הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטת "כסאח"

idosams

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
דיאטת "כאסח" - The Rapid Fat Loss (PSMF) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לא מפורט מה היחס פחמימה ושומן? ולכמה גירעון להגיע.

או שהכוונה היית לאכול רק חלבון אבל נשמע לי קצת הזוי.

שוקל 90 25% שומן להערכתי

בחיטוב עושה 2 אימוני כוח 2 אימוני סיבולת (40-30 דקות אירובי סוף אימון)

בכל אופן זה התפריט שבניתי

• ארוחה אחרי אימון/לפני שינה
  • אבקת חלבון

קלוריות 1518 קלוריות

חלבונים 230 גרם

פחמימות 74 גרם

שומנים 32 גרם

מעריך שיש עוד 100-200 קלוריות שמתווספות (לפעמים אוכל בבסיס, שמן של החזה עוף וכו)

נערך לאחרונה:
לדעתי קיצוני בטירוף וכשלא לצורך... הייתי מוסיף עוד קלוריות ועוד פחמימות. ואולי אם אתה מרגיש אחרי חודש וחצי - חודשיים וחצי שאתה תקוע או שאתה רוצה לתת פוש אחרון בחיטוב תיתן שבועיים לדיאטה כזאת ולא יותר.

לא מפורט מה היחס פחמימה ושומן? ולכמה גירעון להגיע
כתוב כמה חלבון לאכול, פחמימה ושומן קרוב ל 0 כמה שאפשר, חוץ מכדורי אומגה 3.
או שהכוונה היית לאכול רק חלבון אבל נשמע לי קצת הזוי.
זו בדיוק הכוונה, ציטוט מהמאמר:
"היא נשענת על צריכה כמעט אבסולוטית של חלבון, תיסוף של אומגה 3 כמקור שומן יחיד, ופחמימות אשר נצרכות מירקות ומקורות החלבון בלבד"

• פותח/ת השרשור
כתוב כמה חלבון לאכול, פחמימה ושומן קרוב ל 0 כמה שאפשר, חוץ מכדורי אומגה 3.

זו בדיוק הכוונה, ציטוט מהמאמר:
"היא נשענת על צריכה כמעט אבסולוטית של חלבון, תיסוף של אומגה 3 כמקור שומן יחיד, ופחמימות אשר נצרכות מירקות ומקורות החלבון בלבד"

התפריט שבניתי לא מספיק דל בשומנים ופחמימות? אני יכול להחליף את היוגורט ב3 לבנים של ביצה נניח.. על הלחם קשה לי לוותר זה 17 גרם פחמימה שממש עוזרים לי עם החלבון כי אני לא אוהב דגים אז הגבנץ זה תחליף לטונה ובלי הלחם זה תקוע רצח

וה30 גרם שומן זה בעיקר מהחזה עוף, איך אפשר להיות קרוב ל0? גם הפחמימות הכל חוץ מ20 גרם פחמימה מגיע מירקות..

התפריט שבניתי לא מספיק דל בשומנים ופחמימות? אני יכול להחליף את היוגורט ב3 לבנים של ביצה נניח.. על הלחם קשה לי לוותר זה 17 גרם פחמימה שממש עוזרים לי עם החלבון כי אני לא אוהב דגים אז הגבנץ זה תחליף לטונה ובלי הלחם זה תקוע רצח

וה30 גרם שומן זה בעיקר מהחזה עוף, איך אפשר להיות קרוב ל0? גם הפחמימות הכל חוץ מ20 גרם פחמימה מגיע מירקות..
תתחיל מחיטוב רגיל. לפי הנתונים שלך אין לך טעם להיכנס לדיאטה הזו(וכמעט לרוב האנשים).

דיאטה מיותרת וקשה כל כך קשה שפעם ניסיתי אותה למשך כמה ימים ואיך שנישברתי העלתי תוך יומיים את כל מה שירד
חיטוב רגיל יחד עם אירובי לאורך זמן ייתן הרבה יותר תוצאות מדיאטה כל כך קשה
דיאטות קשות ותפריטים כל כך קשים סופם לכישלון
הכל אמור להיות באיזון לאט לאט

התפריט שלך לא מתאים לעקרונות של הדיאטה הזאת, אבל אני מסכים עם התגובות מעליי, תעשה חיטוב רגיל. אולי ייקח לך יותר זמן אבל לא תפתח נטיות אובדניות בזמן הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית