הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

work work work [הוסר]

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
מזה כל המספרים האלה, איך זה עובד?
נגיד 1*20*12

12 חזרות 20 סטים עם קילו? או מה?

זה התבלגן בסדר, הכוונה לסט אחד 12 חזרות 20 קילו. זה היה החימום

• פותח/ת השרשור
מי בנה לך את התוכנית?

זאת לא התוכנית.. זה מה שאני עושה בנתיים כי נפלתי חזק על עצם הזנב וכואב לי בטירוף בסקוואטים ובדדליפט.. בעיקרון אני פשוט עובדת על המורכבים עם כמה תרגילי עזר לרגליים ולבטן

זאת לא התוכנית.. זה מה שאני עושה בנתיים כי נפלתי חזק על עצם הזנב וכואב לי בטירוף בסקוואטים ובדדליפט.. בעיקרון אני פשוט עובדת על המורכבים עם כמה תרגילי עזר לרגליים ולבטן

תני לבחורה פה מוטיבציה לפתוח לוג @ZippyZipZap 😁
היא עושה שינוי עצום, נכון שלפתוח לוג עוזר?

• פותח/ת השרשור
תני לבחורה פה מוטיבציה לפתוח לוג @ZippyZipZap 😁
היא עושה שינוי עצום, נכון שלפתוח לוג עוזר?

כן מאוד!! אחרת לא הייתי זוכרת כמה הרמתי בכל אימון או כמה שקלתי.. וגם תמיד טוב לקבל חוות דעת נוספות

אז תרשמי תרגיל, משקל וסטים עם חזרות כי זה מבלבל, לדוגמא:

Squat 50KG 1X12 כך זה אמור להיראות וכך זה הכי נוח.

• פותח/ת השרשור
אז תרשמי תרגיל, משקל וסטים עם חזרות כי זה מבלבל, לדוגמא:

Squat 50KG 1X12 כך זה אמור להיראות וכך זה הכי נוח.

אוקיי אני אתחיל לרשום ככה.. ונגיד אני עושה סט חימום עם פחות משקל, איך רושמים את זה ?

לא רושמים חימום רק סטים של עבודה אלא אם את עושה ליניארית(זה המקרה ?).

• פותח/ת השרשור
לא רושמים חימום רק סטים של עבודה אלא אם את עושה ליניארית(זה המקרה ?).

אני לא עושה לינארית.. כרגע אני פשוט מעלה משקלים פעם בשבוע (או לפחות זה מה שאני אחזור אליו שיפסיקו הכאבים) ותודה על ההערה אני אאמץ את זה

Squat 3X5 50KG

זה מה שאת רושמת בכל תרגיל מעכשיו.

• אהבתי
Reactions: liv
בהחלט אוף

אם מתחילת הלוג עליתי תכלס 300 גרם, אז להוסיף לתפריט נכון? זה כל כך קשה לי אני מפוצצת כל הזמן

כן אם עלית מתחילת הלוג 300 גרם זה לא בדיוק עלייה אידיאלית
תנסי להוסיף דברים עתירי קלוריות שלא תרגישי כמו תדללי נגיד 2 כפוץ טחינה עם מים עד למרקם שאת אוהבת ותנסי לשים על האורז, זה לא בדיוק מורגש ויכול להוסיף לך קל' לתפריט היומי

מה כרגע הערכים בתפריט של וכמה קל' את אוכלת?

1845 קלוריות, 155 פחמימות, 136 חלבון, 57 שומן.

את יכולה להוסיף שומנים לתפריט הם עם יותר קל' ויהיה לך יותר קל להכניס אותם
כמו טחינה, אגוזי מלך, חמאת בוטנים וכו'

נגיד לכל ארוחה אז יכולה להוסיף 3 אגוזי מלך או 12 שקדים שזה בערך בסביבות ה50-60 קל' תוספת
3 פעמים ביום יצא לך כבר תוספת של 150 קל'
או כמו שאמרתי עם הטחינה מעל האורז
או שאת מכינה את החלבון אז להכין בבלנדר להוסיף כף לא גדושה אבל לא שטוחה של חמאת בוטנים

• פותח/ת השרשור
את יכולה להוסיף שומנים לתפריט הם עם יותר קל' ויהיה לך יותר קל להכניס אותם
כמו טחינה, אגוזי מלך, חמאת בוטנים וכו'

נגיד לכל ארוחה אז יכולה להוסיף 3 אגוזי מלך או 12 שקדים שזה בערך בסביבות ה50-60 קל' תוספת
3 פעמים ביום יצא לך כבר תוספת של 150 קל'
או כמו שאמרתי עם הטחינה מעל האורז
או שאת מכינה את החלבון אז להכין בבלנדר להוסיף כף לא גדושה אבל לא שטוחה של חמאת בוטנים

מהבחינה הזאת יותר קל להכניס שומן.
הקטע הוא שאני לא בטוחה אם זה טוב לאכול שומן פי 1.5 ממשקל הגוף, כשאני לא בדל פחמימה..
מזכירה שהמשקל שלי הוא 43 ככה שאפילו 57 הם מעבר למומלץ

מהבחינה הזאת יותר קל להכניס שומן.
הקטע הוא שאני לא בטוחה אם זה טוב לאכול שומן פי 1.5 ממשקל הגוף, כשאני לא בדל פחמימה..
מזכירה שהמשקל שלי הוא 43 ככה שאפילו 57 הם מעבר למומלץ

אין בעיה עם לאכול הרבה שומן
אל תתפסי אותי במילה כי זה נושא מאוד מסובך ומורכז אבל דנו על זה כמה פעמים בפורום
שאין קשר בין שומן גבוה (רווי\ לא רווי) לבין קשר עם מחלות לב כאלה ואחרות (אם אני לא טועה בקטע שזה קשר בין שומן גבוה למחלות לב)
כולסטרול גבוה זה עניין אחר אבל אם תאכלי דברים שנחשבים שומן בריא כמו טחינה או אגוזים
אני לא רואה בעיה גם שתגיעי לפי 2 מ"ג שומן

• פותח/ת השרשור
שאין קשר בין שומן גבוה (רווי\ לא רווי) לבין קשר עם מחלות לב כאלה ואחרות (אם אני לא טועה בקטע שזה קשר בין שומן גבוה למחלות לב)
כולסטרול גבוה זה עניין אחר אבל אם תאכלי דברים שנחשבים שומן בריא כמו טחינה או אגוזים

אם ככה זה יהיה מצוין, כי בכל פעם שאני מנסה להוסיף פחמימות אני מרגישה נפוחה יותר וזה גורם לי לאכול פחות. אני אנסה להוסיף שקדים או משהו. תודה !!

כשמדובר על מחלות לב לרוב זה נוגע להשפעותיו של הכולסטרול.
חוץ מזה, נעשו מחקרים והראו שאין קשר כולכך מובהק בין כמות המאכלים ב"מלאי כולסטרול" לבין כמות הכולסטרול בדם בפועל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית