הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עיכול

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
לא משנה מה אני אוכל או שותה הבטן שלי מתנפחת כמו אישה בהריון
וזה לא יורד עד שאני הולך לישון
חשבתי אולי עם יש בכדורים את החיידקים האלה שעוזרים לפעולת העיכול
כמו בפירסומת של ACTIVIA
קיצר עם יש כדורים כאלה מישהו יכול להביא לי קישור?
זה לא צחוק אתם בטח חושבים שזה צחוק אבל ויטלי(VITHANO( ראה תמונה והוא חשב שזה לא אנושי אז עם אפשר להתייחס לזה ברצניות
תודה..

נערך לאחרונה:
הייתי אצל רופא
עם אפשר להגיד רופאה דפוקה
היא אמרה שזה בגלל שאני רואה דוגמנים בטלויזיה עם ריבועים בבטן ואני גם רוצה ושאני צריך להשלים עם הגוף שלי...
היא שאלה עם אני מתאמן ואמרתי שכן והיא אמרה תזהר כי זה מנמיך חח לא היה לי כח להתווכח אז אמרתי טוב
היא שלחה אותי לעשות בדיקות דם אולטרסאונד ולפיזיותרפיה בטענה שזה בגלל שאני לא עומד כמו שצריך...
כאילו אני עומד עם התחת משוחרר ואז הבטן יוצאת החוצה
ואז היא שאלה כמה אני מרים באימונים ואמרתי 149 והיא אמרה שאני ישאר נמוך
ואז היא שאלה עם אני לוקח ויטמינים ואמרתי שכן
והיא אמרה שבדרך כלל יש בזה סטרואידים זלא כדאי לקחת....

ואללה גועל נפש של רופאה לירוק לה בפנים
למה היא הייתה צריכה להגיד לה שזה מנמיך שאלתה אותה בכלל ?..
שמע בבדיקות דם נראלי יכולים לראות אם יש לך רגישות למשו

הייתי אצל רופא
עם אפשר להגיד רופאה דפוקה
היא אמרה שזה בגלל שאני רואה דוגמנים בטלויזיה עם ריבועים בבטן ואני גם רוצה ושאני צריך להשלים עם הגוף שלי...
היא שאלה עם אני מתאמן ואמרתי שכן והיא אמרה תזהר כי זה מנמיך חח לא היה לי כח להתווכח אז אמרתי טוב
היא שלחה אותי לעשות בדיקות דם אולטרסאונד ולפיזיותרפיה בטענה שזה בגלל שאני לא עומד כמו שצריך...
כאילו אני עומד עם התחת משוחרר ואז הבטן יוצאת החוצה
ואז היא שאלה כמה אני מרים באימונים ואמרתי 149 והיא אמרה שאני ישאר נמוך
ואז היא שאלה עם אני לוקח ויטמינים ואמרתי שכן
והיא אמרה שבדרך כלל יש בזה סטרואידים זלא כדאי לקחת....

צודקת.
תיזהר זה האסטרואידים בדוקקק!!!!!!!

וגם רק שתידע שאם תוסיף עוד 10 קילו לדדליפט אתה הופך להיות כמוהו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ואללה גועל נפש של רופאה לירוק לה בפנים
למה היא הייתה צריכה להגיד לה שזה מנמיך שאלתה אותה בכלל ?..
שמע בבדיקות דם נראלי יכולים לראות אם יש לך רגישות למשו
קודם כל תודה אחי
היא שאלה אותי עם אני מתאמן אמרתי שכן והיא אמרה שזה מנמיך...
ואני חושב שהבדיקות דם והאולטרהסאונד יגלו עם יש לי משהו

אולטראסאונד יכול הכי לעזור, במיוחד בגלל שאתה גם ככה צריך לשתות כמו עצבנית של מים לפני אז בזמן הבדיקה תיראה כמו אישה בהריון

• פותח/ת השרשור
אולטראסאונד יכול הכי לעזור, במיוחד בגלל שאתה גם ככה צריך לשתות כמו עצבנית של מים לפני אז בזמן הבדיקה תיראה כמו אישה בהריון
אוקיי תודה
ומה בקשר לפיזיותרפיה?
נשמע הגיוני?

היא אמרה שאתה לא עומד נכון ובגלל זה הבטן "נשפכת" לך אז בפיזיוטרפיה יעבדו איתךעל חגורת כתפיים וכל השרירים שקשוריים ליציבה שלך ויזבירו לך איך לעמוד נכון בלה בלה בלה וככה אתה תעמוד זקוף.

• פותח/ת השרשור
היא אמרה שאתה לא עומד נכון ובגלל זה הבטן "נשפכת" לך אז בפיזיוטרפיה יעבדו איתךעל חגורת כתפיים וכל השרירים שקשוריים ליציבה שלך ויזבירו לך איך לעמוד נכון בלה בלה בלה וככה אתה תעמוד זקוף.
כן הרופא אמרה משהו על לקצר את שרירי הבטן
אני רק מקווה שזה לא יוריד לי את המשקלים בסקוואט ודדליפט:🙁🤫

כמו שאמרו כאן פיזיותרפיה יכולה לעזור לך ליציבה נכונה למרות שאם אתה עושה דדליפט וסקוואט כמו שצריך הם מספיק עובדים על זוקפי הגב ככה שמלכתחילה אין סיבה שתעמוד לא זקוף. לפי דעתי בשביל יציבה עדיף אולי כירופרקט יותר שיסדר לך את עמוד השדרה על הדרך.

אני לא נוהג לזלזל באנשי מקצוע, בטח שלא בתזונאים ורופאים אבל במקרה הזה נשמע שהרופאה באמת לא הכי מבינה בספורט. תעשה את הבדיקות שהיא הביאה לך וקח את שאר הדברים שהיא אמרה בעירבון מוגבל

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי אני עומד זקוף
פשוט מאז הדדליפט והסקוואט התחת שלי גדל אז הוא יוצא כזה החוצה והוא לא בקו של הגב התחתון
כשאני עושה שריר בבטן היא שטוחה בקו של שאר הגוף
לפי דעתי זה פשוט מבנה הגוף שלי ואין מה לעשות

אז או שיש משהו לא בסדר במה שאתה עושה שהגדילה של שרירי העכוז שלך לא פרופורציונית לגדילת שאר השרירים או שהתרגלת ללכת עם התחת בחוץ בתנוחת סקוואט/דדליפט 😃

אחי פעם הבאה שאתה מצלם תתחת תצלם עם חוטיני.

ויכול להיות שהשרירים שלך מכווצים יותר מדי ובגלל זה התחת יוצא לבחוץ אז יכול להיות שבפיזוטרפיה יעשו לך מתיחות.
בכל מקרה תלך תיראה איך זה.
לי הביאו פיזוטרפיה בשביל עקמת!(רופאה דפוקה) ואין לי עקמת. אבל בכל זאת הלכתי ליראות מה עושים שם(חופש מהלימודים חח).
אז תלך ותיראה אם זה יעזור.

• פותח/ת השרשור
אחי פעם הבאה שאתה מצלם תתחת תצלם עם חוטיני.

ויכול להיות שהשרירים שלך מכווצים יותר מדי ובגלל זה התחת יוצא לבחוץ אז יכול להיות שבפיזוטרפיה יעשו לך מתיחות.
בכל מקרה תלך תיראה איך זה.
לי הביאו פיזוטרפיה בשביל עקמת!(רופאה דפוקה) ואין לי עקמת. אבל בכל זאת הלכתי ליראות מה עושים שם(חופש מהלימודים חח).
אז תלך ותיראה אם זה יעזור.
שמע לפי דעתי זה נראה בסדר
זה לא מוזר או משהו
אבל מה איכפת לי אני ילך מה יש לי להפסיד
ובקשר לחוטיני אני מצטער אבל הוא בכביסה.
🙄

התחת גדל מאוד בגלל דדליפט וסקוואט
בגלל זה אבא שלי חושב שאני ילד שמן עם תחת גדול
והסקוואטים מנפחים את התחת
חתיכת ליצן הוא

ככה זה המבנה האנטומי שלנו התחת לא יכול להיות באותו קו עם הגב התחתון, אתה נראה בסדר גמור אני לא יודע מה אתה רוצה מעצמך, תפסיק להתעסק בשטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית