עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תתחיל אחיזה משולבת.
ואחרי הסט של הדדליפט תרים מראק מוט באחיזה רגילה עם המשקל הכי גבוה שאתה יכול להרים למקסימום זמן.
אחיזה משולבת, מגנזיוםאיך אפשר לשפר את האחיזה בדדליפט? לא מצליח לבצע 5 חזרות רצוף נטו בגלל האחיזה.
ד"א עוד לא התחלתי אחיזה משולבת.
על איזה משקל אנחנו מדברים?איך אפשר לשפר את האחיזה בדדליפט? לא מצליח לבצע 5 חזרות רצוף נטו בגלל האחיזה.
איזה חסרונות?אני לא מסכים עם המעבר לאחיזה משולבת. דיברנו מספיק על החסרונות שלה.
מצטרף לשאלהאיזה חסרונות?
חוץ מהסיכון בבייספס
בגלל שזה "לא סימטרי"?
איזה חסרונות?
חוץ מהסיכון בבייספס
בגלל שזה "לא סימטרי"?
כן. חוסר סימטריה בטרפזים ובמסובבים. יש כאלה שמעידים שזה עשה להם בעיות.מצטרף לשאלה
זאת לא נראה לי סיבה מספיק טובה לוותר על אחיזה משולבת שיכולה להוסיף כמה עשרות ק"ג בריאים.כן. חוסר סימטריה בטרפזים ובמסובבים. יש כאלה שמעידים שזה עשה להם בעיות.
אני יודע שזה עשה לי חוסר סימטריה, אבל מאז אני מחליף אחיזה כל כמה אימונים והכל סבבה.כן. חוסר סימטריה בטרפזים ובמסובבים. יש כאלה שמעידים שזה עשה להם בעיות.
בוודאי, לא אמרתי לוותר. דיברתי על מעבר למשולבת בהקשר של פותח השרשור, שעושה רושם שעובד במשקלים קלים מאד לפי ניסוח השאלה שלו.זאת לא נראה לי סיבה מספיק טובה לוותר על אחיזה משולבת שיכולה להוסיף כמה עשרות ק"ג בריאים.
בעיקר מאחר והאנשים שמעידים על זה הם אחוזים מאוד מאוד קטנים מכלל האנשים שעושים דדליפט, וגם ביניהם, תסכים איתי שאי אפשר באמת לבודד את הנתונים ולהחליט שאחיזה משולבת אחראית לזה.
אגב, אני כן בעד לעבוד בחימום באחיזה רגילה..
מה זה בדיוק עשה לך? חוסר סימטריה ויזואלי או משהו שקשור גם לכאבים?אני יודע שזה עשה לי חוסר סימטריה, אבל מאז אני מחליף אחיזה כל כמה אימונים והכל סבבה.
בעיקר ויזואלי, אבל מה שמוזר זה השיפור האיטי... אני מרים הרבה יותר מפעם עם אחיזה הפוכה ועם נפח הרבה יותר גבוה וזה משתנה ממש לאט...מה זה בדיוק עשה לך? חוסר סימטריה ויזואלי או משהו שקשור גם לכאבים?
ממש לא, אתה פשוט מחליף את האיחזה כל סט והכל בסדר. יש כאלה שלא מודעים לזה, כמוני, שרצתי עם אחיזה משולבת באותה צורה במשך תקופה עד שפשוט גיליתישזה לא אותו דבר.חוסר סימטריה זאת לא סיבה מספיק טובה לא לעשות את האחיזה המשולבת? גם ב"מחיר" של להרים יותר משקל?
אז מה אתה ממליץ? לא יודע מזה מעט או הרבה אני נותן 150 לחמישיה ובעיית האחיזה זה אחד הגורמים שמעקבים אותי.בוודאי, לא אמרתי לוותר. דיברתי על מעבר למשולבת בהקשר של פותח השרשור, שעושה רושם שעובד במשקלים קלים מאד לפי ניסוח השאלה שלו.
מה זה בדיוק עשה לך? חוסר סימטריה ויזואלי או משהו שקשור גם לכאבים?
אוקיי, במשקל כזה - תעבור למשולבת.אז מה אתה ממליץ? לא יודע מזה מעט או הרבה אני נותן 150 לחמישיה ובעיית האחיזה זה אחד הגורמים שמעקבים אותי.
וזה יספיק? צריך להכניס סטים של תפיסה של המוט כמה שיותר זמן עם המשקל כמו שהציעו פה מספר חברה?אוקיי, במשקל כזה - תעבור למשולבת.
לא, פשוט תמשיך לעבוד כרגיל.(במשולבת כמובן)וזה יספיק? צריך להכניס סטים של תפיסה של המוט כמה שיותר זמן עם המשקל כמו שהציעו פה מספר חברה?
לא מצליח פשוט לא מצליח המוט מתנתק ואני נותן הכל ובעיקבות זה כל החזרה אני צריך להרפות והחזרה נעשת יותר קשהלא, פשוט תמשיך לעבוד כרגיל.(במשולבת כמובן)
תשתמש במגנזיום ותתפוס את המוט חזק.
בהצלחה.
לא מצליח פשוט לא מצליח המוט מתנתק ואני נותן הכל ובעיקבות זה כל החזרה אני צריך להרפות והחזרה נעשת יותר קשה
תעבור למשולבת.