הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
מאז שהתחלתי להתאמן, נראלי הידיים נשארו אותו דבר אולי קצת יותר.
אני יודע שרוב הגדילה של הידיים זה ממורכבים כמו מתח וחתירה, מתח התחלתי בערך 4 חזרות, עכשיו 4 סטים של עשר עם 7 קילו, חתירה בדאמבל התחלתי 16 בערך לכל יד ועכשיו אימון אחרון עשיתי 4 עשיריות עם 26. ועדיין הידיים גפרור.
מה ניתן לעשות בדבר?
תודה

מאז שהתחלתי להתאמן, נראלי הידיים נשארו אותו דבר אולי קצת יותר.
אני יודע שרוב הגדילה של הידיים זה ממורכבים כמו מתח וחתירה, מתח התחלתי בערך 4 חזרות, עכשיו 4 סטים של עשר עם 7 קילו, חתירה בדאמבל התחלתי 16 בערך לכל יד ועכשיו אימון אחרון עשיתי 4 עשיריות עם 26. ועדיין הידיים גפרור.
מה ניתן לעשות בדבר?
תודה
כמה עלית במשקל גוף? בגדול תתחיל לראות שינוי החל מ 5 קילו.
חוץ מזה תמדוד היקף,זאת הדרך הנכונה לראות התקדמות

• פותח/ת השרשור
עליתי בערך 11-12 מ.ג ורק בהתחלה היד גדלה באיזה 4 ס״מ בקושי ומאז אותו דבר
אם תאורתית אני לא עושה תרגילים במיוחד לידיים, וכן מתח וחתירה ועולה במ.ג אני אמור לראות גדילה בידיים?

תן גירוי ממוקד גם לידיים בתרגילי מוט מורכבים תשלב.. כמובן שבעלייה במשקל הידיים יתרחבו רק שלא בטוח שבצורה הרצויה

• פותח/ת השרשור
להמשיך להתקדם זה מה שיעזור, על איזה משקלים הלחיצות שלך עומדות? הבנצ'/פרס?
בנץ אימון אחרון 4 שישיות של 16.25 בכל צד, פרס אימון אחרון 40 קג ל3 חמישיות.
בתוכנית שלי יש טווח חזרות לדוגמה בבנץ בין 3-6, כשאני מגיע בכל הסטים ל6 אני מוריד ל3 חזרות מעלה משקל וכך הלאה, ואני רואה התקדמות טובה ככה

אין צורך להגיע למספר נמוך כזה של חזרות תן גירוי חזק יותר בטח שלא במשקלים האלה כרגע.. תהיה סבלני

תגדיר הרבה מה המשקל וגובה שלך וכדומה.. פחות משנה זה ממש לא הרבה במידה וזה המצב מתאמנים מאוד ממהרים קופצים קדימה בגיל 18 כבר רוצים סייקל הגוף עוד לא מיצה כלום מהיכולת שלו ואחרי זה הם חוזרים לנקודת ההתחלה שזה מראה צר וחד מימדי

• פותח/ת השרשור
גובה 173
משקל 61 בערך
אני מתאמן בערך שנה וחצי ועליתי רק 12 קילו בערך, האחוז שומן נשאר דומה(14~)

העלייה במשקל היא לא רק היא בסדר פשוט התחלת נמוך במשקל.. אין סיבה להגיע בזמן זה ובמשקלים אלה לאימוני כוח מירבי אני לפעמים עושה אותם וגם זה לא כל הזמן מידי פעם במשקלים של 130-140 קילו בנץ.. גם בלחיצת כתפיים מדובר על סדר גודל של כ100 קילו במוט או 40+ בדאמבלים.. תראה באמת תהיה סבלני אין למה לרוץ תיקח תוכנית סטנדרטית על מספר חזרות גבוה יותר לא רואה סיבה שתרד מ8 חזרות בכלל

אני לפעמים עושה אותם וגם זה לא כל הזמן מידי פעם במשקלים של 130-140 קילו בנץ.. גם בלחיצת כתפיים מדובר על סדר גודל של כ100 קילו במוט או 40+ בדאמבלים
אני רואה פה חוב לראק @incin

אני רואה פה חוב לראק @incin
אני רואה לפחות 3 חובות לראק.

@Refael_bar
היה פעם פורום הזה מנהג טוב, כל מי שנקב במשקל מסויים בתרגיל מסויים , היה מחוייב לסרטון עם הוכחה.
מנהג טוב, שלפעצים "קירר" לאנשים מסויימים את מקלדת

הסבר את עצמך...
כשמישהו מחליט לפרסם את משקלי העבודה שלו, לא מתוך תשובה לשאלה אלא נטו מתוך דעתו, הראק מבקש הוכחה מצולמת, אחרת המשתמש מקבל באן תמידי מהפורום. (מה לעשות, לא אוהבים קשקשנים)

אחר - מועמדים לבאן (כל מי שלא שילם את החובות לראק)

אז סביר להניח שהחוב שלך יהיה 140-130 בנץ ו-100 פרס

היה פעם פורום הזה מנהג טוב, כל מי שנקב במשקל מסויים בתרגיל מסויים , היה מחוייב לסרטון עם הוכחה.
המנהג עדיין קיים 😃

מה הגובה והמשקל שלך ? מה ההיקף יד שלך?
כמה אתה לוחץ כזה וכתפיים, כמה אתה מושך חתירה ופולי עליון ?
כשיהיה לך 80-100 קילו לחזרות (5+) בבנץ וחתירה אז סביר להניח שיהיה לך ידיים "נחמדות". אבל - אני לא מתכוון לזה שעכשיו תחרוש על התרגילים האלה באמצעות תוכניות כוח בשביל להגיע למשקלי העבודה האלה. הכוונה לזה שתעבוד רגיל, בתוכנית היפרטרופיה, ו-כש-תגיע למשקלים האלה אז סביר להניח שגם הידיים שלך גדלו.
כמו כן אם אתה יכול לתת מוט W עם 30 קילו עליו ל 10+ חזרות בכפיפת מרפקים ולחיצה צרפתית - גם סביר להניח שיש לך קצת גודל בידיים. אם לא אז יש בעיה.
מבחינת אימונים אל תתבסס רק על תרגילי כוח, אפשר להוסיף 1-2 תרגילים מבודדים לידיים לתווך חזרות גבוה. עבודה בטכניקה נכונה ואיטית. להגיע לפאמפ מקסימלי.

אני רואה לפחות 3 חובות לראק.

@Refael_bar
הזלזול שלך נחמד אנחנו מאותו איזור שאני באימוני כוח אתה מוזמן לבחון בעצמך.. כרגע כל מה שיש לי להציע זה האמר וסמית במשקלים יפים אבל..
כשמישהו מחליט לפרסם את משקלי העבודה שלו, לא מתוך תשובה לשאלה אלא נטו מתוך דעתו, הראק מבקש הוכחה מצולמת, אחרת המשתמש מקבל באן תמידי מהפורום. (מה לעשות, לא אוהבים קשקשנים)

אחר - מועמדים לבאן (כל מי שלא שילם את החובות לראק)

אז סביר להניח שהחוב שלך יהיה 140-130 בנץ ו-100 פרס

החוב היחידי שלי זה לבנק עם המשכנתא..
הבחור ציין משקלי עבודה ורצון להמשך ציינתי מה עבורי היו משקלי אימוני הכוח בתקופות הנכונות כרגע אני לא עובד חופשי אלא לצערי סמית והאמרים משקלים יפים לכל מי שקורא לי קשקשן ומזלזל.. שכמו שהסברתי לך קודם על הבתי כנסת המרוקאים כנראה שיש פה איזושהי אהבה לנושא החיפוש אחר אופציות לעקיצה.. כמו שציינתי לראשון שעקץ אני מתאמן בקריות לא אציין שם כדי שלא אעבור על עוד חוק שאני לא מכיר מוזמן לבחון בעצמו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית