הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
מאז שהתחלתי להתאמן, נראלי הידיים נשארו אותו דבר אולי קצת יותר.
אני יודע שרוב הגדילה של הידיים זה ממורכבים כמו מתח וחתירה, מתח התחלתי בערך 4 חזרות, עכשיו 4 סטים של עשר עם 7 קילו, חתירה בדאמבל התחלתי 16 בערך לכל יד ועכשיו אימון אחרון עשיתי 4 עשיריות עם 26. ועדיין הידיים גפרור.
מה ניתן לעשות בדבר?
תודה

אנסה, תודה.
עצות נוספות?

הזלזול שלך נחמד אנחנו מאותו איזור שאני באימוני כוח אתה מוזמן לבחון בעצמך.. כרגע כל מה שיש לי להציע זה האמר וסמית במשקלים יפים אבל..

החוב היחידי שלי זה לבנק עם המשכנתא..
הבחור ציין משקלי עבודה ורצון להמשך ציינתי מה עבורי היו משקלי אימוני הכוח בתקופות הנכונות כרגע אני לא עובד חופשי אלא לצערי סמית והאמרים משקלים יפים לכל מי שקורא לי קשקשן ומזלזל.. שכמו שהסברתי לך קודם על הבתי כנסת המרוקאים כנראה שיש פה איזושהי אהבה לנושא החיפוש אחר אופציות לעקיצה.. כמו שציינתי לראשון שעקץ אני מתאמן בקריות לא אציין שם כדי שלא אעבור על עוד חוק שאני לא מכיר מוזמן לבחון בעצמו..
זלזול?
שאלת שאלה , קיבלת הסבר.
לנושא המשקלים, אני לא מאמין לך, מזה לעד זלזול דרך ארוכה.

זלזול?
שאלת שאלה , קיבלת הסבר.
לנושא המשקלים, אני לא מאמין לך, מזה לעד זלזול דרך ארוכה.
לגביי השאלה תודה כבר הבהרתי את עצמי.. האמונה שלך או לא זה עניינך כמובן בכל מקרה אתה מוזמן בשמחה מתי שתרצה אני מתאמן במוצקין..

לגביי השאלה תודה כבר הבהרתי את עצמי.. האמונה שלך או לא זה עניינך כמובן בכל מקרה אתה מוזמן בשמחה מתי שתרצה אני מתאמן במוצקין..

הפעם תקבל אזהרה לפני חוב לראק, נרשמת לפורום לפני שנתיים ורק עכשיו אתה מגלה את החוקים שלנו?

הדבר נכון פעמיים כשאתה נותן עצות אחיתופל כמו שנתת כאן.

מאז שהתחלתי להתאמן, נראלי הידיים נשארו אותו דבר אולי קצת יותר.
אני יודע שרוב הגדילה של הידיים זה ממורכבים כמו מתח וחתירה, מתח התחלתי בערך 4 חזרות, עכשיו 4 סטים של עשר עם 7 קילו, חתירה בדאמבל התחלתי 16 בערך לכל יד ועכשיו אימון אחרון עשיתי 4 עשיריות עם 26. ועדיין הידיים גפרור.
מה ניתן לעשות בדבר?
תודה
תוסיף יד תרגיל ליד קידמית פעם-פעמיים בשבוע.

הפעם תקבל אזהרה לפני חוב לראק, נרשמת לפורום לפני שנתיים ורק עכשיו אתה מגלה את החוקים שלנו?

הדבר נכון פעמיים כשאתה נותן עצות אחיתופל כמו שנתת כאן.
שנתיים אצל אבא לילדים זה המון זמן לשכוח מה גם שנרשמתי עבור למידת נושא מסויים לא הייתי פה עד לחודש האחרון מאז אם תשים לב שמח שחזרתי כי עצותיו של דניאל ועזרתו כיוונו אותי באשכול אחר..
לגביי עצותיי זאת דעתך אני יודע בפועל שלרוב הן עובדות תזלזל כרצונך אבל תכבד קצת אני לא אחד הילדים בני ה15 כאן שמתייעצים על סייקל..

שנתיים אצל אבא לילדים זה המון זמן לשכוח מה גם שנרשמתי עבור למידת נושא מסויים לא הייתי פה עד לחודש האחרון מאז אם תשים לב שמח שחזרתי כי עצותיו של דניאל ועזרתו כיוונו אותי באשכול אחר..
לגביי עצותיי זאת דעתך אני יודע בפועל שלרוב הן עובדות תזלזל כרצונך אבל תכבד קצת אני לא אחד הילדים בני ה15 כאן שמתייעצים על סייקל..

ראית אותי מזלזל? אתה נותן עצות רעות/ברוסיינס לא משנה איך תסובב את זה, הבחור לוחץ 50 ק"ג בנץ' ואתה אומר לו לעבוד עם זה נפח, נו באמת.
זה שאתה עושה בנץ' 20 שנה ואבא לילדים לא עושה אותך מומחה בתחום, צר לי לומר.

ראית אותי מזלזל? אתה נותן עצות רעות/ברוסיינס לא משנה איך תסובב את זה, הבחור לוחץ 50 ק"ג בנץ' ואתה אומר לו לעבוד עם זה נפח, נו באמת.
זה שאתה עושה בנץ' 20 שנה ואבא לילדים לא עושה אותך מומחה בתחום, צר לי לומר.
לא מתיימר להיות מומחה אבל מנוסה כן ועברתי מספיק וייעצתי מספיק בשביל לתת עצה או שתיים למרות שכאן אם אתה לא הולך עם הזרם כנראה שמשהו לא בסדר.. אין שום נפח באימון שלו המלצתי לו לעבוד סטנדרטי אין שום בעיה לעלות גם ככה גם בכוח וגם במסה מה שמשנה זה כל ההכנה ברקע.. אתם תופסים את גישתי לא נכון קל לזרוק אמירות ברוסיינס לאוויר הבנתי את זה.. אז יעבוד כוח יעלה בבנץ יופי ומה עם כל השאר, יישאר 60 קילו משקל גוף לאיפה הידיים יגדלו בכמה? מה לא נתקלתם במתאמני תוכניותss כאלה... אתם שוללים כאילו אף דעה לא נספרת חוץ משלכם זה סך הכל מה שזה דעה/עצה...
@ZzZeus מתנצל שאני מפריע לך בפוסט..

• פותח/ת השרשור
פשוט לאכול הרבה ולעלות במשקלים של הלחיצות והמשיכות?
פולי עליון אני עושה 4*6-10 כשאני מגיע למשקל מסויים ל10 חזרות בכולם אימון הבא מוסיף משקל ויורד ל6,ככה בכל התרגילים.
בדאמבלים ליד קדמית אני בקושי עליתי,כשהתחלתי להתאמן עם 6 ועכשיו 10, בידיים אני בקושי רואה שינוי במשקלים(אני יודע שמתקדמים פחות כי זה שריר קטן,אבל זה עדיין נמוך מדי)

לא מתיימר להיות מומחה אבל מנוסה כן ועברתי מספיק וייעצתי מספיק בשביל לתת עצה או שתיים למרות שכאן אם אתה לא הולך עם הזרם כנראה שמשהו לא בסדר.. אין שום נפח באימון שלו המלצתי לו לעבוד סטנדרטי אין שום בעיה לעלות גם ככה גם בכוח וגם במסה מה שמשנה זה כל ההכנה ברקע.. אתם תופסים את גישתי לא נכון קל לזרוק אמירות ברוסיינס לאוויר הבנתי את זה.. אז יעבוד כוח יעלה בבנץ יופי ומה עם כל השאר, יישאר 60 קילו משקל גוף לאיפה הידיים יגדלו בכמה? מה לא נתקלתם במתאמני תוכניותss כאלה... אתם שוללים כאילו אף דעה לא נספרת חוץ משלכם זה סך הכל מה שזה דעה/עצה...
@ZzZeus מתנצל שאני מפריע לך בפוסט..

הוא לא יעלה גרם מ.ג לא משנה איך יעבוד בבנץ אם לא יאכל נכון:Confused:

כל מה שהתגובה שלך הובילה אליו זה שאיך מצפה לגדול אם הוא לא עושה נפח אלא עובד על כוח=דבר שלא נכון בכלל
אמת.. מתאמן במיוחד מתחיל בכל אחת מהתוכניות יגדל כמובן בהנחה שהוא מתנהל ברקע בצורה נכונה.. זאת כוונתי.. רשמתי שיש דוגמאות למתאמני כוח אשר מתקדמים בכוח ובנושא המסה לא זזים ולא מתאמן מתחיל... לכל מאמן, יועץ יש דרך שהוא הולך איתה אני הולך עם דרך סבלנית ופשוטה היא עובדת לי ולסביבתי זה הכל.. לאחר אולי לא וניקח אותו לוריאציית אימון אחרת.. אין פה נכון לא נכון יש מתאמן ומה נכון לו לפי מטרתו.. רק בריאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית