הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' ודדליפט טכניקה

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
בניגוד לרוב האנשים פה , אני לא מרים כבד , לפחות לא כרגע ( פציעה קטנה ) , אבל תגובות בונות יתקבלו 😃
איך הטכניקה? ועוד דבר , היום כמה אנשים אמרו לי בדדליפט שאני עושה צמוד מדי לרגל וזה יכול לפגוע , זה סתם חרטא לא? הכי בדדליפט צריך צמוד המוט.
רק מה ששמתי לב , הירידה שלי לא טובה כל כך.
בקשר להגבהה , זה בגלל שזה על פלטה של 10קילו , אני יכול לעשות יותר אבל אני חוזר מפציעה בגב התחתון אז אני מעלה משקלים לאט לאט וגם חזרות.
גם שמתי לב שהמבט לא הכי טוב , זה בגלל שאני עם המדרגות , קשה לי לייצב אז אני מסתכל לפעמים לצדדים וזה דופק לי את כל הסט אפ טיפה.
בנץ' אותו דבר , פציעה בכתף ובגב התחתון , עדיין יש דלקת בכתף, אבל מה אני יעשה...
איך הטכניקה בבנץ'? אומרים לי שאני מערב יותר מדי כתפיים בתנועה ככה , אני לא רוצה לדפוק אותם שוב...
גם מה שמוזר בלחיצת כתפיים אין כאבים , אבל בחזה יש טיפה.
נחתי 3חודשים וחזרתי לפני 3 שבועות , לא התאמנתי שבוע הזה בגלל שהיה לי נקע ברגל , גם עכשיו יש כאבים אבל אי אפשר בלי להתאמן 😃
דדליפט סט 1 :

דדליפט סט 3 :

בנץ' סט 3 :

בקשר לקימור , אל תגידו לי לקמר יותר , אז שקימרתי יותר , ממש דפקתי תגב התחתון וזה למה הפסקתי להתאמן ל-3 חודשים... זה המקסימום שאני יכול בלי כאבים כרגע
אני יודע שצריך לנעול , אבל זה חובה? 😃
אם כן אני ינעל פעם הבאה , ובקשר למה ששאלתי למעלה , התנועה בסדר? זה לא יותר מדי כתף קדמית?

סט אחד נפל לי בגלל שלא הסתכלתי , אני חייב לראות כדי לוודא שהמוט לא נופל , כי אחרי זה להרים את זה ושזה יהיה מסודר לוקח לי איזה דקה טובה.
הבנתי, אבל זה הרגל מגונה שאח"כ יהיה קשה להיפטר ממנו, קח בחשבון.

ואין על מה 😃

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אבל זה הרגל מגונה שאח"כ יהיה קשה להיפטר ממנו, קח בחשבון.

ואין על מה 😃
חח ניסיתי היום לעשות דדליפט , הפעם 15קילו
שמע דווקא לא היה קל כמו שציפיתי , לא יודע למה אבל הרגשתי כאילו אני מרים בהבדל אחד מ-13_3_4 ל-20קילו... עשיתי 5 , 6 5 , היה לי ממש קשה לא יודע למה , גם הזמן מנוחה היה הרבה ( בין כל חזרה )
הסרטונים אני מעלה עכשיו אבל ייקח איזה שעה , אני הולך למחויבות ככה שאני לא יוכל להגיב עד 9 לצערי
גם בבנץ' , היה לי קצת קשה... 8 8 7 , ודווקא חזרות אחרונות היו קשות , גם עשיתי אותם די לאט כדי שלא יהיה BOUNCE.
אני ישאר על הדדליפט 15קילו כל צד והבנץ' 10קליו כל צד עד שאני יסדר טכניקה , עדיף לי... זה משקל שדי מאתגר אותי לצערי 😭 אז בנתיים אני יתרגל טכניקה עד שתהיה טובה ואז יעלה לאט לאט שוב

אני יערוך שאני יעלה ועוד דבר :

מי שאמר לי שהכתפיים שלי זזות צדק , שמתי לב לזה בסט השלישי... ( בבנץ' )
מצטער על זה 😃

פרס צילמתי אבל הזווית לא הכי משהו והסט הראשון שצילמתי והיחיד לא משהו... גם טוב אבל הפרק כף היד קצת עקומה , השני והשלישי היו טובים דווקא , אבל בלי צילום , אז בלי תמונה אין הוכחה 😃
אבל אני יעלה בכל מקרה דדליפט בנץ' ופרס.

ובקשר לבנץ' , הפרק כף היד עדיין עקום לצערי , אני מנסה ומנסה , אבל אולי יותר טוב מאז? תוכלו לבדוק? כי ניסיתי הפעם ממש ואני מרגיש שזה ישר שאני עושה תסט

פרס :

בנץ' סט 2 :

בנץ' סט 1 :

דדליפט סט 3 :

דדליפט סט 1 :

כמו שאמרתי , ייקח איזה שעה עד שזה יהיה מוכן לצערי 😃
אה יש בעיה עם הסרטונים , עכשיו הגעתי...
אני יעלה מחדש
הנה
אה ועוד משהו , הדדליפט , בירידה עדיין יש אותה בעיה... אני מנסה אבל לפחות אני משפר את זה כל פעם 😃

מפרק שורש כף יד בבנץ', תדאג לעבוד איתו ישר, עדיף להתרגל לזה עכשיו לפני שזה יעשה לך צרות במשקלים גבוהים.

• פותח/ת השרשור
מפרק שורש כף יד בבנץ', תדאג לעבוד איתו ישר, עדיף להתרגל לזה עכשיו לפני שזה יעשה לך צרות במשקלים גבוהים.
חח כן זה אמרתי , אני מנסה לתקן כל פעם , אבל לפחות זה פחות עקום מאימון שעבר , אפשר לראות טיפה תהבדלים.
ומה עם הטכניקה עצמה?
אה ועוד דבר , שמתי לב למשהו מוזר , בפרס לא יודע למה אבל אני לא נועל בצד ימין.. גם במהלך הסט שעשיתי , אני מרגיש שאני לא מצליח לנעול שם , למה?
בצד שמאל אני נועל אבל ימין לא , זה אף פעם לא קרה לי דבר כזה...
זה בסדר שזה קורה?

עריכה : בדדליפט , תגידו , זה הגיוני שיש לי כזה הרבה אדום? עוד על ההתחלה.
אני יודע שאמור להיות סימן בדדליפט , אבל זה לא כבר OVER? אני ראיתי כאלו עם דם ברור , אבל זה גם עוד שנייה דם נראלי...
up2me.co.il צפיה בתמונה: 17933341.jpg
up2me.co.il צפיה בתמונה: 35639085.jpg
וזה רק תוך 3 שבועות -.-

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בסט מספר 2 העליות שלך קצת מוזרות הם לא חדות לא מבין למה
לא יודע מה זה אומר , אבל תאמת שמתי לב
בסט השני הכתף שלי כל הזמן זזה , איבדתי כיווץ לגמרי...
הסט הראשון איך?
עשיתי היום טכניקה , אני יפרסם קודם כל ואז יכתוב על כל דבר ודבר שיהיה מסודר , לא כמו קודם 😃
דדליפט סט 1 :

תחת עלה לי מהר מדי לצערי , הירידה עדיין לא טובה פה , בסט השני היא השתפרה , אתם תראו
המבט לפחות היה טוב 😃
דדליפט סט 2 :

פה דווקא לדעתי הכל היה טוב עם צניעות 😃
דדליפט סט 3 :

היה לי קצת קשה בסט השני , אז בסט השלישי הסתכלתי מלא לראות בצד של המראה , פחדתי שהגב מתעגל... אז הטכניקה פה על הפנים... וגם הגב טיפה התעגל לדעתי , אתם תחליטו

עכשיו שאלה :
אני לא יודע אם כדאי לי לעלות יותר משקל... מצד אחד אני רוצה להגיע ל-20קילו ואז להיתקע על טכניקה , אבל מצד שני אני מפחד להיפצע שוב , כי בכל מקרה יש לי דלקת בגב התחתון ואני לא רוצה להעמיס יותר מדי.

עכשיו בנץ' 😃
בנץ' סט 1 :

מה שראיתי ותמיד היה לי , הירידה שלי לא טובה , אני מרגיש את הכתף הקדמית בירידה , אני לא יורד טוב לדעתי... העלייה טובה אבל הירידה חרא.
האחיזה טיפה השתפרה נכון?
בנץ' סט 2 :

אותו דבר סט 1.

עכשיו שאלה :
כל פעם שאני מוציא את המוט מהראק , אני אחרי זה יכול לכווץ יותר וגם אחרי זה אני לא נועל את המרפקים... תראו ככה בכל הסרטונים שפרסמתי , זה בסדר? בקשר לכתף ניסיתי לטפל , לא יודע אם זה הצליח , אתם תחליטו.

עכשיו פרס :
פרס חזרתי ביום חמישי שעבר
סט 1 :

לפי דעתי היה די טוב חוץ מזה שהמרפקים אולי יותר מדי בחוץ או שזה סבבה והפרק כף היד שבור , או שזה לא וזה סתם בגלל שאני מוציא מרפקים הרבה , אבל לפי דעתי היה די טוב
סט 2 :

ממש לא טוב לפי דעתי... אני הלכתי עם הגב אחורה יותר מדי... השתמשתי בגב לתנופה כנראה , טכניקה פסולה לפי דעתי

עריכה של מחר בבוקר :
התעוררתי ויש טיפה כאבים בכתף... גם אחרי האימון , אני מפחד מהדלקת בכתף כי זה לא עבר כמו שאמרתי , ואם זה יחמיר הלך עליי...

ועוד משהו :
מישהו יכול לתת לי מתיחות לעשות אחרי אימון? כל הגוף שלי מרגיש תפוס אחרי אימון... בעיקר האמסטרינג והגב התחתון , ככה זה גם יעזור לי לגמישות וזה יעזור לי לדדליפט.

רק לא את ה-LUMBER 11 , אני מתכוון דברים עם משקל גוף אם אפשר 😃
אם אני לא טועה , זה מתיחות סטטיות? או שלפני אימון זה סטטיות , שכחתי כבר

UPPP
למה אני היחיד שאתם לא עונים לו? -.- בגלל המשקלים?

בדדליפט אין סיבה להסתכל לצד, תנסה להרגיש את הכיווץ בגב וככה תדע אם הוא ישר, אני אישית מרגיש מתי הגב מתעגל לי קצת.

בבנץ' אם קשה לך להוציא את המוט מהראק לבד מבלי לאבד כיווץ תבקש שיוציאו לך.

בפרס אתה נועל את המוט מאחורי מרכז הכובד, תראה:
upload_2016-2-10_17-3-52.png

תחשוב מה היה קורה אם היה שם משקל כבד..
אתה אמור לנעול את המוט בקו ישר מעל מרכז הכובד.
ואתה שובר את מפרקי כף היד בפרס, שים לב לזה.

• פותח/ת השרשור
בדדליפט אין סיבה להסתכל לצד, תנסה להרגיש את הכיווץ בגב וככה תדע אם הוא ישר, אני אישית מרגיש מתי הגב מתעגל לי קצת.

בבנץ' אם קשה לך להוציא את המוט מהראק לבד מבלי לאבד כיווץ תבקש שיוציאו לך.

בפרס אתה נועל את המוט מאחורי מרכז הכובד, תראה:
צפה בקובץ המצורף 32833

תחשוב מה היה קורה אם היה שם משקל כבד..
אתה אמור לנעול את המוט בקו ישר מעל מרכז הכובד.
ואתה שובר את מפרקי כף היד בפרס, שים לב לזה.
כן בפרס אני שמתי לב לזה , בסט עם המשקולות , גם רשמתי לפי דעתי את זה 😃 , הסט הראשון היה אחלה אבל לא? ( חוץ מהפרק כף היד השבור )
בקשר לבנץ' , זה לא יודע , זה גם לפני זה אני מניח שאני לא מכווץ טוב , רק שאני עם המוט , גם תראה שעם המוט אני עם יותר כיווץ לדעתי.
בקשר לדדליפט , אני יודע , אני מרגיש את הכיווץ בגב שהוא ישר , אבל אז לפני הפציעה , כמה חודשים לפני שעשיתי , אני הרגשתי שעשיתי עם גב ישר , אבל הגב לא היה ישר כל כך... הוא היה כזה ישר אבל לא הרבה... ובמשקלים גבוהים יותר זה אפילו היה גרוע יותר , בגלל זה הפחד שלי מפציעה משנית , לנוח עוד פעם 3 חודשים זה ידפוק אותי לגמרי.

אני מחר יעלה סרטונים חדשים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית