הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחטב ולרדת באחוזי שומן, מה עליי לעשות ?

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
שלום 😛

שמעו סוף סוף הגעתי למשקל אני צריך להיות בו 1.67 שוקל 60 קילו אבל עדיין יש לי כרס בקטנה אני צריך לרדת עוד במשקל ? או לעשות הרבה כפיפות בטן וזהו יעבור ? התחלתי להתאמן גם בחדר כושר 😛

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תראה, אני במצבך הייתי שם *** על הבטן (לא באמת כי זה יהיה מוזר), עושה מסה עד 75 קילו ואח"כ חיטוב. בפורום הזה לא מעודדים אנורקסיה, אתה צריך להבין שיש הבדל בין סתם לרדת במשקל ולהתחטב, אפשר גם לרדת 20 קילו ולהישאר על אותו אחוז שומן ואפילו לעלות. במצבך אני לא רואה טעם לעשות חיטוב, אתה גם ככה שחיף אז כנס לאתר ותתחיל לקרוא מאמרים על עלייה במסה, תעשה מסה חצי שנה ואז תתחיל חיטוב.

אמממ סבבה אני יתחיל לאכול יותר אני עדיין לא מבין למה זה טוב כי אני רוצה להוריד תכרס
ואני בכלל לא שחיף :X אבל עדיין לא הבנתי בדיוק מה אני צריך לעשות חוץ מלאכול
אני צריך לרדת עוד במשקל ?
או להפסיק לרדת ולהתחיל לעלות מסה ולעשות חיטוב ? האחוז שומן שלי ירד גם אם אני יפסיק לרדת במשקל ואני ימשיך להתאמן ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הביאו לך כאן לינק למדריך לחיטוב, אני יכול לשים 1000$ שלא קראת חצי ממנו, אני צודק?
תקרא את המאמר הבא:
http://www.kilogram.co.il/741/%D7%94%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A8/
קראתי אבל עדיין לא הבנתי איך זה עונה לשאלה שלי :X

נגיד אני מעלה מסת שריר איך זה עוזר לי בדיוק להוריד תכרס אני לא מחפש לפתח תגוף שלי בשלב זה אני מחפש שיהיה לי בטן שטוחה :X

או שהאחוז שומן שלי ירד גם אם אני יפסיק לרדת במשקל ואני ימשיך להתאמן ?

כל כל תתחיל לקרוא מאמרים באתר שיקנו לך מספיק ידע כדי לדעת מה ואיך לעשות נכון ולא לעשות טעויות רבות בדרך.

קראתי אבל עדיין לא הבנתי איך זה עונה לשאלה שלי :X

נגיד אני מעלה מסת שריר איך זה עוזר לי בדיוק להוריד תכרס אני לא מחפש לפתח תגוף שלי בשלב זה אני מחפש שיהיה לי בטן שטוחה :X

רואים שלא קראת את מה שהבאתי לך

• פותח/ת השרשור
כל כל תתחיל לקרוא מאמרים באתר שיקנו לך מספיק ידע כדי לדעת מה ואיך לעשות נכון ולא לעשות טעויות רבות בדרך.
אני כבר סיימת תדרך אני מאמין שירדתי מספיק במשקל אני יתחיל לאכול חופשי ויחסוך רק באוכל שיש בהם הרבה שומן

אבל תעשו טוב תענו לי על השאלה :X

כדי להוריד אחוז שומן אני צריך לרדת עוד במשקל ?

וhard אני קראתי תמאמר הזה עוד מזמן הrmr שלי הוא 1850 כרגע אבל לא בדיוק הבנתי איך אני יכול להוריד באחוזי שומן תענו לי על השאלה למעלה תודה 😛

נערך לאחרונה:
כדי להוריד באחוז שומן בגוף אתה צריך אחת מהאפשרויות האלו:
1. לעלות במסת שריר נקייה, משמע לצבור יותר שריר מאשר שומן (אתה תעלה במשקל גוף ותיהיה מחוטב יותר)
2. לרדת (נכון) עוד במשקל

• פותח/ת השרשור
כדי להוריד באחוז שומן בגוף אתה צריך אחת מהאפשרויות האלו:
1. לעלות במסת שריר נקייה, משמע לצבור יותר שריר מאשר שומן (אתה תעלה במשקל גוף ותיהיה מחוטב יותר)
2. לרדת (נכון) עוד במשקל
הופה סוף סוף תודה 😛 עניתה לי על בדיוק מה שרציתי
אני יתחיל לעלות הרבה במסת השריר ובטוח שהכרס תירד לי ואחוז השומן ירד אין לי בעיה לעלות במשקל כל עוד זה לא שומן הבעיה איך אני ידע שאני עולה במסת השריר ולא בשומן ?

תעשה תוכנית נורמלית (SS) או בוקינג רוטין של ליל, עם רוטצייה נכונה יחד עם תזונה נכונה ואתה תראה תוצאות ומהר.

זה כבר תלוי בגנטיקה, תזונה ובאימונים שלך.

בהצלחה

kozaman אתה יודע שזה נדיר מאד שמישהו מצליח לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן למה אתה סתם נותן לו תקוות שווא?
בקשר למטרה שלך, מכיוון שהיית כנראה הרבה זמן במאזן שלילי אני ממליץ לך לעבור לנייטרלי לשבוע-שבועיים, ואז להתחיל מסה עם מאזן חיובי יחסית קטן בהתחלה משהו כמו 500 (ותתאמן נכון כמובן) ברגע שאתה נתקע תעלה עוד קלוריות (תעלה במשקל עד שתגיע למטרה שלך) ואז תעשה חיטוב עוד פעם, אם תרצה. אבל על 60 קילו אני לא הייתי ממליץ לך להמשיך להתחטב, אבל כעיקרון אתה יכול לעשות מה שבראש שלך.

kozaman אתה יודע שזה נדיר מאד שמישהו מצליח לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן למה אתה סתם נותן לו תקוות שווא?
בקשר למטרה שלך, מכיוון שהיית כנראה הרבה זמן במאזן שלילי אני ממליץ לך לעבור לנייטרלי לשבוע-שבועיים, ואז להתחיל מסה עם מאזן חיובי יחסית קטן בהתחלה משהו כמו 500 (ותתאמן נכון כמובן) ברגע שאתה נתקע תעלה עוד קלוריות (תעלה במשקל עד שתגיע למטרה שלך) ואז תעשה חיטוב עוד פעם, אם תרצה. אבל על 60 קילו אני לא הייתי ממליץ לך להמשיך להתחטב, אבל כעיקרון אתה יכול לעשות מה שבראש שלך.

דווקא בגלל שהוא צעיר, שוקל כמו בחורה, ולא מתאמן נכון זאת הדרך הטובה ביותר לשנות כיוון מבחינת אימונים ולעלות במשקל ונקי (אם לא יטחן כל יום לאפה , בורקים ושטויות)

• פותח/ת השרשור
דווקא בגלל שהוא צעיר, שוקל כמו בחורה, ולא מתאמן נכון זאת הדרך הטובה ביותר לשנות כיוון מבחינת אימונים ולעלות במשקל ונקי (אם לא יטחן כל יום לאפה , בורקים ושטויות)

עם ה rmr שלי הוא 1850 ונגיד שבאימון אני שורף עוד 300 קלוריות +- כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום וכמובן שכל מה שאני יואכל יהיה דל שומן

קודם כל תעשה שבועיים נטרלי, ואם המטרה שלך היא לעלות בשריר כמה שיותר נקי הייתי הולך על משהו כמו פלוס קלורי של 500, אבל אני לא יודע אם אתה יכול לעשות SS בפלוס קלורי כל כך קטן שזו לדעתי (ולדעת רוב חברי הפורום) תהיה האפשרות האופטימילת בשביל מתאמן מתחיל.

אתה יכול להעלות תמונה ?
כי אחרי שתעלה תמונה אני בטוח שאף אחד לא ימליץ לך לחטב
לדעתי אתה אוכל סרטים סתם

אמממ סבבה אני יתחיל לאכול יותר אני עדיין לא מבין למה זה טוב כי אני רוצה להוריד תכרס
ואני בכלל לא שחיף :X אבל עדיין לא הבנתי בדיוק מה אני צריך לעשות חוץ מלאכול
או להפסיק לרדת ולהתחיל לעלות מסה ולעשות חיטוב ? האחוז שומן שלי ירד גם אם אני יפסיק לרדת במשקל ואני ימשיך להתאמן ?
60 קילו, 167, כרס = שחיף. אני 97 קילו על 193 גם עם כרס ואני מחשיב את עצמי לשחיף שמן.
תראה כמו שנאמר, בגלל שאתה צעיר ושחיף אז יש לך סיכוי לעלות במסת שריר עם כמות שומן כ"כ קטנה שתיראה אפילו יותר חטוב. SS היא התוכנית הכי טובה למתחילים, העניין הוא שהיא דורשת יותר קלוריות מתוכניות אחרות, תנסה להתחיל אותה עם 2500 קלוריות ביום ותעלה ב200 כל פעם שאתה נתקע.

• פותח/ת השרשור
60 קילו, 167, כרס = שחיף. אני 97 קילו על 193 גם עם כרס ואני מחשיב את עצמי לשחיף שמן.
תראה כמו שנאמר, בגלל שאתה צעיר ושחיף אז יש לך סיכוי לעלות במסת שריר עם כמות שומן כ"כ קטנה שתיראה אפילו יותר חטוב. SS היא התוכנית הכי טובה למתחילים, העניין הוא שהיא דורשת יותר קלוריות מתוכניות אחרות, תנסה להתחיל אותה עם 2500 קלוריות ביום ותעלה ב200 כל פעם שאתה נתקע.
תיראה תתמונות ותגיד לי מה כדאי לעשות :X

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית