הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סמולוב לבנץ

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
איך יודעים אם זה זמן טוב להתחיל סמולוב לבנץ? אם המתאמן אחרי תוכנית לינארית/טקסס? והאם אפשר לעשות מספר סבבים?

אם אתה רואה שאתה לא מתקדם שבועית טו דו שבועית אז לדעתי יש טעם לנסות תכנית כזאת.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רואה שאתה לא מתקדם שבועית טו דו שבועית אז לדעתי יש טעם לנסות תכנית כזאת.
מתי עושים ג'וניור סמולוב לעומת סמולוב או שבבנץ זה תמיד ג'וניור סמולוב? ומבחינת הסבביםשוט אפשר לחזור מספר פעמים?

מתי עושים ג'וניור סמולוב לעומת סמולוב או שבבנץ זה תמיד ג'וניור סמולוב? ומבחינת הסבביםשוט אפשר לחזור מספר פעמים?
לא שמעתי על מישהו שעשה סמולוב מלא לבנץ'.
מבחינת סבבים ממה שידוע לי רצוי לעשות שבוע הפסקה אחרי סבב, בטוח אם אתה עושה את זה 4 פעמים בשבוע. ואחרי זה אפשר להמשיך לעוד סבב.
בכל מקרה לי אישית אין כמעט נסיון עם התכנית אני עכשיו בסבב ראשון, יש כאן אנשים יותר מנוסים בתכנית.

• פותח/ת השרשור
לא שמעתי על מישהו שעשה סמולוב מלא לבנץ'.
מבחינת סבבים ממה שידוע לי רצוי לעשות שבוע הפסקה אחרי סבב, בטוח אם אתה עושה את זה 4 פעמים בשבוע. ואחרי זה אפשר להמשיך לעוד סבב.
בכל מקרה לי אישית אין כמעט נסיון עם התכנית אני עכשיו בסבב ראשון, יש כאן אנשים יותר מנוסים בתכנית.
אתה התחלת את התוכנית כי הפסקת להתקדם בטקסס?

אתה התחלת את התוכנית כי הפסקת להתקדם בטקסס?
כן, ראיתי שאני די דורך במקום בטקסס.
מסקנה שלי בינתיים שמאוד רצוי לעשות הפסקה בין סבבים. אני עכשיו לקראת סוף סבב ראשון, היום היה 7X5 כלומר יש עוד 2 אימונים עד הסוף, ומשקל שהייתי מעיף בקלות מרגיש כבד בהגזמה עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית