הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' 5X115 + פאוורקלין

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
בבנצ' אני לא בטוח אם הספוטר עזר או לא, די ביאס אותי, אבל עדיין PR משמעותי עבורי

החלטתי להעלות גם את הפאוורקלין שהיה היום, 3X70, התחלתי אם התרגיל לא מזמן ואני מתקדם בו המון, כרגע המטרה להגיע ל-100, אתם מוזמנים לתת הערות לשיפור.

חזק ביותר לוטם! עבודה יפה ונקייה!
אני לא הייתי מתרגש מהחזרה האחרונה, נראה שגם ללא הנגיעה שלו החזרה הייתה שלך.

• פותח/ת השרשור
חזק ביותר לוטם! עבודה יפה ונקייה!
אני לא הייתי מתרגש מהחזרה האחרונה, נראה שגם ללא הנגיעה שלו החזרה הייתה שלך.
תודה! כן אני חושב שבאימון עצימות הבא בבנצ' אני יוסיף בכל אופן, אני גם ככה תכף יסיים את הטקסס ויעבור לתכנון אימונים אחר

• פותח/ת השרשור
@MikeRozner @Crossfiter
עצות לPower Clean?

אני הייתי אומר שאתה מושך עם הידיים ולא נכנס מתחת למוט אבל אני לא ברמה של לתת עצות לאנשים בPC.
אני לא רואה בכלל משיכה עם הידיים, וזה לא קלין אני לא אמור לתפוס את המוט בתחתית ולהסקביט אותו למעלה.

בכל אופן מנדב ומייק בהחלט אפשר ללמוד הרבה, אשמח אם הם יגיבו.
כל הכבוד לוטם! חזק
תודה! 😃

אני לא רואה בכלל משיכה עם הידיים, וזה לא קלין אני לא אמור לתפוס את המוט בתחתית ולהסקביט אותו למעלה.

בכל אופן מנדב ומייק בהחלט אפשר ללמוד הרבה, אשמח אם הם יגיבו.

תודה! 😃
זה נראה יותר כמו muscle clean
אני יודע שזה לא קלין רגיל, בPC אתה יכול לתפוס את המוט כול עוד אתה מעל מקביל, פה אתה בכלל לא נכנס מתחת למוט ופשוט מקבל את המוט בעמידה.
בנוסף לכך הידיים צריכות להיות משוחררות עד אחרי המשיכה והאקסטנשן ורק משם התפקיד שלהם לעזור לך להכנס מתחת למוט.

שים במהירות 0.25

בבנצ' אני לא בטוח אם הספוטר עזר או לא, די ביאס אותי, אבל עדיין PR משמעותי עבורי

החלטתי להעלות גם את הפאוורקלין שהיה היום, 3X70, התחלתי אם התרגיל לא מזמן ואני מתקדם בו המון, כרגע המטרה להגיע ל-100, אתם מוזמנים לתת הערות לשיפור.

הפאוורקלין רע מהבסיס, מושך עם ידיים, מושך עם הגב. לא משהו שאפשר לנסות לתקן דרך פורום, בכל מקרה רע.

• פותח/ת השרשור
הפאוורקלין רע מהבסיס
אני מכבד את הדעה שלך אתה בטוח מבין טוב ממני בתרגיל.
מושך עם ידיים
ניסיתי להבין איך אני מושך מהידיים, צילמתי את רגע ההתפוצצות, אמנם קצת מרוח אבל אפשר לראות שאין משיכה מהידיים.
Screenshot_2016-02-06-00-51-53.png

מושך עם הגב.
לא הבנתי את הכוונה 😕 תוכל להסביר?

אני מכבד את הדעה שלך אתה בטוח מבין טוב ממני בתרגיל.

ניסיתי להבין איך אני מושך מהידיים, צילמתי את רגע ההתפוצצות, אמנם קצת מרוח אבל אפשר לראות שאין משיכה מהידיים.
צפה בקובץ המצורף 32756

לא הבנתי את הכוונה 😕 תוכל להסביר?
עיקר הפיצוץ צריך לבוא מהרגליים, התנועה כבדה לא משוחררת ולא "מתפוצצת"

בעיקרון הבעיה המרכזית שלך לדעתי זה שאתה לא בדיוק מבין את התנועה.

התנועה אצלך מחולקת ל2 עד הברך ואז מעל הברך.
נניח שעד הברך אתה מושך בסדר (למרות שזה לא כל כך בסדר כי אתה לא מגיע נכון לנקודת הפיצוץ) אחרי הברך המוט נעצר שניה (כאילו שהתחלת מהאנג) ואז יש פיצוץ, משיכה עם הידיים מילא אבל המוט רחוק מהגוף והדרך שהוא עושה לא נכונה.

אלו רק היערות , ללמד איך לעשות את זה נכון באמת קשה דרך הפורום.
בכל מקרה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
עיקר הפיצוץ צריך לבוא מהרגליים, התנועה כבדה לא משוחררת ולא "מתפוצצת"
קודם כל תודה על ההערות,
למרות שאני לא חושב שהייתי מצליח להרים שום משקל אם התנועה לא הייתה מגיעה מהרגליים 😅
התנועה אצלך מחולקת ל2 עד הברך ואז מעל הברך
וזה לא נכון? המוט אמור להגיע לנקודת הפיצוץ ומשם אמור להגיע הפיצוץ מהרגליים, ככה למדתי את התנועה.
המוט רחוק מהגוף והדרך שהוא עושה לא נכונה.
אוקי אני יעבוד על זה!
בכל מקרה בהצלחה
תודה רבה 😃

קודם כל תודה על ההערות,
למרות שאני לא חושב שהייתי מצליח להרים שום משקל אם התנועה לא הייתה מגיעה מהרגליים 😅

וזה לא נכון? המוט אמור להגיע לנקודת הפיצוץ ומשם אמור להגיע הפיצוץ מהרגליים, ככה למדתי את התנועה.

אוקי אני יעבוד על זה!

תודה רבה 😃

יש כמה פאזות בתנועה, אבל המוט אמור להאיץ ולא להאט מרגע המשיכה, אצלך זה שונה.
אפשר לחלק את התנועה לחלקים אבל בסופו של דבר התנועה היא אחת.

• פותח/ת השרשור
יש כמה פאזות בתנועה, אבל המוט אמור להאיץ ולא להאט מרגע המשיכה, אצלך זה שונה.
אפשר לחלק את התנועה לחלקים אבל בסופו של דבר התנועה היא אחת.
צודק ב-100%, אני יעבוד על עיניין התאוצה והאחידות של התנועה.

קודם כל תודה על ההערות,
למרות שאני לא חושב שהייתי מצליח להרים שום משקל אם התנועה לא הייתה מגיעה מהרגליים
הפאוורקלין הרקוב של ריפטו הוא דוגמה טובה לזה שאפשר 😃

• פותח/ת השרשור
הפאוורקלין הרקוב של ריפטו הוא דוגמה טובה לזה שאפשר 😃
מתחילים כמו דדליפט, מבטלים כמעט לחלוטין את הקוודס ומתפוצצים ממה שנשאר שזה הגב
לא כל כך הבנתי את ההערות שלך בהתחלה, אבל עכשיו אני מבין, אתה כמובן לא דוגל במסלול מוט אנכי, ובטח לא בלהתחיל בסטאפ של דדליפט בפאוורקלין, ולכן אתה אומר "למשוך עם הגב" אבל אתה בעצם מתכוון ל"למשוך עם שרירי הירך" שזה כבר משהו אחר לגמרי, יש כמובן ליפטרים שמושכים כמוך ויש שלא, אני לא חושב שיש דרך אחת למשוך, כמו שאין דרך אחת לעשות דדליפט (סומו/קונבנציונלי) אני בכל אופן כן חושב שריפטו מלמד נכון את הפאוורקלין למרות שזה ישמע לך מעצבן, ואני ב-98% מהפעמים מסכים עם כל מילה שלו, כי הטענות שלו מאוד הגיוניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית