עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה תבדיל בין התוכנית למטרה. תרגילים ראשיים שייכים לתוכנית. לא למטרה. אם המטרה שלי היא להיות חטוב אז התרגילים הראשיים שלי זה חטיבת עצים?תבדיל בין התכנית למטרה
בגדול שיפור במתח אמור לגרור שיפור בדד, אבל כמובן יש נקודות תורפה שונות לכל תרגיל.לא ממש.
דדליפט הוא תרגיל פלג גוף תחתון בעיקר, מלבד הטרפזים והאמות שעובדים חזק גם בדדליפט אני לא רואה איך מתח יכול להוות תרגיל עזר לדדליפט.
אני למשל גרוע במתח.. בקושי מעלה את עצמי עם משקל.. (שמן, אני יודע). לעומת זאת בדדליפט חזק יותר וגם בחתירות אני סבבה.
ולכן הוא עזר לדדליפט. אתה עושה אותו כדי שישפר את הדדליפט לא כדי לשפר את המתחמשתפרים במתח=משתפרים בדדליפט.
הוא עדיין תרגיל עזר כי המטרה היא לחזק את הקלין. אמרתי לך על כל ענפי הכדור כל החדר כושר הוא עזר למשחק. זה חשוב? כן. זה יעזור? כן. אבל זה עזר למשחק כי המטרה היא להיוץ כדורסלן טוב יותר ולא להרים יותר במכון. להרים יותר יעזור להשתפר אבל זאת לא המטרה.אתה תבדיל בין התוכנית למטרה. תרגילים ראשיים שייכים לתוכנית. לא למטרה. אם המטרה שלי היא להיות חטוב אז התרגילים הראשיים שלי זה חטיבת עצים?
אתה נטפל לדוגמא של פאוורליפטר ו-ווייטליפטר כי זה קל, ומתחמק מכל הדוגמאות של כדורגלן, כדורסלן, שחקן פוטבול וכל דוגמא אחרת בספורט.
ואגב, גם בדוגמאות האלה זה לא נכון. אם אני ווייטליפטר שהמאמן שלו מזהה חולשה בקלין ומשייך אותה ליציאה מהבור, ובונה לי תוכנית שכל כולה מוקדשת לחיזוק הפרונט סקוואט - אז הפרונט סקוואט שלי הוא תרגיל עזר או ראשי?
בגדול שיפור במתח אמור לגרור שיפור בדד, אבל כמובן יש נקודות תורפה שונות לכל תרגיל.
לדוגמא, במתח יש בעיה אם אתה נאלץ להרים משקל של נושאת מטוסים בינונית.
שממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
🍽️🥹לדוגמא, במתח יש בעיה אם אתה נאלץ להרים משקל של נושאת מטוסים בינונית.
כוח כללי עם מוטיבציה לתחרות פאוורליפטינג בעתיד הקרוב.אחרי כל הדיון הזה לא הבנתי בכלל אם הבנאדם ששאל את השאלה הוא בכלל מתאמן למטרות פווארליפטינג (בנצ',סקוואט ודד) או מתאמן לכוח כללי... יש הבדל. תענה על זה ותעלה את שאר התוכנית שלך ויהיה יותר קל לייעץ
😁לא ממש.
דדליפט הוא תרגיל פלג גוף תחתון בעיקר, מלבד הטרפזים והאמות שעובדים חזק גם בדדליפט אני לא רואה איך מתח יכול להוות תרגיל עזר לדדליפט.
אני למשל גרוע במתח.. בקושי מעלה את עצמי עם משקל.. (מאסיבי, אני יודע). לעומת זאת בדדליפט חזק יותר וגם בחתירות אני סבבה.