעם.
ואני אשקול לקנות חגורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית