הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קושי נשימתי בזמן עבודה על רגליים

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
בחודשים האחרונים לאחר עבודה על רגליים אני חש חולשה וקושי נשימתי שנמשך כרבע שעה עשרים דקות תלוי בעומס העבודה.

הורדתי משקלים ושיניתי תרגילים כמו לדוגמא סקוואט לפשיטה במכונה ועדיין אותו דבר.

לא עבדתי חודש רגליים והרגשתי טוב בסיום אימון.
כעת התחלתי עבודה מתונה ושוב אני חש ברע.

זה לא מוזר שזה קורה רק באימון רגליים?
מה דעתכם?

תנסה לתסף כמה ימים בברזל. זה קרה לי כשקיבלתי פאמפ בגפיים והדם עזב את הטורוסו...

מה שמעניין זה שלפי בדיקות הדם בכלל לא הייתי אנמי. אני חושב שבמצבים של פאמפ אתה צריך להיות עם נפח דם גדול יותר מאשר אדם ממוצע.

אתה יכול לקנות בסופר פארם. אני לא יודע אם זה אותו הסיפור אצלך אבל לי זה עזר מאוד. אני כבר לא מגיע לסף עילפון באימונים קשים.

תנסה לתסף כמה ימים בברזל. זה קרה לי כשקיבלתי פאמפ בגפיים והדם עזב את הטורוסו...

מה שמעניין זה שלפי בדיקות הדם בכלל לא הייתי אנמי. אני חושב שבמצבים של פאמפ אתה צריך להיות עם נפח דם גדול יותר מאשר אדם ממוצע.
אני לא חושב שלהציע לגבר לתסף בברזל באופן אוטומטי זה חכם.
אנחנו לא מדממים מדי חודש ובקלות יכולים להגיע לעודף ברזל, שזה דבר מסוכן.

לגבי הבעיה המדוברת, זה הגיוני מאד שבסקוואט ודדליפט תתנשף כמו חמור ותרגיש סחרחורות, אבל אם הן מוגזמות, אתה צריך ללכת להיבדק, בלי להזכיר את ה-PL כי הרופא ימצא פתרון מבריק בשניה.

שינסה. זה מסוכן לאורך זמן (עודף ברזל מסרטן ) אבל לא לכמה ימים כדי לצמצם מחסורים.

בלי להזכיר את ה-PL כי הרופא ימצא פתרון מבריק בשניה.
חשבתי שזה רק הרופא הקרציה שלי...
חלבונים זה אסור
דדליפט יעשה לך קילה.
תעבוד עם מכונות.
ואתה שוקל יותר מידי הרבה. אבל זה שריר?! עדיין זה לא משקל תקין לפי הBMI

הרופא שלך מדבר איתך? אני רק מגיע אליו כדי לקבוע בדיקות ולעדכן את המשקל לבדיקות הדם. אם אני הייתי נופל על מציקן הייתי מחליף אותו.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שלהציע לגבר לתסף בברזל באופן אוטומטי זה חכם.
אנחנו לא מדממים מדי חודש ובקלות יכולים להגיע לעודף ברזל, שזה דבר מסוכן.

לגבי הבעיה המדוברת, זה הגיוני מאד שבסקוואט ודדליפט תתנשף כמו חמור ותרגיש סחרחורות, אבל אם הן מוגזמות, אתה צריך ללכת להיבדק, בלי להזכיר את ה-PL כי הרופא ימצא פתרון מבריק בשניה.

בזמן העבודה אני מרגיש בסדר.
אחרי שאני מסיים את הסטים אני מתקשה לנשום, יותר כמו קוצר נשימה במשך כ20 דקות.

הייתי מחפש רופא ספורט או כללי עם איזו נגיעה לספורט ורצוי לא טראטלונים. העצות של רופא כללי הן - כלליות ומתאימות לממוצע האוכלוסיה. אבל עם אתה כבר רחוק מהממוצא אז לא כל העצות תקפות ונכונות לגביך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית