הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף תקופת מאסה

אני מקווה שאתה מבין שזה לא ממש נכון. אצלי ואצל כמעט כל מי שאני מכיר ברגע שאחוזי השומן קצת עולים הקוביות נעלמות לחלוטין גם בכיווץ, יש לך גנטיקה טובה בmid section

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שאתה מבין שזה לא ממש נכון. אצלי ואצל כמעט כל מי שאני מכיר ברגע שאחוזי השומן קצת עולים הקוביות נעלמות לחלוטין גם בכיווץ, יש לך גנטיקה טובה בmid section
אני מנסה לעודד, למה לבאס 🤡
בתכלס, רוב השומן מצטבר אצלי בצדדים ובבטן התחתונה ופחות בחלק העליון של הבטן.. אז כן, גנטיקה.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אחי הכתף ימין אמצעית בסקטור 17 בפיגור בהשוואה לכל השאר בתת סקטור 34... תוסיף כפיפת ברך הפוכה לכתף.
בדיוק מה שחשבתי לעשות.
פשיטת כתפיים כנגד חבל למשל בשביל לחזק את הארבע ראשי של הדלתות

מסיבי מאוד..תשפר חזה ..דורש שיפור בצורה אך אני מאמין שבחיטוב שלך זה ישתנה ..תנסה להוסיף תרגיל עזר או שתיים לחזה לפאמפינג:79nb:

• פותח/ת השרשור
מסיבי מאוד..תשפר חזה ..דורש שיפור בצורה אך אני מאמין שבחיטוב שלך זה ישתנה ..תנסה להוסיף תרגיל עזר או שתיים לחזה לפאמפינג:79nb:
מן הסתם שזה ישתנה בחיטוב 😃
פאמפ זה לחלשים.. 😉

כבד מאוד.
ממליץ להרגע עם האוכל במידה ואתה אוכל הרבה פחמימות פשוטות ושומנים גרועים ( לא מאמין בIIFYM)
בכל אופן, מניח שהגוף הוא לא המטרה העיקרית שלך מהתגובות, שיהיה בהצלחה בחיטוב ובמסה הבאה תשתדל לא להתפזר ככה, זה נראה לי קצת חסר שליטה

• פותח/ת השרשור
כבד מאוד.
ממליץ להרגע עם האוכל במידה ואתה אוכל הרבה פחמימות פשוטות ושומנים גרועים ( לא מאמין בIIFYM)
בכל אופן, מניח שהגוף הוא לא המטרה העיקרית שלך מהתגובות, שיהיה בהצלחה בחיטוב ובמסה הבאה תשתדל לא להתפזר ככה, זה נראה לי קצת חסר שליטה
אכילה נקייה לרוב, פשוט יש נטייה להשמנה יותר מאחרים.
ודווקא מאוד בשליטה, כל ארוחה כמעט נשקלת ונמדדת ומחושבת ב myfitnesspal.

נכון, המטרה העיקרית היא משקלי עבודה (כהיותי מתאמן כוח), אבל גם המראה חשוב בסופו של דבר.
בשביל זה יש חיטוב 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית