עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרס - אין נעילת מרפקים בסוף החזרה. פרקי היד שבורים לגמרי ולא מיושרים. ועדיף לנוח למעלה ולהשתמש בבאונס למטה (יהיו כאלה שיתווכחו על זה).
דדליפט - ישבן נמוך מדי, שעולה מיד בתחילת התנועה. ראש מורם מדי. כנראה שהמוט רחוק מדי מהרגליים, קשה לראות. ישבן בכלל לא מסובב קדימה. אין מתח בגוף לפני המשיכה. בקיצור, סטאפ לא טוב.
אתה לא שם את הרצועות טוב
זה נראה כאילו אצלך הם נמוכות מדי
עכשיו אני לא יודע מה לעשות, אם להתווכח בגלל שכתבת שעדיף לנוח למעלה, או לא להתווכח בגלל שכתבת שיהיו כאלו שיתווכחו על זה, דילמה 🙄ועדיף לנוח למעלה ולהשתמש בבאונס למטה (יהיו כאלה שיתווכחו על זה).
אהלן, באתי להתווכח.יהיו כאלה שיתווכחו על זה
הוא באמת לא שבר מקביל בסרטון של הבנץ'.מתי אמר שאתה לא שובר מקביל.
חייב להגיב בהקשר הזה, פעם הייתי בגישה שלך. הייתי "נח" עם המוט למעלה. ניסיתי את הגישה השנייה, בהתחלה לא היה נוח... לאט לאט התרגלתי, היום בוודאות אני אומר שזה עדיף לי.פרס - אין נעילת מרפקים בסוף החזרה. פרקי היד שבורים לגמרי ולא מיושרים. ועדיף לנוח למעלה ולהשתמש בבאונס למטה (יהיו כאלה שיתווכחו על זה).
לא יודע, ניסיתי שבוע שעבר סט כזה, כל חזרה הרגישה כמו החזרה הראשונה המגעילה חסרת הבאונס. אני באמת אשמח לשמוע, למה זה עדיף? אתה לא מאבד כך קילוגרמים על המוט בגלל ההתחלה מ-dead stop?חייב להגיב בהקשר הזה, פעם הייתי בגישה שלך. הייתי "נח" עם המוט למעלה. ניסיתי את הגישה השנייה, בהתחלה לא היה נוח... לאט לאט התרגלתי, היום בוודאות אני אומר שזה עדיף לי.
פעם בצבא שמעתי שיחה בין שני מילואימניקים.הייתי בטוח אתה מחפש ריגושים דווקא..
להתרגש מחדש...מהצד 😃
א. זה לא הגיוני לעשות חזרה ראשונה dead stop ואז כל השאר סטייל אחר.אתה לא מאבד כך קילוגרמים על המוט בגלל ההתחלה מ-dead stop?
אין פה ענין של היגיון, יש ענין של אילוץ טכני. אם היה אפשר לקבל את המוט בגובה של ידיים פשוטות, כל החזרות היו עם באונס בדיוק כמו בנץ'. אין אפשרות, אז זאת לא סיבה לדפוק את כל החזרות האחרות.א. זה לא הגיוני לעשות חזרה ראשונה dead stop ואז כל השאר סטייל אחר.
הקשר לסינגלים הוא...?ב. זה הגיוני שתתאמן לעבוד עם מוט למטה כי גם סינגלים מתחילים מלמטה ולא מלמעלה.
אני לא יודע איזה אגן לך יש, אבל לאגן בגודל אנושי שלא אכל מקדונלדס 3 פעמים ביום כל חייו אין אנרגיה כמו הבאונס של כמה עשרות קילוגרמים שיורדים 70-80 ס"מ באוויר.ג. עד כמה שזכור לי האנרגיה שאתה מקבל מהאגן יותר גדול מהאנרגיה שאתה מקבל מלהוריד את המוט מלמעלה למטה.
דווקא עובדת לרעתך הנקודה הזאת.ד. (בזה אני לא בטוח.) אבל עד כמה שזכור לי ריפטו בגרסה השלישית אמר שאין באמת צורך מהשינוי שהוא עשה בפרס וזה היה רק בישביל להוסיף משהו לספר.
שגם בסינגלים אתה מתחיל מלמטה? אז אי שימוש באגן בסינגל משמע איבוד כוח.הקשר לסינגלים הוא...?
זה עדיף פשוט כי אתה באמת יכול לתת לכתפיים שנייה לנוח ולנשום כמו שצריך.לא יודע, ניסיתי שבוע שעבר סט כזה, כל חזרה הרגישה כמו החזרה הראשונה המגעילה חסרת הבאונס. אני באמת אשמח לשמוע, למה זה עדיף? אתה לא מאבד כך קילוגרמים על המוט בגלל ההתחלה מ-dead stop?
אמרתי איזה יופי, עכשיו ננהל שוב דיון על הנושא.. ואז מתי זומן לכאן והספים לשרשור את הנשמה 🤦♂️ועדיף לנוח למעלה ולהשתמש בבאונס למטה (יהיו כאלה שיתווכחו על זה).
תראה, עבדתי ב 2 השיטות.. זה נכון שלנוח למעלה ולהשתמש בבאונס זה מוסיף עוד קצת על המוט אבל מתאמן שמלכתחילה יהיה רגיל לעבוד רק בדד סטופ ויעבור למנוחה למעלה, סביר להניח שזה לא יוסיף לו. תלוי ברמת המתאמן.למה זה עדיף? אתה לא מאבד כך קילוגרמים על המוט בגלל ההתחלה מ-dead stop?
אין קשר לדעתי בין סינגלים בפרס (שזה דבר שלא כל מתאמן עושה בפרט בפרס) לבין פרס כחלק מרוטינה של תוכנית אימון כלשהי והתקדמות מסויימת.ב. זה הגיוני שתתאמן לעבוד עם מוט למטה כי גם סינגלים מתחילים מלמטה ולא מלמעלה.
אתה מתכוון הוצאה של המרפקים החוצה, כן?אישית קל יותר לתת דגשים לטכניקה כמו דחיפה של המרפקים פנימה כשהמוט מתחיל למטה.