הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
מאז שהתחלתי להתאמן, נראלי הידיים נשארו אותו דבר אולי קצת יותר.
אני יודע שרוב הגדילה של הידיים זה ממורכבים כמו מתח וחתירה, מתח התחלתי בערך 4 חזרות, עכשיו 4 סטים של עשר עם 7 קילו, חתירה בדאמבל התחלתי 16 בערך לכל יד ועכשיו אימון אחרון עשיתי 4 עשיריות עם 26. ועדיין הידיים גפרור.
מה ניתן לעשות בדבר?
תודה

אני אשמח לראות אותם
אשאל את המאמן שם אם יסכים ואתה במרכז יראה לך... מקווה שהמשכת לקרוא את המשך הדברים כוונתי היא לא לטכניקות כוח למתחילים ולא למפלצות כוח.. אלא מתאמנים שנתקעים על תוכניות כאלה מקשיתים את הגב מוגזם ונשארים במסה שהגיעו אליה.. שמע שוב ידידי כל אדם הוא בפני עצמו ונתייחס אליו לפי מטרותיו והישגיו כמובן.. הכל ברוח טובה

אשאל את המאמן שם אם יסכים ואתה במרכז יראה לך... מקווה שהמשכת לקרוא את המשך הדברים כוונתי היא לא לטכניקות כוח למתחילים ולא למפלצות כוח.. אלא מתאמנים שנתקעים על תוכניות כאלה מקשיתים את הגב מוגזם ונשארים במסה שהגיעו אליה.. שמע שוב ידידי כל אדם הוא בפני עצמו ונתייחס אליו לפי מטרותיו והישגיו כמובן.. הכל ברוח טובה

אדם ש"נשאר במסה שהגיע אליה" הוא לא יודע לאכול/בוחר להישאר בניטרלי. אין יותר מסובך מזה,הוא יעלה במשקל אם יאכל כמו שצריך,לא אם ישנה תכנית.

לא אמרתי שמשהו ברוח רעה, אתה פשוט שולל את דברים פיזיולוגים בסיסיים, תראה לי מישהו אחד שהעלה משקלי עבודה בצורה ליניארית ביחד עם עליה במ.ג ולא העלה מסת שריר וראה שינויים במראה, אין חיה כזאת, וגם לא תראה מחקר שהראה תוצאות כאלו, כל מחקר שקראתי בתחום אי פעם הראה שיש קשר הדוק בין עליה בכוח לעליה במסת שריר, אתה חושב אחרת? מצויין תן לי דוגמא נגדית

אדם ש"נשאר במסה שהגיע אליה" הוא לא יודע לאכול/בוחר להישאר בניטרלי. אין יותר מסובך מזה,הוא יעלה במשקל אם יאכל כמו שצריך,לא אם ישנה תכנית.
הכל בהכנה נכונה מסביב כמובן רשמתי כבר קודם.. אני מאמין בשיטה מסויימת של אימונים די פשוטה זה לא אומר שכל השאר לא יכולות לרוץ חזק יותר תלוי במתאמן והמחויבות שלו.. אז הגעתי ללחיצה מסויימת תוך 6 חודשים ובשיטה אחרת תוך 9 חודשים אז מה.. אתה מחפש כוח לך תבצע כוח אתה מחפש כוח מתחילים תעשה אתה תקוע תבצע שיטות אימון... שבחור שואל סך הכל על מסה או קצת תוספות לידיים אין בעיה עם שינויים והתאמות ולבצע גם חזרות יותר גבוהות למרות שבמקרה זה אולי לא ביחס לכך שיש עוד שיפור משקלים שצריך לבצע .. אתם מטפסים על העץ הלא נכון ברור שהקשר בין כוח למסה שם אני לא שולל עובדות כנראה לא הסברתי את עצמי נכון עקב המתקפה המשולבת מקווה שבכל ההפרעה שלי לפוסט של הבחור אולי יצא משהו חיובי עבורו לפחות
פשוט לאכול הרבה ולעלות במשקלים של הלחיצות והמשיכות?
תאכל טוב בכמות שמתאימה למשקלך מטרתך ומצבך הרבה זה לא תמיד טוב... כן יש צורך בעלייה הלחיצה והחתירה השיפור יגיע.. תתמיד ותישאר ממוקד לתהליך לא הכל קורה בתקופה קצר וגם אם נתקעים זה זמני לפחות בהתחלה.. בהצלחה מצטער על ההפרעה בפוסט

אמת.. מתאמן במיוחד מתחיל בכל אחת מהתוכניות יגדל כמובן בהנחה שהוא מתנהל ברקע בצורה נכונה.. זאת כוונתי.. רשמתי שיש דוגמאות למתאמני כוח אשר מתקדמים בכוח ובנושא המסה לא זזים ולא מתאמן מתחיל... לכל מאמן, יועץ יש דרך שהוא הולך איתה אני הולך עם דרך סבלנית ופשוטה היא עובדת לי ולסביבתי זה הכל.. לאחר אולי לא וניקח אותו לוריאציית אימון אחרת.. אין פה נכון לא נכון יש מתאמן ומה נכון לו לפי מטרתו.. רק בריאות

העניין הוא לא "ליפטרים נגד בילדרים - מי יותר גדול", לא טענתי שלא צריך לעשות נפח בבנץ' בשביל לגדול או שאם תעשה 5 חזרות אתה תגדל יותר ממישהו שעושה 12 חזרות - טענתי שכשהבנץ' שלך הוא 50 ק"ג אתה לא צריך (עדיין!) לעשות נפח בנץ' עם ה-50 ק"ג שאתה יכול להרים, גם אם המטרה היחידה שלך היא להיות גורילה.

ההתקדמות בבנץ' מבחינתי מחולקת לשלושה מישורים:
1. טכניקה.
2. גיוס יכולות מוטוריות.
3. שריר.

לבנאדם עם 50 ק"ג בנץ' יש בעיות רציניות עם 1-2, לתת לו לעשות נפח כשהוא עדיין יכול לשפר משמעותית את משקלי העבודה עם 1+2 לא יהיה חכם.
אין לך בשביל מה לבזבז זמן על 10 חזרות עם 50 ק"ג כשאתה יכול להשקיע כמה חודשים בתוכנית נורמלית ולהכפיל את משקלי העבודה שלך.

מאוד קשה לשנות גרוב במרחב ברגע שהתנועה הושרשה, תן לבנאדם עם 50 ק"ג בנץ' לעשות נפח בטכניקה העקומה שלו והוא יתקע עם הרגלים רעים למשך שנים - כל אחד צריך בתחילת דרכו להשקיע כמה חודשים בלימוד תרגילי בסיס והתקדמות בהם, גם אם הוא "רק" רוצה להיות גדול.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא לא "ליפטרים נגד בילדרים - מי יותר גדול", לא טענתי שלא צריך לעשות נפח בבנץ' בשביל לגדול או שאם תעשה 5 חזרות אתה תגדל יותר ממישהו שעושה 12 חזרות - טענתי שכשהבנץ' שלך הוא 50 ק"ג אתה לא צריך (עדיין!) לעשות נפח בנץ' עם ה-50 ק"ג שאתה יכול להרים, גם אם המטרה היחידה שלך היא להיות גורילה.

1. טכניקה.
2. גיוס יכולות מוטוריות.
3. שריר.

לבנאדם עם 50 ק"ג בנץ' יש בעיות רציניות עם 1-2, לתת לו לעשות נפח כשהוא עדיין יכול לשפר משמעותית את משקלי העבודה עם 1+2 לא יהיה חכם.
אין לך בשביל מה לבזבז זמן על 10 חזרות עם 50 ק"ג כשאתה יכול להשקיע כמה חודשים בתוכנית נורמלית ולהכפיל את משקלי העבודה שלך.

מאוד קשה לשנות גרוב במרחב ברגע שהתנועה הושרשה, תן לבנאדם עם 50 ק"ג בנץ' לעשות נפח בטכניקה העקומה שלו והוא יתקע עם הרגלים רעים למשך שנים - כל אחד צריך בתחילת דרכו להשקיע כמה חודשים בלימוד תרגילי בסיס והתקדמות בהם, גם אם הוא "רק" רוצה להיות גדול.
הטכניקה שלי סבבה, אפילו טובה
הבנתי שהבעיה היא אוכל. אני לא אוכל כלום

הטכניקה שלי סבבה, אפילו טובה
הבנתי שהבעיה היא אוכל. אני לא אוכל כלום
זאת כבר התחלה גרועה במיוחד.. קודם כל תאזן את התזונה והמנוחות.. האימון ייתן את הבונוס הנדרש.. את המשקלים כמו שהסבירו צריך להעלות.

1. טכניקה.
2. גיוס יכולות מוטוריות.
3. שריר.

אין לי בעיה עם זה ההסבר שלך נכון מאוד ידידי אמרתי איש איש ודרכו לעיתים שאתה מנחה מתאמן לעבוד על rm5 הוא לא באמת מכוון לשם ומגיע לכשל כולל פסיכולוגית ובחזרות גבוהות יותר האיזון הזה עבורי לפחות קיים טוב יותר.. לגבי זמניי ההגעה למשקלים זה נכון אבל עבורי אף פעם זה לא היה הנושא העיקרי העדפתי לעלות בצורה מתונה ורציפה גם מבחינת חיזוק המפרק הרצועות בדרך.. כל העניין הוא להניח את האגו בצד ולהתחייב לעסק, הגדילה תגיע כך או כך במיוחד בתחילת הדרך..

זאת כבר התחלה גרועה במיוחד.. קודם כל תאזן את התזונה והמנוחות.. האימון ייתן את הבונוס הנדרש.. את המשקלים כמו שהסבירו צריך להעלות.

אין לי בעיה עם זה ההסבר שלך נכון מאוד ידידי אמרתי איש איש ודרכו לעיתים שאתה מנחה מתאמן לעבוד על rm5 הוא לא באמת מכוון לשם ומגיע לכשל כולל פסיכולוגית ובחזרות גבוהות יותר האיזון הזה עבורי לפחות קיים טוב יותר.. לגבי זמניי ההגעה למשקלים זה נכון אבל עבורי אף פעם זה לא היה הנושא העיקרי העדפתי לעלות בצורה מתונה ורציפה גם מבחינת חיזוק המפרק הרצועות בדרך.. כל העניין הוא להניח את האגו בצד ולהתחייב לעסק, הגדילה תגיע כך או כך במיוחד בתחילת הדרך..

אם נכשלת בRM5 שלך,זה לא RM5 שלך. אותו דבר יקרה לך עם RM7 שלך ל8 חזרות(תכשל)

172-173
אתם ממליצים לעשות ss?

תלוי במשקלי עבודה
יש לך עבר בעייתי עם ss אני זוכר.
תנסה להוסיף מקבילים וצ'ין אפס עם משקל שיהיה תוספת נפח.
תעבוד בתרגילי בסיס לחמישיות כבדות.
תאכל הרבה כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית