הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שק איגרוף כארובי

• פותח/ת השרשור Miata
  • פורסם בתאריך

Miata

משתמש מתחיל
140
4
נק' מוניטין:
92
140
4
היי חברים...שאלה לי אליכם מפני שאני לא מבין כל כך
אני רוצה להתחיל חיטוב...אחד הדברים שאני ממש אוהב לעשות זה שק, אבל יש את כל העניין של דופק גבוהה ומה הכי אפקטיבי למיטוב
לפעמים אני יכול להיות חצי שעה על השק ולהזיע כמו מטורף ...ברור לי שלא תמיד זה טוב אבל השאלה אם זה פוגע או עדיף שלא
דעתכם ?

אני באופן אישי מתעצבן מאנשים שאני רואה במכון עובדים על שק בלי שהתאמנו איגרוף קלאסי אצל מאמן, זה פשוט נראה מגוכח ומציק בעין ,שאתה לא יודע להתאגרף וסתם זורק ידיים כמו קוקסינל , מצד שני אני מניח שזה שורף קלוריות בכל זאת אבל הייתי ממליץ לך על דרך אחרת לשרוף קלוריות והיא ריצה.
מה גם שאם אתה לא עובד נכון ואין לך טכניקה נכונה אתה גם לא תפיק שריפת קלוריות מקסימאלית מהאימון על שק.

לדעתי זה עדיף מריצה, בגלל שעם עבודה נכונה זה יכול להיות כמו ספרינטים, ופה אתה משלב את כל הגוף
אבל כמו שסלביק אמר, אם אתה לא יודע מה אתה עושה זה לא יהיה בהכרח יעיל מדי
אם אתה נהנה מזה, אז במקום לוותר אני פשוט ממליץ לך לקחת כמה פעמים איזה מאמן שמבין בעניין שיראה לך מה עושים

• פותח/ת השרשור
חברה אני מתעסק באגרוף תאילנדי מגיל קטן...עזבתי לפני כמה שנים אבל זה רחוק מלא לדעת מה לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית