עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עדיין חושב שאתה צריך לעשות מסה ואח"כ חיטוב, אם תתחיל חיטוב עכשיו אתה תיראה כמו מקל מטאטא כשתסיים בגלל זה אני לא הייתי שוקל את זה כאופציה.
אין עליך מאסת שריר בכלל
תתחיל לעלות במאסה ורק אחר כך יהיה מה לחטב
תקשיב להם
אתה מבין ? זה לא מה שאני רוצה אני לא מחפש לפתח גוף אני מחפש להרזות ולהיות עם בטן שטוחה :Xתהיה לך כרס יותר גדולה
זה לא דבר רע
אתה מבין ? זה לא מה שאני רוצה אני לא מחפש לפתח גוף אני מחפש להרזות ולהיות עם בטן שטוחה :X
חחחחחחחחחחחחחחחחיופי, תעשה חיטוב עד ל 36 קילו
תראה פצצה
אף אחד לא אמר לך להשמין, פשוט אל תפחד לאכול במאסה
תעלה איזה 20 ק"ג לפחות שיהיה לך קצת שרירים ואז תחטב
ככה אין טעם אלא אם כן מחפשים שחקנים לרשימת שינדלר 2 ואתה מעוניין
חחחחחחחחחחחחחחחח
שמע אם אני ירד עוד איזה 4-5 קילו והרבה כפיפות בטן זה יעשה תעבודה?
קראתי הכל אבל שום דבר לא ענה לי על השאלה ששאלתי כל אחד שני שואל אותו עונה לי שאני צריך לאכול כמו מטורף לעולות 20 קילו לעשות מסה ולחטב תגוף זה לא רוצה לפתח תגוף סך הכל רוצה להיראות רזה זה הכל.המשפט הזה מוכיח שלא קראת דבר, לא מה שכתבו לך בשרשור הזה ולא את המאמרים שאליהם הופנית, אז למה אתה מבזבז פה את הזמן של כולנו?
אתה רוצה להיות כמוהו?
![]()
זה יפה בעינייך?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח😲 מי זה בתמונה? 😲
קראתי הכל אבל שום דבר לא ענה לי על השאלה ששאלתי כל אחד שני שואל אותו עונה לי שאני צריך לאכול כמו מטורף לעולות 20 קילו לעשות מסה ולחטב תגוף זה לא רוצה לפתח תגוף סך הכל רוצה להיראות רזה זה הכל.
אני חייב להוריד תשומן ובגלל זה אני חייב לרדת במשקל נכון ?
אני צריך לעשות כפיפות בטן כדי שברגע שאני יוריד תשומן יהיה לי שרירים ובטן שטוחה אז בקיצור דיי אם היחס המזלזל הזה מבזבז לכם תזמן :X אני שואל שאלה ועונים לי בעוד שאלה תבינו אני לא מבין כלום בדברים האלה אם הייתי מבין לא הייתי מבקש עזרה :X
תתפלא אבל ככה אתה תיראה אחרי שתוריד את הכרס אם לא תעלה קודם במסת שריר. אבל מצדי תעשה 10 סטים של 500 כפיפות בטן ותאכל גביע קוטג' ומלפפון ביום. אני לא מבין מה אתה רוצה מאיתנו, באת ושאלת אם תירד לך הכרס אם תאכל רגיל ותתאמן, התשובה היא שאולי בעוד 5 שנים זה יקרה אם זה מה שתעשה. החבר'ה פה וגם אני אמרנו לך שאתה שחיף וקודם כדאי לך לעלות במסה כדי להיראות כמו גבר ואחר כך לחטב, אם בא לך להקשיב לנו אז תתחיל לקרוא, אם לא אז תעשה מה שב*** שלך.דיי אבל זה כבר מוגזם :X אני לא קרוב בכלל להיות ברמה שלו ראיתה תתמונה שלי ?
תפריט 1200 קלוריות יתאים, אבל צריך לעבור לסומליה בשביל זה.
אנשים באפריקה הורגים בשביל אוכל חבוב זאת לא בדיחה הבנאדם צודק
מזה , תוכל כמו בנאדם תעלה מסת שריר והכרס כבר תסתדר , על גוף גדול כרס מתאימה בול