ייעוץ רוצה להתחטב ולרדת באחוזי שומן, מה עליי לעשות ?

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
שלום 😛

שמעו סוף סוף הגעתי למשקל אני צריך להיות בו 1.67 שוקל 60 קילו אבל עדיין יש לי כרס בקטנה אני צריך לרדת עוד במשקל ? או לעשות הרבה כפיפות בטן וזהו יעבור ? התחלתי להתאמן גם בחדר כושר 😛

נערך לאחרונה:
אני עדיין חושב שאתה צריך לעשות מסה ואח"כ חיטוב, אם תתחיל חיטוב עכשיו אתה תיראה כמו מקל מטאטא כשתסיים בגלל זה אני לא הייתי שוקל את זה כאופציה.

אין עליך מאסת שריר בכלל
תתחיל לעלות במאסה ורק אחר כך יהיה מה לחטב

אתה מבין ? זה לא מה שאני רוצה אני לא מחפש לפתח גוף אני מחפש להרזות ולהיות עם בטן שטוחה :X

יופי, תעשה חיטוב עד ל 36 קילו
תראה פצצה

אף אחד לא אמר לך להשמין, פשוט אל תפחד לאכול במאסה
תעלה איזה 20 ק"ג לפחות שיהיה לך קצת שרירים ואז תחטב
ככה אין טעם אלא אם כן מחפשים שחקנים לרשימת שינדלר 2 ואתה מעוניין

• פותח/ת השרשור
יופי, תעשה חיטוב עד ל 36 קילו
תראה פצצה

אף אחד לא אמר לך להשמין, פשוט אל תפחד לאכול במאסה
תעלה איזה 20 ק"ג לפחות שיהיה לך קצת שרירים ואז תחטב
ככה אין טעם אלא אם כן מחפשים שחקנים לרשימת שינדלר 2 ואתה מעוניין
חחחחחחחחחחחחחחחח

שמע אם אני ירד עוד איזה 4-5 קילו והרבה כפיפות בטן זה יעשה תעבודה?

חחחחחחחחחחחחחחחח

שמע אם אני ירד עוד איזה 4-5 קילו והרבה כפיפות בטן זה יעשה תעבודה?

המשפט הזה מוכיח שלא קראת דבר, לא מה שכתבו לך בשרשור הזה ולא את המאמרים שאליהם הופנית, אז למה אתה מבזבז פה את הזמן של כולנו?

• פותח/ת השרשור
המשפט הזה מוכיח שלא קראת דבר, לא מה שכתבו לך בשרשור הזה ולא את המאמרים שאליהם הופנית, אז למה אתה מבזבז פה את הזמן של כולנו?
קראתי הכל אבל שום דבר לא ענה לי על השאלה ששאלתי כל אחד שני שואל אותו עונה לי שאני צריך לאכול כמו מטורף לעולות 20 קילו לעשות מסה ולחטב תגוף זה לא רוצה לפתח תגוף סך הכל רוצה להיראות רזה זה הכל.
אני חייב להוריד תשומן ובגלל זה אני חייב לרדת במשקל נכון ?
אני צריך לעשות כפיפות בטן כדי שברגע שאני יוריד תשומן יהיה לי שרירים ובטן שטוחה אז בקיצור דיי אם היחס המזלזל הזה מבזבז לכם תזמן :X אני שואל שאלה ועונים לי בעוד שאלה תבינו אני לא מבין כלום בדברים האלה אם הייתי מבין לא הייתי מבקש עזרה :X

אתה רוצה להיות כמוהו?
muscle.jpg

זה יפה בעינייך?

אם כל מה שאתה רוצה זה להיות רזה פשוט תרד בפאקינג משקל ותפסיק לשגע תשכל.
אנשים מנסים להסביר לך שאם תרד במשקל אתה סתם תראה כמו איזה פליט מדרפור ואם תעלה במאסת שריר אתה תראה טוב.

קראתי הכל אבל שום דבר לא ענה לי על השאלה ששאלתי כל אחד שני שואל אותו עונה לי שאני צריך לאכול כמו מטורף לעולות 20 קילו לעשות מסה ולחטב תגוף זה לא רוצה לפתח תגוף סך הכל רוצה להיראות רזה זה הכל.
אני חייב להוריד תשומן ובגלל זה אני חייב לרדת במשקל נכון ?
אני צריך לעשות כפיפות בטן כדי שברגע שאני יוריד תשומן יהיה לי שרירים ובטן שטוחה אז בקיצור דיי אם היחס המזלזל הזה מבזבז לכם תזמן :X אני שואל שאלה ועונים לי בעוד שאלה תבינו אני לא מבין כלום בדברים האלה אם הייתי מבין לא הייתי מבקש עזרה :X

מה אתה רוצה שניתן לך אישור להיות אנורקס ?
תעשה מה שבא לך
אנשים פה המליצו לך

גם אם תקפיץ את האשכול במשך 100 שנה אף אחד לא יגיד לך לחטב

דיי אבל זה כבר מוגזם :X אני לא קרוב בכלל להיות ברמה שלו ראיתה תתמונה שלי ?
תתפלא אבל ככה אתה תיראה אחרי שתוריד את הכרס אם לא תעלה קודם במסת שריר. אבל מצדי תעשה 10 סטים של 500 כפיפות בטן ותאכל גביע קוטג' ומלפפון ביום. אני לא מבין מה אתה רוצה מאיתנו, באת ושאלת אם תירד לך הכרס אם תאכל רגיל ותתאמן, התשובה היא שאולי בעוד 5 שנים זה יקרה אם זה מה שתעשה. החבר'ה פה וגם אני אמרנו לך שאתה שחיף וקודם כדאי לך לעלות במסה כדי להיראות כמו גבר ואחר כך לחטב, אם בא לך להקשיב לנו אז תתחיל לקרוא, אם לא אז תעשה מה שב*** שלך.

תפריט 1200 קלוריות יתאים, אבל צריך לעבור לסומליה בשביל זה.

אנשים באפריקה הורגים בשביל אוכל חבוב זאת לא בדיחה הבנאדם צודק
מזה , תוכל כמו בנאדם תעלה מסת שריר והכרס כבר תסתדר , על גוף גדול כרס מתאימה בול

אנשים באפריקה הורגים בשביל אוכל חבוב זאת לא בדיחה הבנאדם צודק
מזה , תוכל כמו בנאדם תעלה מסת שריר והכרס כבר תסתדר , על גוף גדול כרס מתאימה בול

יש סיבה שאתה מקפיץ נושא מלפני שנתיים 😣 ? ... לפי התגובה כנראה שלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית