נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
אני מקווה שאתה מבין שזה לא ממש נכון. אצלי ואצל כמעט כל מי שאני מכיר ברגע שאחוזי השומן קצת עולים הקוביות נעלמות לחלוטין גם בכיווץ, יש לך גנטיקה טובה בmid section
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מנסה לעודד, למה לבאס 🤡אני מקווה שאתה מבין שזה לא ממש נכון. אצלי ואצל כמעט כל מי שאני מכיר ברגע שאחוזי השומן קצת עולים הקוביות נעלמות לחלוטין גם בכיווץ, יש לך גנטיקה טובה בmid section
יש לי כרס עצבנית, פשוט היד מסתירה את החלק הזה בבטן 😉כנרראה בגלל זה יש לך פחות "כרס" שזה בן זונה
תודהאתה ממש עבה! כל הכבוד
נ.ב מה המשקלי עבודה שלך ?
פרס 80
דדליפט 180
בנצ' היה 115 ל 2 חזרות
וסקוואט חזרתי מפציעה אז בינתיים סביב ה 120 לחזרות
הכתפיים בסדר גמור, תודה.תן דגש על הכתפיים קצת אחי
הכתפיים בסדר גמור, תודה.
בדיוק מה שחשבתי לעשות.אחי הכתף ימין אמצעית בסקטור 17 בפיגור בהשוואה לכל השאר בתת סקטור 34... תוסיף כפיפת ברך הפוכה לכתף.
מן הסתם שזה ישתנה בחיטוב 😃מסיבי מאוד..תשפר חזה ..דורש שיפור בצורה אך אני מאמין שבחיטוב שלך זה ישתנה ..תנסה להוסיף תרגיל עזר או שתיים לחזה לפאמפינג:79nb:
12-14בהחלט בחור גדול...
לכמה א"ש/משקל מתכנן לרדת בחיטוב?
12-14
תשובה ריאלית תיהיה 14, יותר מידיי זמן להגיע ל 12 😃
אכילה נקייה לרוב, פשוט יש נטייה להשמנה יותר מאחרים.כבד מאוד.
ממליץ להרגע עם האוכל במידה ואתה אוכל הרבה פחמימות פשוטות ושומנים גרועים ( לא מאמין בIIFYM)
בכל אופן, מניח שהגוף הוא לא המטרה העיקרית שלך מהתגובות, שיהיה בהצלחה בחיטוב ובמסה הבאה תשתדל לא להתפזר ככה, זה נראה לי קצת חסר שליטה
2700 בערך.על כמה פחמימה וקלוריות היית בסוף המסה?