הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' 5X115 + פאוורקלין

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
בבנצ' אני לא בטוח אם הספוטר עזר או לא, די ביאס אותי, אבל עדיין PR משמעותי עבורי

החלטתי להעלות גם את הפאוורקלין שהיה היום, 3X70, התחלתי אם התרגיל לא מזמן ואני מתקדם בו המון, כרגע המטרה להגיע ל-100, אתם מוזמנים לתת הערות לשיפור.

לא כל כך הבנתי את ההערות שלך בהתחלה, אבל עכשיו אני מבין, אתה כמובן לא דוגל במסלול מוט אנכי, ובטח לא בלהתחיל בסטאפ של דדליפט בפאוורקלין, ולכן אתה אומר "למשוך עם הגב" אבל אתה בעצם מתכוון ל"למשוך עם שרירי הירך" שזה כבר משהו אחר לגמרי, יש כמובן ליפטרים שמושכים כמוך ויש שלא, אני לא חושב שיש דרך אחת למשוך, כמו שאין דרך אחת לעשות דדליפט (סומו/קונבנציונלי) אני בכל אופן כן חושב שריפטו מלמד נכון את הפאוורקלין למרות שזה ישמע לך מעצבן, ואני ב-98% מהפעמים מסכים עם כל מילה שלו, כי הטענות שלו מאוד הגיוניות.
הגיוניות ופועלות כמו ההיגיון הפשוט שאומר שסקוואטים כבדים מכווצים את העמוד השדרה והופכים אנשים לנמוכים.
הלוגיקה נראת פשוטה והגיונית אבל זה פשוט לא נכון.

לא כל כך הבנתי את ההערות שלך בהתחלה, אבל עכשיו אני מבין, אתה כמובן לא דוגל במסלול מוט אנכי, ובטח לא בלהתחיל בסטאפ של דדליפט בפאוורקלין, ולכן אתה אומר "למשוך עם הגב" אבל אתה בעצם מתכוון ל"למשוך עם שרירי הירך" שזה כבר משהו אחר לגמרי, יש כמובן ליפטרים שמושכים כמוך ויש שלא, אני לא חושב שיש דרך אחת למשוך, כמו שאין דרך אחת לעשות דדליפט (סומו/קונבנציונלי) אני בכל אופן כן חושב שריפטו מלמד נכון את הפאוורקלין למרות שזה ישמע לך מעצבן, ואני ב-98% מהפעמים מסכים עם כל מילה שלו, כי הטענות שלו מאוד הגיוניות.
זה לא מעצבן כי אתה אוטוריטה לויטליפטינג בערך כמו שהוא אוטוריטה לויטליפטינג.
זה שהלוגיקה שלו מדברת אליך - אני שמח לשמוע, כרגע הפאוורקלין שלך נראה רע וגם של המתאמנים שהוא מלמד נראה רע.
מסלול ישר = המסלול הכי יעיל.
לפי ריפטו מה עוד עומד מאחורי הטכניקה שלו?

גם בבנץ' מסלול ישר הוא המסלול הכי יעיל אבל לא תראה יותר מדי אלופי עולם לוחצים במסלול אנכי.
אגב, אם המטרה היא להגיע עד נקודת הסיום של דדליפט - הוא צודק על הדף, מאחר וזה צריך להגיע יותר גבוה מזה זה לא רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
זה לא מעצבן כי אתה אוטוריטה לויטליפטינג בערך כמו שהוא אוטוריטה לויטליפטינג.
אני לא מתעסק בוויטליפטינג, אני מתעסק בכוח, וגם ריפטו אגב.
זה שהלוגיקה שלו מדברת אליך - אני שמח לשמוע, כרגע הפאוורקלין שלך נראה רע וגם של המתאמנים שהוא מלמד נראה רע.
אוקי בוא נסכים על לא להסכים? 🙃

גם בבנץ' מסלול ישר הוא המסלול הכי יעיל אבל לא תראה יותר מדי אלופי עולם לוחצים במסלול אנכי.
אויש אתה מקשקש, זה שלא לוחצים במסלול אנכי בבנצ' זה בגלל האנטומיה של הכתף לא מעבר.
נראה שאתה בכלל לא קראת את הספרים של ריפטו ואתה בכלל לא מכיר את דעותיו בנושא.

בכל אופן, הסיבה שהעלתי את הסרטון היא כדי לשתף, כמובן שעצות תמיד מתקבלות בברכה, אבל לא באתי לייצר דיון על פאוורקלין.

אויש אתה מקשקש, זה שלא לוחצים במסלול אנכי בבנצ' זה בגלל האנטומיה של הכתף לא מעבר.

בכל אופן, הסיבה שהעלתי את הסרטון היא כדי לשתף, כמובן שעצות תמיד מתקבלות בברכה, אבל לא באתי לייצר דיון על פאוורקלין.
ואתה מסיק את זה שלא קראתי את הספרים שלו ואני לא מכיר את הדעות שלו בנושא מ..?

• פותח/ת השרשור
ואתה מסיק את זה שלא קראתי את הספרים שלו ואני לא מכיר את הדעות שלו בנושא מ..?
מהציטוטים האלו:
מגדיל את הזווית בין הגב לרצפה עד שהיא 180 מעלות
שהלוגיקה של מסלול אנכי הוא הכי טוב בתרגילים מסויימים לא תמיד נכונה ולא מתאימה לכולם.

אבל בעיקר בגלל הציטוט הזה:

מהציטוטים האלו:

אבל בעיקר בגלל הציטוט הזה:
ציטוט 1: זה היה לשאלה של מתי, אפשר להסתכל על סרטונים של משקולנים עושים קלין ולראות מה זה ה'משיכה עם הגב' שמייק דיבר עליה, לא קשור לריפטו.
2: בגלל שאני לא מסכים עם ריפטו זה לא אומר שלא קראתי את לא הספרים שלו, כמו שהטכניקה של ריפטו לסקוואט לא אידיאלית לכולם אך עדיין ריפטו בטוח שהטכניקה אופטימלית ל100% מהאוכלוסייה.
3: ואללה צודק

בכל מקרה, לא קראתי שום ספר שלו

מה יכול להיות לא הגיוני במסלול אנכי?

ואני מתעסק בגידול חסה?

• פותח/ת השרשור
ואני מתעסק בגידול חסה?
אתה זה שאמרת שריפטו הוא לא אוטוריטה לוויטליפטינג, אז אם הוא לא מתעסק בוויטיפטינג הוא לא מבין בפאוורקלין? לפי מה שאתה אומר גם אתה לא מתעסק בוויטליפטינג אז גם אתה לא יכול ללמד פאוורקלין? 😳

אתה זה שאמרת שריפטו הוא לא אוטוריטה לוויטליפטינג, אז אם הוא לא מתעסק בוויטיפטינג הוא לא מבין בפאוורקלין? לפי מה שאתה אומר גם אתה לא מתעסק בוויטליפטינג אז גם אתה לא יכול ללמד פאוורקלין? 😳
אם ריפטו לא משקולן ולא שולט בזה ופאוורקלין הוא מעולם הויטליפטינג מו הראוי שיפסיק לבזבז לאנשים את הזמן וללמד אותם טכניקה לקויה. פאוור סנאצ' 85 עם סקווט 270, ליצן.

אחרי חמש שנים בקבוצה תחרותית של ויטליפטינג יש לי לפחות קצת מושג מה אני עושה.

• פותח/ת השרשור
אם ריפטו לא משקולן ולא שולט בזה ופאוורקלין הוא מעולם הויטליפטינג מו הראוי שיפסיק לבזבז לאנשים את הזמן וללמד אותם טכניקה לקויה. פאוור סנאצ' 85 עם סקווט 270, ליצן.

אחרי חמש שנים בקבוצה תחרותית של ויטליפטינג יש לי לפחות קצת מושג מה אני עושה.
פאוורליפטר עם טוטאל של 740 קילו, שעושה 125 פאוורקלין והוא בכלל לא מתחרה בתרגיל הזה רק עושה אותו כחלק מתכנון האימונים שלו זה מרשים, איך שלא תהפוך את התמונה, ליצן הוא לא.

ואגב משקלי העבודה זה לא הדבר היחיד שמשקף מאמן טוב, עצוב לראות שזה כל מה שאתה מסתכל עליו.

פאוורליפטר עם טוטאל של 740 קילו
חיפשתי פעם סרטונים שלו מתחרויות ישנות.. לא מצאתי משהו.
יש לך אולי קישורים?
ומה המשקלי שיא שלו..?
ראיתי אותו מושך 240 דדליפט לפני כמה שנים בודדות לחזרה.. בלי מאמץ גדול מידיי

• פותח/ת השרשור
חיפשתי פעם סרטונים שלו מתחרויות ישנות.. לא מצאתי משהו.
יש לך אולי קישורים?
ומה המשקלי שיא שלו..?
ראיתי אותו מושך 240 דדליפט לפני כמה שנים בודדות לחזרה.. בלי מאמץ גדול מידיי
הרבה שואלים אותו בפורום שלו לגבי ההישגים שלו, הנה תקרא
Hey Mark, what were your PRs in competition?

בקילוגרמים 738 טוטאל לא כולל הפסילה בסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית