הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Starting Strength WarmApp

almogyanai12

משתמש מתחיל
7
15
נק' מוניטין:
102
7
15
כמו שכולכם מכירים את התוכנית Starting Strength ויודעים יש לה חימום שניתן לחשב על ידי אחוזים,
כשאני עבדתי איתה חיפשתי תוכנה שתעשה עבורי את החישובים ותחסוך ממני הרבה ולא מצאתי...
בזמן האחרון למדתי את הנושא והחלטתי שכפרויקט ראשון אני לוקח על עצמי לעשות אפליקציה שתחשב את החימום!

ViXkvqb.jpg

האפליקציה עצמה ממש פשוטה, אתה מכניס את המשקל עבודה שלך ל3 סטים של 5 חזרות,
והיא מחשבת עבורך את החימום שבנוי מ5 סטים עם משקל שעולה בהדרגה מספר סטים וחזרות שיורד,
ולבסוף מציג לך את הסטים של העבודה.

צילום מסך:
gPTXQbU.jpg

הורדה:
לחץ על האייקון, סרוק את הברקוד או חפשו SS WarmApp בחנות
vM4FX7Q.png

מוזמנים והוריד ועוד יותר מוזמנים לדרג http://images.***/smilies2/smile.gif

אני יודע שיש הרבה מה לשפר, והרבה דברים לא מדויקים אני עדיין עובד על זה ואני אתקן ואשפר הכל.
אשמח אם תנעצו, תוסיפו לליינקיה או תשתפו את חברים שלכם!
כל הערה והארה מתקבלת בברכה
במידה ומישהו מעוניין ליצור קשר זמין במייל [email protected]

למה שלא תוסיף עוד כמה תוכניות כוח כמו טקסס ולינארית
אם אתה רוצה לקחת את זה ברצינות תעבור בלוגים ותראה איך אנשים מתאמנים או שתשאל באיזה תוכנית הם עובדים

• פותח/ת השרשור
למה שלא תוסיף עוד כמה תוכניות כוח כמו טקסס ולינארית
אם אתה רוצה לקחת את זה ברצינות תעבור בלוגים ותראה איך אנשים מתאמנים או שתשאל באיזה תוכנית הם עובדים
אני לאט לאט מוסיף עוד פונקציות ואני יוסיף עוד תוכניות בעתיד, אם תוכל לעזור לי ולתת לי מידע על עוד תוכניות זה יעזור כי אני מכיר בעיקר את ה SS.. אשמח אם תפיץ למי שצריך

רעיון נחמד
הייתי מציע לתת אופציה בהגדרות לעיגול הX.5 הקרוב ביותר, לדוגמא-
48 - מעגלים ל47.5.
49 - מעגלים ל50.

כל הכבוד!
הצעה שלי, תתן כפתור עם אופציה לעגל לכפולות של 2.5 כי ברוב המכונים אין פלטות למיקרולואדינג.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
יצא עידכון חדש!
חימום מותאם לכל תרגיל, דף בית וכמו שביקשתם כל המספרים מעוגלים!
מוזמנים להוריד

• פותח/ת השרשור
יש טעות כתיב במילה MILITARY, תנסה להכניס גם טקסס
אתקן בעדכון הבא ואני יוסיף גם אקסס רק אם תעזור לי או מישהו אחר עם האחוזים וכל זה זה יהיה מצוין כי אני לא ממש מתמצא בה
עוד משהו אין סיכוי לנעוץ את הנושא או משהו?

יש לך פה:
The Texas Method | T Nation
היא מוסברת בצורה טובה, אם תוכל אפילו לתת למשתמש אופציה לבחור אחוזים משלו, כי 90 אחוז מהRM1 לנפח זה רצח בלתי אפשרי לאנשים מסוימם (כמוני) אז אני עושה 85 למשל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית