הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתרן - חיטוב

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
שלום ,

הבנתי שכדי לראות מראה חטוב צריך להוריד נתרן אני אוכל קוטג פסטרמה פריכיות אורז וכו'

עכשיו יש בהם נתרן מה אני אעשה כדי לראות תוצאות ? (ויש תוצאות עבדתי חודשים חודשיים וחצי עם המאמן שלי)

ואני תמיד אם הנתרן הזה חח מה מומלץ לעשות שאראה ?

באמת? ואם אני אוכל 3.5 טונה בשבוע - אני אקבל הרעלה?
הרעלה לא, אבל זה כן פוגע במוח, כבד וכליות
וההמלצה של ה-FDA היא 3-5 פחיות בשבוע, ושל ה-CDC בערך אחת ביום לאדם הממוצע, כנראה שלהם יותר מדויקת, אבל גם פה מדובר ברף עליון

וההמלצה של ה-FDA היא 3-5 פחיות בשבוע, ושל ה-CDC בערך אחת ביום לאדם הממוצע, כנראה שלהם יותר מדויקת, אבל גם פה מדובר ברף עליון
צרף מחקרים עזוב מה רשום ב-FDA

כן, כי אין שום הבדל בין "לא מומלץ" ל"אל תיגע, זה יהרוג אותך"

אתה צריך להבדיל בין נזק לבין הולך למות
נזק גם יכול להיות משהו שבכלל לא תראה עד שתגיע לגיל מבוגר יחסית, וגם אז זה פשוט יפגע באיכות החיים

אתה צריך להבדיל בין נזק לבין הולך למות
נזק גם יכול להיות משהו שבכלל לא תראה עד שתגיע לגיל מבוגר יחסית, וגם אז זה פשוט יפגע באיכות החיים
המלצות משרד הבריאות לצריכת דגים בישראל, משרד הבריאות
אין שום בעיה גם עם שתי טונות ביום. הטונה בארץ דלה מאוד בכספית.

לנושא:
אם חשוב לך להוריד את הנתרן, קצץ בפסטרמה ותוסיף חזה עוף.
אבל לאדם שמתאמן הרבה ושותה הרבה מים, 3 גרם של נתרן זה לא באמת הרבה או מסוכן. וזה גם לא הדבר היחידי שמשפיע על זה שאתה לא 'מוצק'. אתה לא מוצק כי חסרה לך מסת שריר. מעבר לזה, מראה נוזלי מושפע גם מפחמימות, רגישות לאינסולין, מסת שריר ועוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית