הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' 5X115 + פאוורקלין

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
בבנצ' אני לא בטוח אם הספוטר עזר או לא, די ביאס אותי, אבל עדיין PR משמעותי עבורי

החלטתי להעלות גם את הפאוורקלין שהיה היום, 3X70, התחלתי אם התרגיל לא מזמן ואני מתקדם בו המון, כרגע המטרה להגיע ל-100, אתם מוזמנים לתת הערות לשיפור.

אם אתה מדבר על זאתי:

המשקלים שלו בכלל לא יזיזו לי. שוב אני שואל, אם יתברר לך שאני מסקביט עקום אפילו עם מוט ריק, תפנה למשה שיחסום אותי? נקרא לכל האנשים שעזרתי להם בשרשורים ונבקש לעשות recall לכל העצות?
אם מישהו מדבר שטויות, אם מישהו מחרטט, אם מישהו סתם טועה בנושא כלשהוא (וזו תשובה גם לך יוג'ין), אני רוצה לחשוב שחבורה של אנשים אינטליגנטיים יהיו מסוגלים להצביע על זה גם בלי להגיד לו "בוא תדגים". ניתוח של מסלול המוט בדד לעומת בקלין משקולנים אפשר לעשות גם עם נייר ועט.
מעניין אותי לראות את הטבלה מהספר של ריפטו על תכנון אימונים, יש לך קישור או צילום שלה ? ציטטת את מייק שכתב עליה.

לא אמרתי שהוא אלוף עולם. וזה היה ב-2010 כשהוא היה יחסית מתחיל. לא יודע מה קורה איתו היום, וזו לא הייתה הנקודה. רק לספק את יבגני.

אני נחושב שאם תתאמן שנתיים על זה תוכל אתה לעבור אותו

אז לא הבנתי, מאמן ששופף 80 קילו לא יכול לשים לב לכך שהמוט צריך לנוע בקו ישר?
מאמן ששופף 80 קילו והמתאמנים שלו גם לא מצליחים להגיע ליותר מזה לא כשיר ללמד איך להתחזק בצורה הכי יעילה (או בכלל) בתרגיל, כי במציאות משהו בשיטה שלו לא עובד.

מאמן ששופף 80 קילו והמתאמנים שלו גם לא מצליחים להגיע ליותר מזה לא כשיר ללמד איך להתחזק בצורה הכי יעילה (או בכלל) בתרגיל, כי במציאות משהו בשיטה שלו לא עובד.
מאיזה משקל הוא כן כשיר ללמד?
100? 200? 300? 400?

אתה שוב מגיב את אותו משפט לא קשור. הראיתי לך קלין של 160 וסנאץ' 130. כמה אתה צריך?

אתה שוב מגיב את אותו משפט לא קשור. הראיתי לך קלין של 160 וסנאץ' 130. כמה אתה צריך?
למה לא קשור? שאלת על מאמן ששופף 80 עניתי על מאמן ששופף 80.
קלין של 160 וסנאץ' 130 לדעתי זה כן רמה מספיק טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית