הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב הירקות בתפריט

• פותח/ת השרשור Squat1
  • פורסם בתאריך

Squat1

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
לפי מה שהבנתי לא אמורים לחשב ירקות
הקטע הוא .אני מגיע ל8-9 ירקות ביום ושהכנסתם את זה למחשבון קלוריות יצא לי 200 קלוריות! זה מספר שלא אמורים להתייחס אליו?
הירקות שאני אוכל ביום הם:
ארוחת ביניים - חופן של כרוב לבן חתוך ממארז קנוי
צהריים - מנה קטנה של ברוקולי וסלט שמורכב מ: מלפפון + עגבנייה + חופן של גזר חתוך ממארז קנוי
ערב - עוד פעם מנה קטנה של ברוקולי + 2 ירקות לא משהו קבוע
לילה עוד מלפפון

יש לציין שאני מאוד דייקן והייתי רוצה שהתפריט יהיה בול חלבון שומן פחמימה קלוריות שאני צריך, לחשב את הירקות או לא?

ולא צריך מולטי ויטמין נכון? אני אוכל גם בנוסף לכל הירקות האלה בננה/2 תמרים כל יום

ועוד יש צורך למלא את מאגרי הגליקוגן אחרי אימון בעזרת תמר/בננה ?

את הגזר ואת הפירות הייתי מחשיב, את השאר ממה שאמרת לא
מולטי ויטמין רוב האנשים עם דיאטה מאוזנת לא צריכים
ואין צורך למלא מאגרי גליקוגן עם פירות, אפשר עם כל פחמימה אחרת, כמובן הכל תלוי במה אתה אוכל אחרי האימון ותוך כמה זמן
ובגדול אני לא ממליץ על יותר מפרי או 2 ביום

• פותח/ת השרשור
ואין צורך למלא מאגרי גליקוגן עם פירות, אפשר עם כל פחמימה אחרת, כמובן הכל תלוי במה אתה אוכל אחרי האימון ותוך כמה זמן

אני אוכל פרי אחד ביום (או בננה או 2 תמרים) וכמובן שאותם אני מחשיב
לגבי הפחמימה לפי מה שהבנתי זה טוב לאכול אחרי האימון פחמימה עם ערך גליקימי גבוה. אני צודק?
ולגבי הירקות אני יחכה לעוד דעות
תודה 😃

אני אוכל פרי אחד ביום (או בננה או 2 תמרים) וכמובן שאותם אני מחשיב
לגבי הפחמימה לפי מה שהבנתי זה טוב לאכול אחרי האימון פחמימה עם ערך גליקימי גבוה. אני צודק?
ולגבי הירקות אני יחכה לעוד דעות
תודה 😃
אין צורך להחזיר את זה יותר מדי במהירות, תאכל פחמימה אחרי האימון ואתה תהיה בסדר גמור

למה אתה לא ממליץ מעל 2 פירות ביום?

פרוקטוז מפעיל מנגנונים בגוף שהם לא יותר מדי טובים, כמו אגירת שומן בכבד
גם בחיטוב?
יש לציין שאני מאוד דייקן והייתי רוצה שהתפריט יהיה בול חלבון שומן פחמימה קלוריות שאני צריך, לחשב את הירקות או לא?
לא, אבל תפחית את הירקות ל5-6

אז להוריד את הבננה או שפרי אחד זה בסדר?
ולמה שאני יוריד ל5-6 ירקות עם ירקות זה טוב?
פרי או 2 זה בסדר גמור, מה שכן מומלץ בלי קשר להוריד כמה שיותר סוכר וסוכרים מוספים במאכלים, כי הם מכילים פרוקטוז

• פותח/ת השרשור
אשמח לעוד תשובות להאם לחשב את הירקות
אם נגיד אני רוצה תפריט ממש מדיוק עדיף לחשב וזהו לא?
כי אם אני אני בפלוס קלורי של 300 וכל הירקות האלה זה 200 קלוריות זה יוצא פלוס קלורי של 500 לא?

אשמח לעוד תשובות להאם לחשב את הירקות
אם נגיד אני רוצה תפריט ממש מדיוק עדיף לחשב וזהו לא?
כי אם אני אני בפלוס קלורי של 300 וכל הירקות האלה זה 200 קלוריות זה יוצא פלוס קלורי של 500 לא?
תנסה לחשב בלי השורשים והפירות ותראה מה יוצא לך
ובגדול אני יודע שגם חלבון נחשב קלוריות, אבל תכלס הגוף שלנו ממש גרוע בלהשתמש בחלבון כמקור קלורי, אז אפילו חלבון לא חייבים לספור
Losing fat while gaining muscle: Scientists close in on 'holy grail' of diet and exercise

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית