עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתאמן בבוקר בסביבות 10 והארוחה לפני שאני מתכנן היא כמו הארוחה בתקופת מסה, 60-70 גרם קוואקר עם בננה ודבש, לא אמור להכביד , אחרי האימון ובמשך היום אני אמור לדחוף פחמימות כמה שאוכל...שהעמסתי לפני האימון לא זכורה לי הרגשה קבועה. זה היה משתנה.
זה מה שאני הייתי עושה פחות או יותר. קצת פנקייקים ופירות. ובכל זאת.. זו התוצאהאני מתאמן בבוקר בסביבות 10 והארוחה לפני שאני מתכנן היא כמו הארוחה בתקופת מסה, 60-70 גרם קוואקר עם בננה ודבש, לא אמור להכביד , אחרי האימון ובמשך היום אני אמור לדחוף פחמימות כמה שאוכל...
המטרה זה גם לא לאכול הרבה שומן וזה בעצם המילכוד כי רוב הג'אנק עמוס גם בשומןה מה שאני הייתי עושה פחות או יותר. קצת פנקייקים ופירות. ובכל זאת.. זו התוצאה
אפשר הסבר למה הכוונה בדיוק ? אני ניסיתי את זה רק פעם אחת בינתיים וראיתי ירידה יחסית קטנה בכוח.אתה צריך לקבל אזהרה על זה
ניסיתי כמה פעמים את שניהם
העמסה שנעשתה אחרי האימון . כשהאימון נעשה בבוקר על בטן ריקה (או שתיית אמינו) היה מוצלח מבחינת תוצאות. אבל חושב שזה פגע לי בכוח בטווח הארוך.
שהעמסתי לפני האימון לא זכורה לי הרגשה קבועה. זה היה משתנה.
להעמיס ביום ללא אימון היה בנתיים הכי מוצלח אם כי זה מה שניסיתי רוב הפעמים.
יש משהו שעדיף לאכול ב 8 בבוקר כדיי לקבל ערך מוסף (מבחינת כוח ) באימון שיתבצע שעתיים אחרי הארוחה ?זה מה שאני הייתי עושה פחות או יותר. קצת פנקייקים ופירות. ובכל זאת.. זו התוצאה
ואני חשבתי שאני מרוקאי מפונק. אפשר לבוא אליך לשבת?
אז תשמע זה לא מחייב אם זה לא מסתדר לך. באמת. אני לא התאמנתי בימי העמסה בירידות שהלכו מעולהיש משהו שעדיף לאכול ב 8 בבוקר כדיי לקבל ערך מוסף (מבחינת כוח ) באימון שיתבצע שעתיים אחרי הארוחה ?
תכננתי לאכול קוואקר עם בננה ודבש, ייתן איזשהו בוסט לכוח?
אחרי קריאה ברשת אני מבין שאם מתכננים העמסה מיד אחרי אימון בוקר אז עדיף לעשות אימון על בטן ריקה , קצת בעייתי נראה לי לקטן ב 6:30 ולא לאכול כלום עד 10:00...
אם ככה אז זה עובד לך טוב כנראה. לך על זה.אפשר הסבר למה הכוונה בדיוק ? אני ניסיתי את זה רק פעם אחת בינתיים וראיתי ירידה יחסית קטנה בכוח.
העמסתי ברביעי לפני שבוע, בבוקר אכלתי 50 גרם קוואקר עם מעט חלב ו-5 חלבון ביצים , אחרי שעתיים אימון ואז העמסה עד סוף היום.אז תשמע זה לא מחייב אם זה לא מסתדר לך. באמת. אני לא התאמנתי בימי העמסה בירידות שהלכו מעולה