הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בעניין תוספי תזונה

galkeshet

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי יש לי כמה שאלות לגביי תוספי מזון למיניהם

עם אני לוקח zma לפני השינה בהמלצת חבר אז אני צריך לקחת גם גלוטמין?כי הבנתי שזה גם תוסף טוב לפני השינה או שזה מפריע אחד לשני ובכלל כמה גרם גלוטמין צריך ליום(שוקל 96 אם זה משנה)?

הקדם אימון שלי זה כדור קפאין200 מ''ג 5 גרם קריאטין 5 גרם ביטא אלנין ופטל (חח) השאלה עם זה בסדר לקחת את כל אלו ביחד ועם רצוי להוסיף ציטרולין מאלט לפאמפ וגם גלוטמין כדי למלא תמאגר לפני אימון לקדם אימון שלי כי היום ההשפעה שונה מההתחלה (יש לציין כמעט ולא יוצא לי לקחת על בטן ריקה עקב לו''ז יומי)?

למשך כמה זמן מותר לקחת תכדור קפאין כי הבנתי שלא בריא להרגיל תגוף ?
(אני מתאמן 4 פעמים בשבוע 1 לפני אימון יחד עם הקדם אימון).
קצת חפרתי אבל אשמח לתשובות עם הסבר על מנת שאדע מה אני עושה לא נכון במידה וכן.

תודה המשך ערב טוב

אני לא מבין גדול בתוספים אז אין לי איך לעזור לך אבל אני באמת חייב להבין.

למה להוציא כל כך הרבה כסף על תוספים? במה זה מקדם אותך?

• פותח/ת השרשור
הקדם אימון זה בשביל ימים שאני הולך להתאמן עייף מה שקורה הרבה פעמים וזה נותן לי תמרץ ותבוסט על מנת לתת תמקס' באימון zma חבר המליץ לקחת לפני השינה אומר שזה עוזר למנוע פירוק שריר בלילה ובכלל רוצה לדעת יותר על גלוטמין ורציתי גם לדעת עם אני יוסיף ציטרולין מאלט האם זה יגביר את האפקט באימון או שאחזק בכדור קפאין נוסף.

לגבי ה-ZMA אין לזה שום קשר לגלוטמין, מומלץ לקחת באמת, למרות שזה לא בידיוק מונע פירוק שריר, אלא יותר עוזר לבנות אותו, אבל לוקחים אותו לפני השינה כי הוא גם עוזר לשינה בריאה יותר
גלוטמין זה קצת בזבוז כסף למיטב ידיעתי, אין לך סיבה לבזבז על זה כסף
לגבי הפרה-וורקאוט, הוא נראה די סבבה איך שהוא, אפשר להוסיף אולי את הציטרולין, אתה יכול לנסות ולראות אם עוזר לך או לא, אבל מה שכן הייתי מוסיף, זה איזה כמה גרמים של BCAA
ולגבי הקפאין, הגוף פשוט מפתח סבילות, אז כל כמה חודשים תעשה הפסקה לאיזה שבוע-שבועיים

חכה לחכמי הפורום , הם ימצאו לך אלף מחקרים ( לא מחייב שהם הבינו אותם ) על חוסר יעילות של BCAA

חכה לחכמי הפורום , הם ימצאו לך אלף מחקרים ( לא מחייב שהם הבינו אותם ) על חוסר יעילות של BCAA
אז על סמך מה אתה קובע אם התוסף יעיל אם לא מחקרים מדעיים? אתה קראת את המחקרים והבנת אותם?

כל עוד שומרים על תפריט תזונה נורמלי וכמות חלבון מספקת אין טעם לתיסוף חיצוני ב-BCAA. (תיסוף שלו במקרים מסוימים עוזר לאוכלוסיות מאוד ספציפיות, כמו מתאמנים לא טבעיים)

אז על סמך מה אתה קובע אם התוסף יעיל אם לא מחקרים מדעיים? אתה קראת את המחקרים והבנת אותם?

כל עוד שומרים על תפריט תזונה נורמלי וכמות חלבון מספקת אין טעם לתיסוף חיצוני ב-BCAA. (תיסוף שלו במקרים מסוימים עוזר לאוכלוסיות מאוד ספציפיות, כמו מתאמנים לא טבעיים)
איפה קראת שקבעתי משהו לגבי יעלות bcaa או יעילות מחקרים ? רק בקשה תביא ציטוט מלא ולא משהו שהבנת או חשבת שהבנת .
אני התבדחתי עם קוצר ובזה זה נגמר.
מה אתה נכנס בטון מתנשא?
אתה קראת מחקרים ?
יש לך השכלה מספיקה בתחום כדי להבין מחקרים ולקבוע עובדות לגבי תזונה או תופסים?
כי הבנת הנקרא שלך קצת בעייתית.

העניין עם bcaa פשוט - יש מקרים ספציפיים ופרטניים בהם התוסף הופך יעיל ונותן ערך מוסף. העניין הוא שב-99% מההתנהלות השוטפת של המתאמן הממוצע, הוא לא מגיע לאותם מקרים המצדיקים שימוש בתוסף.

זה לא שהתוסף לא יעיל - הוא כן. השאלה באילו נסיבות.

איפה קראת שקבעתי משהו לגבי יעלות bcaa או יעילות מחקרים ? רק בקשה תביא ציטוט מלא ולא משהו שהבנת או חשבת שהבנת .
אני התבדחתי עם קוצר ובזה זה נגמר.
מה אתה נכנס בטון מתנשא?
אתה קראת מחקרים ?
יש לך השכלה מספיקה בתחום כדי להבין מחקרים ולקבוע עובדות לגבי תזונה או תופסים?
כי הבנת הנקרא שלך קצת בעייתית.
תקרא שוב את התגובות שלך, "הם ימצאו לך אלף מחקרים", "לא מחייב שהם הבינו אותם", מה ניתן להבין מזה? שאתה מאדיר את המחקרים/דיונים לגביהם? או שאתה "מזלזל" במחקרים מדעיים ושאותך לא צריך לשכנע לגבי היעילות של התוסף?

הגבתי למה שקראתי, זה הכל, אין פה שום טון מתנשא, סה"כ דיון. אם אתה חושב שה-BCAA הוא תוסף נחוץ, אשמח אם תגיד לי למה ותגבה את זה במחקרים.

וכן, אני קראתי מחקרים וגם דיונים שהתנהלו במקרה הספציפי הזה לגבי ה-BCAA, למתאמן הממוצע אין מה להשתמש בתוסף הזה וזה מה שציינתי בתחתית התגובה שלי, בטח ובטח שהתוסף לא מצדיק את המחיר שלו, אל מול "היעילות" שלו. כמו ש- Daniel Barack אמר - הוא כן יעיל, אבל בנסיבות מסוימות. (במקרים מסוימים לאוכולסיות ספציפיות - שוב, כפי שציינתי קודם לכן)

תקרא שוב את התגובות שלך, "הם ימצאו לך אלף מחקרים", "לא מחייב שהם הבינו אותם", מה ניתן להבין מזה? שאתה מאדיר את המחקרים/דיונים לגביהם? או שאתה "מזלזל" במחקרים מדעיים ושאותך לא צריך לשכנע לגבי היעילות של התוסף?

הגבתי למה שקראתי, זה הכל, אין פה שום טון מתנשא, סה"כ דיון. אם אתה חושב שה-BCAA הוא תוסף נחוץ, אשמח אם תגיד לי למה ותגבה את זה במחקרים.

וכן, אני קראתי מחקרים וגם דיונים שהתנהלו במקרה הספציפי הזה לגבי ה-BCAA, למתאמן הממוצע אין מה להשתמש בתוסף הזה וזה מה שציינתי בתחתית התגובה שלי, בטח ובטח שהתוסף לא מצדיק את המחיר שלו, אל מול "היעילות" שלו. כמו ש- Daniel Barack אמר - הוא כן יעיל, אבל בנסיבות מסוימות. (במקרים מסוימים לאוכולסיות ספציפיות - שוב, כפי שטענתי קודם לכן)
ביקשתי בהתחלה ציטוטים מלאים ולא מה אתה חושב שהתכוונתי.
לעניין המחקרים- מה הרקע שלך כדי לקבוע עובדות לגבי תוספים? מה השכלה ? כדי להבין מחקר רציני , לא פירסומת סמויה, צריך רקע מתאים , האם יש לך אחד כזה ?
לסיום, מה לא היה מובן בהודעה שלי , כשרשמתי שהתבדחתי ?
איפה נפתח פה דיון לגבי יעילות של חומר כזה או אחר? במיוחד בהיבט כספי,שזה מושג סובייקטיבי . לך המחיר נראה מוגזם , לי זה לא מגרד את הכיס.

ביקשתי בהתחלה ציטוטים מלאים ולא מה אתה חושב שהתכוונתי.
לעניין המחקרים- מה הרקע שלך כדי לקבוע עובדות לגבי תוספים? מה השכלה ? כדי להבין מחקר רציני , לא פירסומת סמויה, צריך רקע מתאים , האם יש לך אחד כזה ?
לסיום, מה לא היה מובן בהודעה שלי , כשרשמתי שהתבדחתי ?
איפה נפתח פה דיון לגבי יעילות של חומר כזה או אחר? במיוחד בהיבט כספי,שזה מושג סובייקטיבי . לך המחיר נראה מוגזם , לי זה לא מגרד את הכיס.
ציטוטים מלאים בהקשר למה? כל מי שיקרא את הדיון יבין שהBCAA הוא תוסף נחוץ, כשבפועל הוא לא.
אני לא נביא, זה שהתבדחת בסדר גמור, אני לא ראיתי את זה כהתבדחות, הבן אדם שאל שאלה על תוספים, נכנס לדיון הBCAA ובסיכומו היה ניתן להבין שהוא כן יעיל ושכן שווה לקנות אותו(אז פה כן כבר נפתח דיון לגבי היעילות שלו), למרות שהיו כבר עשרות דיונים על זה בפורום.

תבין, בסוף בן אדם קונה את התוסף הזה בכסף, אם לך זה לא מגרד את הכיס אז אולי לאדם האחר זה כן, אתה יודע. (אז כן חשוב שהוא יהיה יעיל, לא?)

ולסיום, זה לא משנה מה הרקע/השכלה שלי, מספיק אנשים שיותר בקיאים ממני וממך בנושא המחקרים המדעיים ובניתוחם כבר עשו זאת לגבי התוסף הזה, פשוט תקרא את הדיונים.

אגב, זה לא אומר שבעתיד לא יצאו מחקרים שכן יקבעו ש-BCAA הוא נחוץ כתוסף, אבל כרגע זה מה שיש.

@Denver
1. את כל החלטות בחיים שלך קיבלת\תקבל על סמך מה שקראת בפורום ע לידי "אנשים שיותר בקיאים ממני וממך בנושא המחקרים המדעיים" ?
2. פעם נוספת אין לך רקע ,הבנה או ידע לקבוע משהו . אני אלקטרונאי אך לא אתיימר לקבוע קביעות לגבי הנדסת בניין , בטח לא על סמך איזה מאמר שקראתי בפורום .
3.אתה לא צריך להיות נביא , פשוט תלמד לקרוא משפטים פשוטים - בתשובה ראשונה לך , רשמתי שזאת היית בדיחה. עובדה אף אחד שקרא לא קיבל את זה כדיון לויכוח חוץ ממך .

עזוב אותך מחקרים , פשוט תקרא .
בהצלחה חבר , אני את הדיון איתך סיימתי.

@Denver
1. את כל החלטות בחיים שלך קיבלת\תקבל על סמך מה שקראת בפורום ע לידי "אנשים שיותר בקיאים ממני וממך בנושא המחקרים המדעיים" ?
2. פעם נוספת אין לך רקע ,הבנה או ידע לקבוע משהו . אני אלקטרונאי אך לא אתיימר לקבוע קביעות לגבי הנדסת בניין , בטח לא על סמך איזה מאמר שקראתי בפורום .
3.אתה לא צריך להיות נביא , פשוט תלמד לקרוא משפטים פשוטים - בתשובה ראשונה לך , רשמתי שזאת היית בדיחה. עובדה אף אחד שקרא לא קיבל את זה כדיון לויכוח חוץ ממך .

אתה חושב שאני צריך ידע והשכלה(תואר?) כדי להבין מה הדעה הרווחת לגבי תוסף כזה או אחר? זה לא כזה קשה.

אם הכל היה בגדר בדיחה(סתם טחנו מים עד עכשיו), אז בסדר גמור, בהצלחה גם לך.

@Denver

גם אני סוג של 'אלקטרונאי'... מסכים לגבי כל שרשמת. גאוות יחידה (פורום סטרואידים)... 🙃
קריאה וקריאה וקריאה וקריאה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית