עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוכל דיי להגיד לי את זה:97:.להתחיל לאכול זה דבר ראשון
ותחזור שוב על המשקל לפחות פעמים אם לא הולך תן ריסט קטן ומשם תתקדם
מה אתה עושה בדיוק שיש לך נפח פרס ועצימות פרס?
נראלי הוא עושה את הרוטציה בין פרס לבנץ
אז מה יש באימון האמצעי בשבוע פרס?בנץ 3X3/3X5?
רשמתי בכותרת אני עושה טקססמה אתה עושה בדיוק שיש לך נפח פרס ועצימות פרס?
רשמתי בכותרת אני עושה טקסס
האמת שהמקרה הקלאסי לרוטציה כמו שכתוב בתוכנית הוא שבהתאוששות יהיה 3x5 עם 90% מהנפח של השבוע של קודם לכן, למי שעובד ברוטציה 😃טקסס(לרוב כפי שמתברר)בנויה עם בנץ בנפח ובעצימות והפרס בא בהתאוששות.
הפרש ממש קטן.אני עושה טקסס ללחיצות והעצימות לא מתקדמת ביחס לנפח.
הגעתי למצב שיש לי מחר 47.5 פרס לנפח שזה גם המשקל הכי כבד שהצלחתי בעצימות עד עכשיו כי נכשלתי פעמיים ב50 לחמישייה.
מה כדאי לי לעשות?
התחלתי את התוכנית עם פער של 7.5 אחרי כשל אחד זה כבר 5 ואחרי שניים ההפרש 2.5.אני מסוגל לקרוא,תודה על הדאגה.
טקסס(לרוב כפי שמתברר)בנויה עם בנץ בנפח ובעצימות והפרס בא בהתאוששות.
בכל מקרה אני מבולבל יותר איך ההבדל בין הנפח לעצימות שלך בפרס היה 5 קילו בלחץ שאם נכשלת פעמיים בעצימות אתה כמעט משווה ביניהם
האמת שאני לא ממש רוצה לעשות את הפרס לא פחות חשוב לי מהבנץ.אם היו מכריחים אותי לבחור בינהם כנראה הייתי בוחר בפרס.מציע לך להפסיק לעשות רוטציה ולעבוד רק בבנץ' בנפח ובעצימות. הבנץ' בפני עצמו משמש ככלי חזק מאוד לשיפור הפרס, ובגלל ההתקדמות המהירה בו(יחסית) תמצא את עצמך שם יותר משקל גם בפרס באימון ההתאוששות.
דווקא אני פחות מסכים עם הדעה הזאת.מציע לך להפסיק לעשות רוטציה ולעבוד רק בבנץ' בנפח ובעצימות. הבנץ' בפני עצמו משמש ככלי חזק מאוד לשיפור הפרס, ובגלל ההתקדמות המהירה בו(יחסית) תמצא את עצמך שם יותר משקל גם בפרס באימון ההתאוששות.
אני בדיוק כמוך. אבל את הפרס קשה לקדם בעזרת עוד פרס, פשוט בגלל שהמשקל על המוט נמוך.האמת שאני לא ממש רוצה לעשות את הפרס לא פחות חשוב לי מהבנץ.אם היו מכריחים אותי לבחור בינהם כנראה הייתי בוחר בפרס.
דווקא אני פחות מסכים עם הדעה הזאת.
אנשים נוטים לייחס לבנץ' משמעות גבוהה יותר מפרס, ומה שקורה בסופו של דבר הוא הפרש גדול מידיי בין הפרס לבנץ ובמשקלים שמתחילים להיות כבדים מאוד, כתפיים חלשות יובילו לפציעות.
אני אישית חושב שפרס פי כמה וכמה מודד יותר טוב את הכוח בפלג הגוף העליון, אבל זה ניתן לויכוח.
בכל אופן, במשקלים שהם עדיין נמוכים וברי התקדמות, לדעתי רוטציה עדיפה.
יש לא מעט תרגילי עזר שמעולים בקידום הפרס, אבל קשה לי להאמין שבשיטה של פרס באמצע השבוע (כמו שאנחנו עושים לצורך העניין)אני לא מייחס לו חשיבות גבוהה יותר, אבל הוא כלי העזר הכי טוב לקידום הפרס.
מה אתה מציע? (אגב שברתי PR בפרס אחרי תקיעה ארוכה מאוד רק כשהפסקתי עם הרוטציה)יש לא מעט תרגילי עזר שמעולים בקידום הפרס, אבל קשה לי להאמין שבשיטה של פרס באמצע השבוע (כמו שאנחנו עושים לצורך העניין)
אפשר להגיע ליחס נורמלי כשההתקדמות בבנץ היא הרבה יותר טובה.
אתה כבר במשקלים יחסית גבוהים אל תשכח.. כבר סיכמנו שברגע שתגיע למטרה ותתן נפח לפרס, ה 2 פלטות מחכות 🤯מה אתה מציע? (אגב שברתי PR בפרס אחרי תקיעה ארוכה מאוד רק כשהפסקתי עם הרוטציה)
אין לי אפשרות להעלות קילו כל פעם.בין 47.5 ל 50 זאת קפיצה גדולה בפרס, תעלה בכל פעם בקילו
לפי סרטוני הסקווט, כנראה שחגורה תעזור לך גם בפרס. יכול להיות שהליבה שלך לא חזקה מספיק או שאתה לא מייצר מספיק כיווץ