-התחלתי סטרונגליפטס 5x5 לפני כשבועים (שבוע הבא אני מתחיל את השבוע השלישי) אני שוקל כ80 קילו.
-אני מוסיף Dips לאימון A
-Pull-ups/Chin-ups לאימון B (כל אימון B אני מחליף בין הצ'ין-אפ לפול-אפ).
רציתי להתייעץ לגבי המשקלים :
אני כרגע על סקוואט של 60 קילו.
דדליפט עומד על 75
ומתח ומקבילים 5x5 של 5 קילו.
יש לי תחושה שאני מתקדם מהר מדיי בסקוואט ובמתח מקבילים ולאט מדיי בדדליפט ובבנץ פרס.
הדדליפט קל לי יותר מדיי, ממש ממש קל... במיוחד שזה בסך הכל סט אחד של 5...
הסקוואט לא קשה לי אבל להשוות אותו לדדליפט ולבנץ הוא פי 10 מאתגר מהם (מתחשב בעובדה שבכל אימון יש סקוואט וההתקדמות שלו מהירה מהם)
כנ"ל לגביי המתח מקבילים...
מה שאני בא להגיד זה שאני מרגיש שאני לא הולך להצליח עוד שבועיים לעשות 5x5 של מתח מקבילים עם 10 קילו בערך...
וגם הסקוואט יהיה לי כבד בזמן שאני לא מרגיש את הדדליפט והבנץ (40 קילו)...
רציתי לשאול מה עליי לעשות, חשבתי על לעלות ב10 קילו (במקום 5) את הדדליפט לאימון אחד ולהתקדם משם, ולגביי המתח מקבילים אין לי מושג מה לעשות כי אני מרגיש שאני הולך להתקע וכשזה יקרה אני רוצה לדעת איך להתמוד (לעשות DELOAD או להפוך אתזה ל 5X3 ?)
-אני מוסיף Dips לאימון A
-Pull-ups/Chin-ups לאימון B (כל אימון B אני מחליף בין הצ'ין-אפ לפול-אפ).
רציתי להתייעץ לגבי המשקלים :
אני כרגע על סקוואט של 60 קילו.
דדליפט עומד על 75
ומתח ומקבילים 5x5 של 5 קילו.
יש לי תחושה שאני מתקדם מהר מדיי בסקוואט ובמתח מקבילים ולאט מדיי בדדליפט ובבנץ פרס.
הדדליפט קל לי יותר מדיי, ממש ממש קל... במיוחד שזה בסך הכל סט אחד של 5...
הסקוואט לא קשה לי אבל להשוות אותו לדדליפט ולבנץ הוא פי 10 מאתגר מהם (מתחשב בעובדה שבכל אימון יש סקוואט וההתקדמות שלו מהירה מהם)
כנ"ל לגביי המתח מקבילים...
מה שאני בא להגיד זה שאני מרגיש שאני לא הולך להצליח עוד שבועיים לעשות 5x5 של מתח מקבילים עם 10 קילו בערך...
וגם הסקוואט יהיה לי כבד בזמן שאני לא מרגיש את הדדליפט והבנץ (40 קילו)...
רציתי לשאול מה עליי לעשות, חשבתי על לעלות ב10 קילו (במקום 5) את הדדליפט לאימון אחד ולהתקדם משם, ולגביי המתח מקבילים אין לי מושג מה לעשות כי אני מרגיש שאני הולך להתקע וכשזה יקרה אני רוצה לדעת איך להתמוד (לעשות DELOAD או להפוך אתזה ל 5X3 ?)