הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון פוש פרס 170 ק"ג לחזרה - דודי יעקבי

• פותח/ת השרשור
עם כזאת מאסת שריר סביר להניח שהוא בחיים לא יוכל לנצל את הכוח שלו בהרמות האולימפיות כמו שצריך.
בכללי בשביל אדם על ממתקים הוא מאד חזק בפלג גוף עליון כיאה למאסת השריר שלו אבל בתחתון הוא סבבה , יכול הרבה יותר לדעתי.
הוא חזק גם בתחתון, הכל עניין של מטרות.. הוא נתן פרונט של 210.. לא הייתי אומר שזה חלש וגם יותר מסבבה.
עיקר האימונים שלו הם בתרגילי סטרונגמן, כיוון שהוא מתחרה בענף הזה לבינתיים..

הוא חזק גם בתחתון, הכל עניין של מטרות.. הוא נתן פרונט של 210.. לא הייתי אומר שזה חלש וגם יותר מסבבה.
עיקר האימונים שלו הם בתרגילי סטרונגמן, כיוון שהוא מתחרה בענף הזה לבינתיים..

זה לא חלש , אבל זה גם לא חזק יותר מידיי במיוחד לא לגודל שלו.
וצודק לא אמרתי שאין לו את הפוטנציאל להתחזק הרבה יותר אם הוא היה מתאמן על זה.
בכל מה שקשור לכוח אם הוא ייתאמן הוא יהיה ממש חזק חוץ מהרמת משקולות

למה אגב שמסת שריר גדולה תגביל בהרמת משקולות?
שואל ברצינות
כי אין שום משמעות לכוח בWL, רק לטכניקה, לכן ווייטליפטרים לא טורחים לאמן את הדדליפט שלהם וכשהם שופפים הם עושים HB.
כוח זה בכלל חיסרון בWL, מי שמנצח את התחרות זה בכלל זה שהרים הכי יפה, לא זה שהרים הכי כבד.

ידעתי שהתגעגעת 😍

כי אין שום משמעות לכוח בWL, רק לטכניקה, לכן ווייטליפטרים לא טורחים לאמן את הדדליפט שלהם וכשהם שופפים הם עושים HB.
כוח זה בכלל חיסרון בWL, מי שמנצח את התחרות זה בכלל זה שהרים הכי יפה, לא זה שהרים הכי כבד.

ידעתי שהתגעגעת 😍

הארמנים היו רחוקים מ"להרים יפה" והם נתנו בראש....😁 שללו אותם על סיבות אחרות, אך ממש לא הרימו "יפה" 🙄

הארמנים היו רחוקים מ"להרים יפה" והם נתנו בראש....😁 שללו אותם על סיבות אחרות, אך ממש לא הרימו "יפה" 🙄
ידוע שסטרואידים מסייעים בWL כי הם נותנים לך טכניקה יותר יפה. שום קשר לכוח.

ידוע שסטרואידים מסייעים בWL כי הם נותנים לך טכניקה יותר יפה. שום קשר לכוח.

לא שאני מבין גדול....אבל לפי מה שקראתי והבנתי ואולי אכן הבנתי לא נכון הארמנים הרימו לא לפי הספר בדיוק, נראה לי שהרוסים גם נמצאים בקטגוריה אבל הארמנים תמיד זכור לי שוב מהידע הדל שלי שהטכניקה לא הייתה מי יודע מה אצלם
ברכיים קורסות, גב תחתון מתעגל....שוב תקן אותי אם אני טועה

לא שאני מבין גדול....אבל לפי מה שקראתי והבנתי ואולי אכן הבנתי לא נכון הארמנים הרימו לא לפי הספר בדיוק, נראה לי שהרוסים גם נמצאים בקטגוריה אבל הארמנים תמיד זכור לי שוב מהידע הדל שלי שהטכניקה לא הייתה מי יודע מה אצלם
העניין הוא שאין כל כך "ספר", יש הרבה מאמני וטיעוני WL, רובם המוחץ אם לא כולם לא כוללים שום רציונאל בעמדות שלהם, ולכן זה לא מקרי שאתה רואה שכל מדינה מוציאה ספורטאים עם טכניקה שונה.
אבל בכללי, מה שאתה אומר בהחלט נכון ומוכיח שאתה יכול להיות טוב גם אם אתה לא יעיל, כי אתה חזק ואקספלוסיבי - שזה בתכלס מה שהענף מודד.

אני אטען שהרוב המוחץ של הווייטליפטרים לא יעילים כמו שהם יכולים להיות, אבל זה לא דיון ששייך לכאן, אם מעניין אותך מספיק, קרא את הפרק על הקלין בספר SS, זו נקודת פתיחה מעולה.

ברכיים קורסות, גב תחתון מתעגל....שוב תקן אותי אם אני טועה
ברכיים קורסות בWL דווקא כן יכולות להיות חלק מטכניקה יעילה, מכיוון שכאשר השוק לא אנכית האורך האפקטיבי שלה במישור האנכי קטן יותר, מה שמאפשר לתפוס את המוט נמוך יותר - ולכן לתפוס מוט כבד יותר.

גב תחתון עגול במשיכה זה כבר סיפור אחר, בהחלט לא יעיל.

העניין הוא שאין כל כך "ספר", יש הרבה מאמני וטיעוני WL, רובם המוחץ אם לא כולם לא כוללים שום רציונאל בעמדות שלהם, ולכן זה לא מקרי שאתה רואה שכל מדינה מוציאה ספורטאים עם טכניקה שונה.
אבל בכללי, מה שאתה אומר בהחלט נכון ומוכיח שאתה יכול להיות טוב גם אם אתה לא יעיל, כי אתה חזק ואקספלוסיבי - שזה בתכלס מה שהענף מודד.

אני אטען שהרוב המוחץ של הווייטליפטרים לא יעילים כמו שהם יכולים להיות, אבל זה לא דיון ששייך לכאן, אם מעניין אותך מספיק, קרא את הפרק על הקלין בספר SS, זו נקודת פתיחה מעולה.

כל אחד יכול להעיד שאני רוכש כבוד לריפטו מעל ומעבר....רק חסר שאני בונה בשבילו פסל בחצר הבית שלי, אך לפי דעתך ריפטו הוא מקור מוסמך (טוב מוסמך כן) אך אמין ו"נכון" ללימוד הרמה בליסטית כמו הפאוור קלין? נכון שאמרת שבסופו של דבר כל אחד מביא איתו את הידע בנושא....אך תמיד חשבתי שריפטו מלמד את הפאוור קלין כל כך שונה ולפי דעתי "לא יעיל" ביחס לשאר העולם או מאמנים
אגב אם דעתך זה כבר שייך לנושא אחר אני אעצור כאן

כל אחד יכול להעיד שאני רוכש כבוד לריפטו מעל ומעבר....רק חסר שאני בונה בשבילו פסל בחצר הבית שלי, אך לפי דעתך ריפטו הוא מקור מוסמך (טוב מוסמך כן) אך אמין ו"נכון" ללימוד הרמה בליסטית כמו הפאוור קלין? נכון שאמרת שבסופו של דבר כל אחד מביא איתו את הידע בנושא....אך תמיד חשבתי שריפטו מלמד את הפאוור קלין כל כך שונה ולפי דעתי "לא יעיל" ביחס לשאר העולם או מאמנים
אתה רוכש לו כבוד כי אתה רואה שהוא מספק טיעונים מאחורי מה שהוא אומר, אבל אתה מפחד להגיד שרוב הסמכויות בעולם הWL טועות - ולכן מעדיף להגיד שהוא פשוט לא סמכות לכך, כי זה יותר קל. אבל לא סיפקת שום סיבה למה הוא לא צודק, וזה בסדר, כי זה לא המקום לדיון הזה. אם באמת מעניין אותך אתה מוזמן לפתוח שרשור בנושא ואני מבטיח להשתדל לתת את הייצוג של הצד שלו עד כמה שיתאפשר לי.

מאסת שריר גדולה מפריעה לטווח התנועה ולגמישות (בדרכ , יש יוצאים מן הכלל)
בוויטליפטינג הנפה תלויה בטכניקה
קלין דחיקה תלוי בכמה אתה חשק

אתה רוכש לו כבוד כי אתה רואה שהוא מספק טיעונים מאחורי מה שהוא אומר, אבל אתה מפחד להגיד שרוב הסמכויות בעולם הWL טועות - ולכן מעדיף להגיד שהוא פשוט לא סמכות לכך, כי זה יותר קל. אבל לא סיפקת שום סיבה למה הוא לא צודק, וזה בסדר, כי זה לא המקום לדיון הזה. אם באמת מעניין אותך אתה מוזמן לפתוח שרשור בנושא ואני מבטיח להשתדל לתת את הייצוג של הצד שלו עד כמה שיתאפשר לי.

אני מפחד לצאת נגד מי שקוראים לו "בוריס" כי למרות שהוא לא הביא טיעון למה ואיך ראיתי שזה עובד על רוב הליפטרים 😛
עכשיו צחוק בצד....נכון אין לי טיעון מוגדר למה נראה לי מה שהוא מלמד בפאוור קלין לא יעיל וכו....אלא בעיקר כי הוא מלמד את הפאוור קלין באותה צורה שהוא מלמד את הדדליפט....זה היה נראה לי שמאבדים כוח כשהישבן כה גבוה בפאוור קלין והמשיכה השניה "מתבזבזת" נמוך מדי על הגוף מאשר שבו מורידים את הישבן יותר למטה וצוברים יותר כוח עד למשיכה השניה....שוב כמובן זו רק דעה שלי אך אם אתה אומר שיש לו טיעון מוסמך, עם מחקרים וכו....שכתובים בספר שלו למה עדיף למשוך ככה בפאוור קלין כנראה שאתה צודק. כפי שאמרת זו כברדיון לנושא אחר, על כל מקרה תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית