נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
משקל מפלצתי.. ה 200 מעבר לפינה 🕴
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא חזק גם בתחתון, הכל עניין של מטרות.. הוא נתן פרונט של 210.. לא הייתי אומר שזה חלש וגם יותר מסבבה.עם כזאת מאסת שריר סביר להניח שהוא בחיים לא יוכל לנצל את הכוח שלו בהרמות האולימפיות כמו שצריך.
בכללי בשביל אדם על ממתקים הוא מאד חזק בפלג גוף עליון כיאה למאסת השריר שלו אבל בתחתון הוא סבבה , יכול הרבה יותר לדעתי.
הוא חזק גם בתחתון, הכל עניין של מטרות.. הוא נתן פרונט של 210.. לא הייתי אומר שזה חלש וגם יותר מסבבה.
עיקר האימונים שלו הם בתרגילי סטרונגמן, כיוון שהוא מתחרה בענף הזה לבינתיים..
למה אגב שמסת שריר גדולה תגביל בהרמת משקולות?חוץ מהרמת משקולות
כי אסור להכנס לתחרות WL אם יש לך שלדה ומנוע של מלגזה 😳למה אגב שמסת שריר גדולה תגביל בהרמת משקולות?
שואל ברצינות
כי אין שום משמעות לכוח בWL, רק לטכניקה, לכן ווייטליפטרים לא טורחים לאמן את הדדליפט שלהם וכשהם שופפים הם עושים HB.למה אגב שמסת שריר גדולה תגביל בהרמת משקולות?
שואל ברצינות
כי אין שום משמעות לכוח בWL, רק לטכניקה, לכן ווייטליפטרים לא טורחים לאמן את הדדליפט שלהם וכשהם שופפים הם עושים HB.
כוח זה בכלל חיסרון בWL, מי שמנצח את התחרות זה בכלל זה שהרים הכי יפה, לא זה שהרים הכי כבד.
ידעתי שהתגעגעת 😍
ידוע שסטרואידים מסייעים בWL כי הם נותנים לך טכניקה יותר יפה. שום קשר לכוח.הארמנים היו רחוקים מ"להרים יפה" והם נתנו בראש....😁 שללו אותם על סיבות אחרות, אך ממש לא הרימו "יפה" 🙄
ידוע שסטרואידים מסייעים בWL כי הם נותנים לך טכניקה יותר יפה. שום קשר לכוח.
העניין הוא שאין כל כך "ספר", יש הרבה מאמני וטיעוני WL, רובם המוחץ אם לא כולם לא כוללים שום רציונאל בעמדות שלהם, ולכן זה לא מקרי שאתה רואה שכל מדינה מוציאה ספורטאים עם טכניקה שונה.לא שאני מבין גדול....אבל לפי מה שקראתי והבנתי ואולי אכן הבנתי לא נכון הארמנים הרימו לא לפי הספר בדיוק, נראה לי שהרוסים גם נמצאים בקטגוריה אבל הארמנים תמיד זכור לי שוב מהידע הדל שלי שהטכניקה לא הייתה מי יודע מה אצלם
ברכיים קורסות בWL דווקא כן יכולות להיות חלק מטכניקה יעילה, מכיוון שכאשר השוק לא אנכית האורך האפקטיבי שלה במישור האנכי קטן יותר, מה שמאפשר לתפוס את המוט נמוך יותר - ולכן לתפוס מוט כבד יותר.ברכיים קורסות, גב תחתון מתעגל....שוב תקן אותי אם אני טועה
העניין הוא שאין כל כך "ספר", יש הרבה מאמני וטיעוני WL, רובם המוחץ אם לא כולם לא כוללים שום רציונאל בעמדות שלהם, ולכן זה לא מקרי שאתה רואה שכל מדינה מוציאה ספורטאים עם טכניקה שונה.
אבל בכללי, מה שאתה אומר בהחלט נכון ומוכיח שאתה יכול להיות טוב גם אם אתה לא יעיל, כי אתה חזק ואקספלוסיבי - שזה בתכלס מה שהענף מודד.
אני אטען שהרוב המוחץ של הווייטליפטרים לא יעילים כמו שהם יכולים להיות, אבל זה לא דיון ששייך לכאן, אם מעניין אותך מספיק, קרא את הפרק על הקלין בספר SS, זו נקודת פתיחה מעולה.
שקוף מידיי אה? 🫤ידעתי שהתגעגעת 😍
אתה רוכש לו כבוד כי אתה רואה שהוא מספק טיעונים מאחורי מה שהוא אומר, אבל אתה מפחד להגיד שרוב הסמכויות בעולם הWL טועות - ולכן מעדיף להגיד שהוא פשוט לא סמכות לכך, כי זה יותר קל. אבל לא סיפקת שום סיבה למה הוא לא צודק, וזה בסדר, כי זה לא המקום לדיון הזה. אם באמת מעניין אותך אתה מוזמן לפתוח שרשור בנושא ואני מבטיח להשתדל לתת את הייצוג של הצד שלו עד כמה שיתאפשר לי.כל אחד יכול להעיד שאני רוכש כבוד לריפטו מעל ומעבר....רק חסר שאני בונה בשבילו פסל בחצר הבית שלי, אך לפי דעתך ריפטו הוא מקור מוסמך (טוב מוסמך כן) אך אמין ו"נכון" ללימוד הרמה בליסטית כמו הפאוור קלין? נכון שאמרת שבסופו של דבר כל אחד מביא איתו את הידע בנושא....אך תמיד חשבתי שריפטו מלמד את הפאוור קלין כל כך שונה ולפי דעתי "לא יעיל" ביחס לשאר העולם או מאמנים
אתה רוכש לו כבוד כי אתה רואה שהוא מספק טיעונים מאחורי מה שהוא אומר, אבל אתה מפחד להגיד שרוב הסמכויות בעולם הWL טועות - ולכן מעדיף להגיד שהוא פשוט לא סמכות לכך, כי זה יותר קל. אבל לא סיפקת שום סיבה למה הוא לא צודק, וזה בסדר, כי זה לא המקום לדיון הזה. אם באמת מעניין אותך אתה מוזמן לפתוח שרשור בנושא ואני מבטיח להשתדל לתת את הייצוג של הצד שלו עד כמה שיתאפשר לי.
אז בחדאד סאלימי מניף יותר ממך פשוט כי הטכניקה שלו יותר טובה?בוויטליפטינג הנפה תלויה בטכניקה
קלין דחיקה תלוי בכמה אתה חשק
מאסת שריר גדולה מפריעה לטווח התנועה ולגמישות (בדרכ , יש יוצאים מן הכלל)
בוויטליפטינג הנפה תלויה בטכניקה
קלין דחיקה תלוי בכמה אתה חשק
אז בחדאד סאלימי מניף יותר ממך פשוט כי הטכניקה שלו יותר טובה?