הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ל1ג התחזקות [הוסר]

• פותח/ת השרשור ohad12
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
70x3 זה ריספקט בפרס!
כמה מ.ג ?

• פותח/ת השרשור
70x3 זה ריספקט בפרס!
כמה מ.ג ?
פחות מרשים ליד המ.ג חח
באזור 100-102 קצת פחות מהתחרות כי ירדתי אחרייה 6-7 קילו אבל נשבר לי וחזרתי לנטרלי מסה כזה
מוזר שהפרס השתפר כלכך בלי לעבוד עליו וגם שהבנץ שלי זה רק 90 פאוז לנפח בערך (ארבע שלשות וארבעה דאבלים)
סהכ הכל מבסוט מההתקדמות בבנץ בערך 10 קילו בחודשיים עם עלייה קטנה במ.ג (בתחרות נתתי 95 סינגל ועכשיו 90 לנפח בערך) אולי זה למה התקדמתי ככה בפרס חח

פחות מרשים ליד המ.ג חח
באזור 100-102 קצת פחות מהתחרות כי ירדתי אחרייה 6-7 קילו אבל נשבר לי וחזרתי לנטרלי מסה כזה
מוזר שהפרס השתפר כלכך בלי לעבוד עליו וגם שהבנץ שלי זה רק 90 פאוז לנפח בערך (ארבע שלשות וארבעה דאבלים)
סהכ הכל מבסוט מההתקדמות בבנץ בערך 10 קילו בחודשיים עם עלייה קטנה במ.ג (בתחרות נתתי 95 סינגל ועכשיו 90 לנפח בערך) אולי זה למה התקדמתי ככה בפרס חח

הכל בזכות המילקה והקולה1

• פותח/ת השרשור
ohad12 עדכן/ה את הלוג ״ל1ג חיטוב״:

עדכון לוג: 31/07/16 סקבט

147.5 5*5 היה דיי קשה סט ראשון ושני הלכו חלק סט שלישי כבר הגב התחיל להיות מותש היה קצת קשה סט רביעי וחמישי היה ממש קשה פשוט לא יכולתי לכווץ את הגב מרוב שהוא היה גמור (וזה הקשה כמובן).. חושב שזה בגלל הדד נפח בחמישי וזה דיי רוצח לי את הנפח סקבט
ויתרתי על דפיציט כי הייתי גמור

קרא את שאר עדכון הלוג...
אה כן זה פי יאר לנפח וכו נחמד אבל חבל שזה היה קשה

• פותח/ת השרשור
ohad12 עדכן/ה את הלוג ״ל1ג התחזקות״:

עדכון לוג: 02/08/16 באנץ

בנץ 90 3*6 2*2 באוז התחלתי עם הדאבלים היה סביר הרגיש קצת קשה אבל בשלשות הרגיש הרבה יותר טוב הכתף שעושה לי בעיות בזמן האחרון לא כאבה בכלל 😃, אבל היה קצת קשה חוסר ריכוז
חמישי נפח דד 170 מקווה להרוג1

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/08/16 דד קיל

סוף בלוק נפח דד
170 5*5 היה אכזרי בחילות מעצבנות שגורמות לחוסר ריכוז לאדע למה העיקר עלה, נעילות אכזריות בחזרות אחרונות בסטים 4,5 (אזור ה4-5 שניות פאק)
כנראה בודק סינגל עוד 10 יום רוצה לראות את היחס נפח עצימות שלי (משתמש בשבוע דילואד כשבוע פיקינג כך שלא מפריע כלכך)

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/08/16 בנצ פרס סקבט

בשבת היה 90 3*7 בנץ באוז ורביעיה סט אחרון היה אש מחכה מחר לסינגל מהתחרות לשמונה דאבלים באוז (95)
בראשון פרס נפח 55 וסט אחרון 60*6 קל
היום 127.5 5*5 סקבט (תחילת בלוק נפח חדש) פומפם עם נעליים חדשות של סאבו היה סבבה שיפר את הטכניקה והרגיש יותר טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/08/16 סינגל דד

רציתי לבדוק סינגל בדד 10 ימים אחרי נפח 170 אין הרבה מה להגיד 180 היה חימום 200 עלה דיי קל ויכולתי לצאת משם כנראה עם 210 אבל ממש רציתי את ה220 הזה ולצערי לא עלה.. אין לי כוח כלכך לעלות את הסרטונים (וגם כי אני לא יודע חח) אז מי שרוצה אני יכול לשלוח בפייס

קרא את שאר עדכון הלוג...

תעלה ליוטיוב, מה קשה.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/08/16 כולל

בנץ שלישי היה 95 לשמונה דאבלים פאוז סט אחרון כשל בשלישית 😭
הכתף קצת כואבת בכללי בבנץ הורדתי לאימון לשבוע עד שיחלים
חמישי היה 147.5 5*5 דד מוזר אחרי התחרות לא הרגיש קל אבל עלה מהר (אולי מותש מהתחרות וההליכה וכו)
שבת 57.5 5-5-5-5-8 פרס מרגיש אחלה
עוד שעה נפח סקבט קל 137 יהיה טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית