הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתזונה

מתאמן מתחיל 1234

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בן 18 שוקל 68 גובה 1.80 , אבל יש לי קצת שומן בבטן ובמותניים , איך אפשר להוריד את זה ? אני עושה הרבה אירובי ומתאמן גם אימוני כוח לעשות חיטוב ? מסה ? דיאטה ? לא יודע מה לעשות

בלי לראות אותך, אני מרשה לעצמי להגיד שב68 קילו על 1.80 אתה צריך להתחיל מאסה. השומן הויזואלי שאתה מדבר עליו נובע ככה"נ ממאסת שריר נמוכה.
ממליץ לך לקרוא את המאמר הרלוונטי לעלייה במאסה בפורטל.

• פותח/ת השרשור
הייתי פעם ילד שמן ואחרי הרבה זמן רק הצלחתי להגיע למצב שאני עכשיו מידה סמול בחולצה ומשקל כזה , אז הפחד היחיד שלי בלהתחיל בתהליך של מסה זה מעלייה חוזרת במשקל

הייתי פעם ילד שמן ואחרי הרבה זמן רק הצלחתי להגיע למצב שאני עכשיו מידה סמול בחולצה ומשקל כזה , אז הפחד היחיד שלי בלהתחיל בתהליך של מסה זה מעלייה חוזרת במשקל
מסה = משקל (לא ניכנס להגדרות פיזיקליות). כלומר אתה כן תעלה במשקל. איך אתה מצפה לעלות מסת שריר בלי לעלות במשקל?השריר הרי שוקל משהו.

• פותח/ת השרשור
מסה = משקל (לא ניכנס להגדרות פיזיקליות). כלומר אתה כן תעלה במשקל. איך אתה מצפה לעלות מסת שריר בלי לעלות במשקל?השריר הרי שוקל משהו.
ברור , אני פוחד להעלות במשקל הכוונה לאכול ואז להיות שוב שמן כמו בעבר

Back
למעלה תחתית