הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל כמה ימים מומלץ לבצע העמסת פחמימות ?

• פותח/ת השרשור
שהעמסתי לפני האימון לא זכורה לי הרגשה קבועה. זה היה משתנה.
אני מתאמן בבוקר בסביבות 10 והארוחה לפני שאני מתכנן היא כמו הארוחה בתקופת מסה, 60-70 גרם קוואקר עם בננה ודבש, לא אמור להכביד , אחרי האימון ובמשך היום אני אמור לדחוף פחמימות כמה שאוכל...

אני מתאמן בבוקר בסביבות 10 והארוחה לפני שאני מתכנן היא כמו הארוחה בתקופת מסה, 60-70 גרם קוואקר עם בננה ודבש, לא אמור להכביד , אחרי האימון ובמשך היום אני אמור לדחוף פחמימות כמה שאוכל...
זה מה שאני הייתי עושה פחות או יותר. קצת פנקייקים ופירות. ובכל זאת.. זו התוצאה

תנסה בכל אופן

אתה צריך לקבל אזהרה על זה

ניסיתי כמה פעמים את שניהם
העמסה שנעשתה אחרי האימון . כשהאימון נעשה בבוקר על בטן ריקה (או שתיית אמינו) היה מוצלח מבחינת תוצאות. אבל חושב שזה פגע לי בכוח בטווח הארוך.
שהעמסתי לפני האימון לא זכורה לי הרגשה קבועה. זה היה משתנה.
להעמיס ביום ללא אימון היה בנתיים הכי מוצלח אם כי זה מה שניסיתי רוב הפעמים.
אפשר הסבר למה הכוונה בדיוק ? אני ניסיתי את זה רק פעם אחת בינתיים וראיתי ירידה יחסית קטנה בכוח.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני הייתי עושה פחות או יותר. קצת פנקייקים ופירות. ובכל זאת.. זו התוצאה
יש משהו שעדיף לאכול ב 8 בבוקר כדיי לקבל ערך מוסף (מבחינת כוח ) באימון שיתבצע שעתיים אחרי הארוחה ?
תכננתי לאכול קוואקר עם בננה ודבש, ייתן איזשהו בוסט לכוח?

אחרי קריאה ברשת אני מבין שאם מתכננים העמסה מיד אחרי אימון בוקר אז עדיף לעשות אימון על בטן ריקה , קצת בעייתי נראה לי לקטן ב 6:30 ולא לאכול כלום עד 10:00...

נערך לאחרונה:
יש משהו שעדיף לאכול ב 8 בבוקר כדיי לקבל ערך מוסף (מבחינת כוח ) באימון שיתבצע שעתיים אחרי הארוחה ?
תכננתי לאכול קוואקר עם בננה ודבש, ייתן איזשהו בוסט לכוח?

אחרי קריאה ברשת אני מבין שאם מתכננים העמסה מיד אחרי אימון בוקר אז עדיף לעשות אימון על בטן ריקה , קצת בעייתי נראה לי לקטן ב 6:30 ולא לאכול כלום עד 10:00...
אז תשמע זה לא מחייב אם זה לא מסתדר לך. באמת. אני לא התאמנתי בימי העמסה בירידות שהלכו מעולה
אפשר הסבר למה הכוונה בדיוק ? אני ניסיתי את זה רק פעם אחת בינתיים וראיתי ירידה יחסית קטנה בכוח.
אם ככה אז זה עובד לך טוב כנראה. לך על זה.

• פותח/ת השרשור
אז תשמע זה לא מחייב אם זה לא מסתדר לך. באמת. אני לא התאמנתי בימי העמסה בירידות שהלכו מעולה
העמסתי ברביעי לפני שבוע, בבוקר אכלתי 50 גרם קוואקר עם מעט חלב ו-5 חלבון ביצים , אחרי שעתיים אימון ואז העמסה עד סוף היום.
בבוקר לפני האימון נשקלתי 81.5 , ביום ראשון שקילת ביניים 81.7 והיום שבוע אחרי ההעמסה 81. נראה לי שעבר סבבה .

אני על אותו סיפור מבחינת דל פחמימה...יום העמסה לא יפגע לי בחיטוב אבל? כאילו אני יכול להמשיך.בלי העמסה או שזה חלק חובה בתהליך של חיטוב בדל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית