ייעוץ חישוב הירקות בתפריט

• פותח/ת השרשור Squat1
  • פורסם בתאריך

Squat1

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
לפי מה שהבנתי לא אמורים לחשב ירקות
הקטע הוא .אני מגיע ל8-9 ירקות ביום ושהכנסתם את זה למחשבון קלוריות יצא לי 200 קלוריות! זה מספר שלא אמורים להתייחס אליו?
הירקות שאני אוכל ביום הם:
ארוחת ביניים - חופן של כרוב לבן חתוך ממארז קנוי
צהריים - מנה קטנה של ברוקולי וסלט שמורכב מ: מלפפון + עגבנייה + חופן של גזר חתוך ממארז קנוי
ערב - עוד פעם מנה קטנה של ברוקולי + 2 ירקות לא משהו קבוע
לילה עוד מלפפון

יש לציין שאני מאוד דייקן והייתי רוצה שהתפריט יהיה בול חלבון שומן פחמימה קלוריות שאני צריך, לחשב את הירקות או לא?

ולא צריך מולטי ויטמין נכון? אני אוכל גם בנוסף לכל הירקות האלה בננה/2 תמרים כל יום

ועוד יש צורך למלא את מאגרי הגליקוגן אחרי אימון בעזרת תמר/בננה ?

• פותח/ת השרשור
תנסה לחשב בלי השורשים והפירות ותראה מה יוצא לך
ובגדול אני יודע שגם חלבון נחשב קלוריות, אבל תכלס הגוף שלנו ממש גרוע בלהשתמש בחלבון כמקור קלורי, אז אפילו חלבון לא חייבים לספור
Losing fat while gaining muscle: Scientists close in on 'holy grail' of diet and exercise
רציני שלא מחשבים קלוריות מחלבון? עם כן לפי מה שאתה אומר אני יכול להוריד 800 קלוריות מהתפריט
אה וסתם ניסיתי לחשב בערך כמה קלוריות אני אוכל מירקות וזה מה שיצא
כמות ששוה התייחסות לא?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 74.1 · צפיות: 106
רציני שלא מחשבים קלוריות מחלבון? עם כן לפי מה שאתה אומר אני יכול להוריד 800 קלוריות מהתפריט
אה וסתם ניסיתי לחשב בערך כמה קלוריות אני אוכל מירקות וזה מה שיצא
כמות ששוה התייחסות לא?
הרבה לימון...
אבל תוריד מהחישוב גם פירות, כי להם יש ערך קלורי ניכר
ובגדול אפשר להוריד את החלבון, אבל זה תלוי בכל מני גורמים (חלבונים מסויימים מפעילים מנגנוני אגירה אנרגטיים, למרות שלא החלבון עצמו נאגר), ככה שלדעתי אם תוסיף עוד מעט חלבון זה לא יזיק, אפילו יועיל, אבל לא להגזים, כי כדי להוסיף בלי לספור דורש קצת יותר ידע מעשי ותיאורתי

אשמח לעוד תשובות להאם לחשב את הירקות
אם נגיד אני רוצה תפריט ממש מדיוק עדיף לחשב וזהו לא?
כי אם אני אני בפלוס קלורי של 300 וכל הירקות האלה זה 200 קלוריות זה יוצא פלוס קלורי של 500 לא?
לספור ירקות במסה? נו מה יהיה.
לא, אל תספור את הירקות.
רק אם אתה ממש רוצה תספור את הפירות.
הדקדקנות שלך לא שווה כלום, אין לך משהו מדויק להתבסס עליו אז אתה לא יכול להיות מדויק . (RMR אם לא הבנת.)
תעבוד לפי תוצאות, לא לפי קלוריה פה קלוריה שם. אתה משמין יותר מידי->תוריד מאיפה שלא צריך.
אתה לא עולה-> תוסיף קלוריות.

• פותח/ת השרשור
הרבה לימון...
אבל תוריד מהחישוב גם פירות, כי להם יש ערך קלורי ניכר
ובגדול אפשר להוריד את החלבון, אבל זה תלוי בכל מני גורמים (חלבונים מסויימים מפעילים מנגנוני אגירה אנרגטיים, למרות שלא החלבון עצמו נאגר), ככה שלדעתי אם תוסיף עוד מעט חלבון זה לא יזיק, אפילו יועיל, אבל לא להגזים, כי כדי להוסיף בלי לספור דורש קצת יותר ידע מעשי ותיאורתי

פירות חישבתי לא קשור לזה
וכל הלימון הזה לא קשור אני לא אוכל את כל זה זה סתם היה שם

לספור ירקות במסה? נו מה יהיה.
לא, אל תספור את הירקות.
רק אם אתה ממש רוצה תספור את הפירות.
הדקדקנות שלך לא שווה כלום, אין לך משהו מדויק להתבסס עליו אז אתה לא יכול להיות מדויק . (RMR אם לא הבנת.)
תעבוד לפי תוצאות, לא לפי קלוריה פה קלוריה שם. אתה משמין יותר מידי->תוריד מאיפה שלא צריך.
אתה לא עולה-> תוסיף קלוריות.

זה פשוט כי עד עכשיו אכלתי 2-3 אז לא חישבתי אבל עכשיו שאני מתכוון לעלות ל8-9 ונראה לי קצת מוזר לא להתייחס לסכום שכזה

• פותח/ת השרשור
כל הערכים שנמצאים שם נראים מאוד לא קשורים לרק ירקות, מה הכנסת לשם לחישוב?

קצת כרוב סגול וכרוב לבן
2 מלפפונים
ברוקולי
קצת לימון
קצת פטרוזיליה וחצי גמבה אדומה
קצת גזר
עגבנייה

גזר אני לוקח חופן ממארז חתוך זה איזה 20-30 גרם גזר מה הבעיה אם זה?
לימון כנ״ל כולה קצת סוחט מעל הסלט מה הבעיה?
טוב אז זה ממש לא נורא
בכל זאת, אני לא הייתי מחשיב ירקות בקלוריות
להוציא ערך קלורי אפשר לכל מזון, אבל זה לא אומר שהגוף שלנו משתמש בכל מזון כמקור קלורי

תנסה לחשב בלי השורשים והפירות ותראה מה יוצא לך
ובגדול אני יודע שגם חלבון נחשב קלוריות, אבל תכלס הגוף שלנו ממש גרוע בלהשתמש בחלבון כמקור קלורי, אז אפילו חלבון לא חייבים לספור
Losing fat while gaining muscle: Scientists close in on 'holy grail' of diet and exercise
הם לא דיברו בכלל על התפריט רק אמרו שקבוצה אחת היתה בעלת כמות חלבון יותר גדולה מהשניה וזהו

יש פה גם אפקט גנטי, אבל בגדול זו אופציה
שמע, אם אתה טוען שעל 500 קלוריות ביום לגבר שמגיעים מפירות אני אצבור שומן, משהו לא בסיסי לא הבנת.

לגבי למה להוריד, כי ב10 ירקות אתה מגיע לכמות קלוריות גבוהה. ואני נגד לחשב ירקות כי זה מטופש לדעתי. תאכל 5-6 ירקות ביום מצבעים שונים ותפסיק להתעסק בירקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית