הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אוכלים באוניברסיטה?

Coral93

משתמש מתחיל
153
41
נק' מוניטין:
78
153
41
:victory:היי

התחלתי ללמוד לאחרונה באוניברסיטה ונעדרתי מהמכון כושר מהאתר הזה ובכללי מהחיים למשך שלושה חודשים...
בנוסף לזה עליתי 5 קילו מאז שהתחלתי ללמוד וזאת משום שאין מה לאכול באוניברסיטה חוץ מלחם ופחמימות ושלל זוהמה שעולה ביוקר:sick:
השאלה שלי היא מה אפשר לקחת לימים ארוכים שלומדים בהם מ-10 בבוקר עד 19 בערב, במקום סנדוויצ'ים או סלט ופירות או ירקות אחרים שנהיים רקובים אחרי שעה ואני לא יכולה לאכול אותם?

תודה מראש לכל העוזרות/ים זו באמת דילמה בשבילי:angel:

יש 3 אפשרויות:

- להכין קופסאות כל יום (אפשר להכין בסופ"ש לכל השבוע ולהקפיא)

- לקנות אוכל שם

- לוותר על כל הסיפור ולאכול מה שיש

• פותח/ת השרשור
יש 3 אפשרויות:

- להכין קופסאות כל יום (אפשר להכין בסופ"ש לכל השבוע ולהקפיא)

- לקנות אוכל שם

- לוותר על כל הסיפור ולאכול מה שיש

הייתי עושה את זה אבל אין מיקרוגל...
ושם האוכל יקר בטירוף לא הגיוני לשלם 50 שקל על סלט של חסה מסכנה

לצערי הפתרון היחיד שעליתי עליו הוא פשוט לקום מוקדם ולהכין לעצמך אוכל לשאר היום,אישית אני מעדיף לא לקנות אוכל,כי הם בדרך כלל יקרנים
ואני מרגיש שזה היה שווה לי פשוט לקנות ולסדר את אוכל שלי למשך כול השבוע.

• פותח/ת השרשור
לצערי הפתרון היחיד שעליתי עליו הוא פשוט לקום מוקדם ולהכין לעצמך אוכל לשאר היום,אישית אני מעדיף לא לקנות אוכל,כי הם בדרך כלל יקרנים
ואני מרגיש שזה היה שווה לי פשוט לקנות ולסדר את אוכל שלי למשך כול השבוע.

איזה אוכל זה יכול להיות לדעתך? כי נניח חזה עוף או כל בשר אחר שאקח יתקלקל עד הצהריים וגם אין לי איפה לחמם (אין מיקרו), אורז או פסטה וכאלה אני מעדיפה לא לאכול בלי חלבון ליד...מעדנים וכאלה גם אני לא יכולה לקחת כי אסור לי חלב חוץ ממעדן סויה. מישהו מכיר חטיף חלבון או משהו אחר עם חלבון שמשביע ולא צריך מיקרו או מקרר בשבילו? אני אבודה:Confused:

קופסאות של אורז וחזה עוף. זה מה שאני עושה כבר הרבה זמן, למה שזה יתקלקל?

איזה אוכל זה יכול להיות לדעתך? כי נניח חזה עוף או כל בשר אחר שאקח יתקלקל עד הצהריים וגם אין לי איפה לחמם (אין מיקרו), אורז או פסטה וכאלה אני מעדיפה לא לאכול בלי חלבון ליד...מעדנים וכאלה גם אני לא יכולה לקחת כי אסור לי חלב חוץ ממעדן סויה. מישהו מכיר חטיף חלבון או משהו אחר עם חלבון שמשביע ולא צריך מיקרו או מקרר בשבילו? אני אבודה:Confused:
דבר ראשון אבקת חלבון, את לא תאמיני מה אפשר לעשות ולהכין עם אבקת חלבון טובה, אישית אני מוסיף סקופ חלבון לכול צהריים שבהם אני טובע בקפה,זה מאוד מספק. בנוסף יש תת פורום מלא במתכונים שרובם מכילים בעיקר חלבון(ובקשר לאלו אם החלב תנסי לראות אם אפשר להחליף אותם בחלב סויה.) בקשר לבשר,אני עישית לוקח איתי ארבע חתיכות פסרטה,ארבע נקנקיות ,חתיכת בשר הודו וזה לא מיתקלקל כלל למשך היום שלי.
חטיף חלבון זה יכול לעזור,ובדרך כלל הם מאוד טעימים.,עוד המלצה קצת מאוסה כפי שרבים מאנשי הפורום יציעו לך,היא טונה,זה מגעיל ,זה מעצבן אחרי כמה זמן ,אבל מה לעשות זה זמין ומזין.

לגבי העניין עם החימום, יש קופסאות אוכל שאפשר לקנות באמאזון או משהו שאפשר לחבר לחשמל והם מחממות את האוכל

אצלינו במכללה יש מיקרו אז החיים נוחים יותר פשוט משאיר את התיק בכיתה ממוזגת והכל סבבה.

לרוב אני לוקח:

גביע קוטג'+קופסאת ירקות

קופסא של אורז+חזה טר1ל

חטיף חלבון

ואם צריך גם סנדוויץ עם פסטרמה
וכמובן ליטר וחצי מים

זה סוגר לי יום שלם עד 18:00

בעסה שם, גם מחוץ לקמפוס אין דברים סבירים.

באונ' ת"א היו מקררים, מיקרוגלים וארוחות מסובסדות ב 21 ש"ח.
אני משוכנע שגם אצלכם יש דברים כאלו.

מחר אני אברר לגבי המשך לימודים בבר-אילן אני אשאל גם על זה 😃 (מקווה לזכור)

אגב, לימודים זה לא סיבה להעדר מהמכון!✋🛑✋

• פותח/ת השרשור
בעסה שם, גם מחוץ לקמפוס אין דברים סבירים.

באונ' ת"א היו מקררים, מיקרוגלים וארוחות מסובסדות ב 21 ש"ח.
אני משוכנע שגם אצלכם יש דברים כאלו.

מחר אני אברר לגבי המשך לימודים בבר-אילן אני אשאל גם על זה 😃 (מקווה לזכור)

אגב, לימודים זה לא סיבה להעדר מהמכון!✋🛑✋

אני מבררת על לעבור לתל אביב שנה הבאה:P:
ההווי והתנאים בבר אילן פח, לא ממולץ

עידכון:
אל תפתחי ציפיות, אין מיקרוגלים או מקררים לציבור הרחב שם.
יש מיקרוגל באחד מבתי הכנסת שניתן להשתמש בו..

בפקולטות לפיזיקה וביולוגיה באוניברסיטת תל אביב אני כמעט בטוח שעדיין יש ואני די בטוח שגם בהנדסות...

• פותח/ת השרשור
עידכון:
אל תפתחי ציפיות, אין מיקרוגלים או מקררים לציבור הרחב שם.
יש מיקרוגל באחד מבתי הכנסת שניתן להשתמש בו..
״מיקרוגל בבית כנסת״ זה אומר הכל. עכשיו לא רק בשביל תואר, גם בשביל לאכול צריך לעבור שטיפת מוח:beautiful62nj6ht:

באונ' ת"א יש מיקרו בכל פינה. בכל פקולטה יש, ולפחות אחד בפינה אם לא כמה
גם מקרר, האגודה דואגת לתחזק פינות קפה וכו'

Back
למעלה תחתית