נק' מוניטין:
0
- 3
- 0
אני בן 18 שוקל 68 גובה 1.80 , אבל יש לי קצת שומן בבטן ובמותניים , איך אפשר להוריד את זה ? אני עושה הרבה אירובי ומתאמן גם אימוני כוח לעשות חיטוב ? מסה ? דיאטה ? לא יודע מה לעשות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסה = משקל (לא ניכנס להגדרות פיזיקליות). כלומר אתה כן תעלה במשקל. איך אתה מצפה לעלות מסת שריר בלי לעלות במשקל?השריר הרי שוקל משהו.הייתי פעם ילד שמן ואחרי הרבה זמן רק הצלחתי להגיע למצב שאני עכשיו מידה סמול בחולצה ומשקל כזה , אז הפחד היחיד שלי בלהתחיל בתהליך של מסה זה מעלייה חוזרת במשקל
ברור , אני פוחד להעלות במשקל הכוונה לאכול ואז להיות שוב שמן כמו בעברמסה = משקל (לא ניכנס להגדרות פיזיקליות). כלומר אתה כן תעלה במשקל. איך אתה מצפה לעלות מסת שריר בלי לעלות במשקל?השריר הרי שוקל משהו.
בשביל זה תקרא את המאמר, תבנה תפריט וקח תכנית אימונים, שרוב מה שתעלה יהיה מסת שריר ולא שומן.ברור , אני פוחד להעלות במשקל הכוונה לאכול ואז להיות שוב שמן כמו בעבר
והיא SS 🤣😆בשביל זה תקרא את המאמר, תבנה תפריט וקח תכנית אימונים, שרוב מה שתעלה יהיה מסת שריר ולא שומן.