הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סקיני פאט מנסה את טקסס

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
creatiner הוסיף לוג חדש:

סקיני פאט מתחיל SS - חסר טוסטרון בגוף ,אבל בכל זאת מנסה להגיע למשקלים נורמלים.

אז ככה לאחר כישלון בתכנית SS הקודמת אחרי שעשיתי את כל הטעויות האפשרויות עם התזונה , כמו למשל שתיית גיינר ואכילה של פלוס 800 במשקלים של נמלה,החלטתי להתחיל SS עם פלוס 300 ולעבור ללינארית לאחר שאתקע.
בתכנית הקודמת התחלתי 16 אחוז שומן על משקל 66 עליתי למשקל 74 למשהו כמו 18 אחוז שומן עם SS
ואחר כך עברתי לAB עם ירידה במשקל ל64 קילוגרם אחרי חיטוב מסיבי. כרגע בסביבות 14 אחוז שומן.

אימון A סקוואט , בנץ' דדליפט
אימון B סקוואט,פרס,מתח בנות עם תוספת משקל. ודדליפט סט אחד של 5 חזרות(לפני שאתם קוטלים אותי...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
היום האימון היה גרוע ביותר
לחיצת חזה עשיתי 20 קילו והצלחתי רק 3 חזרות
סקוואט הלך דווקא בסדר העלתי רק 2.5 קילו מהאימון הקודם.
דליפט הצלחתי רק 3 חזרות שהעלתי רק 2.5 קילו כל צד
כנראה שפלוס 300+ בSS לא מספיק גם במשקלים נמוכים.

היום האימון היה גרוע ביותר
לחיצת חזה עשיתי 20 קילו והצלחתי רק 3 חזרות
סקוואט הלך דווקא בסדר העלתי רק 2.5 קילו מהאימון הקודם.
דליפט הצלחתי רק 3 חזרות שהעלתי רק 2.5 קילו כל צד
כנראה שפלוס 300+ בSS לא מספיק גם במשקלים נמוכים.
זה אימון ראשון, בקושי התחלת את הפלוס ולא להתחזק, לא חושב שבמשקלים כאלה תתקע, אל תמהר להסיק מסקנות.

מאמין שיש לך עוד להכפיל את המשקלים הנוכחיים שלך בלפחות 3.
תמשיך להתאמן ולאכול ותצלם סרטונים לטכניקה

• פותח/ת השרשור
מסתבר שאכלתי בניטרלי/שלילי של 100 קלוריות בערך
היום התחלתי לחשב קלוריות והבנתי שצריך לאכול הרבה !!
אין לי סיכוי לעבור את זה בלי גיינר. מכיוון שאני שורף בעבודה שלי איזה 700-800 קלוריות .
יש המלצה על גיינר?

כף חמאת בוטנים/טחינה/שמן זית + 2 כוסות חלב
יכולים לפתור לך את הבעייה של הגיינר

• פותח/ת השרשור
כף חמאת בוטנים/טחינה/שמן זית + 2 כוסות חלב
יכולים לפתור לך את הבעייה של הגיינר
העניין הוא שאני מחפש יחס של 1 : 2.5 לפחמימה
אסור לי להגזים יותר מדי עם השומנים כי אני אשמין.
זה קרה לי במסה הקודמת שקניתי חלבון עם יחס של 1:5 ואכלתי בפלוס 700 מעל הניטרלי

העניין הוא שאני מחפש יחס של 1 : 2.5 לפחמימה
אסור לי להגזים יותר מדי עם השומנים כי אני אשמין.
זה קרה לי במסה הקודמת שקניתי חלבון עם יחס של 1:5 ואכלתי בפלוס 700 מעל הניטרלי
קראתי איזה מחקר בפורסם פה על קבוצות שאכלו הרבה פחמימות והשנייה אכלה יותר שומנים, על אותו פלוס קלורי, והתוצאות היו כמעט זהות, כך שמה שאתה אומר על השומנים לא נכון, אולי בעיות בריאותיות אם ממש תגזים

• פותח/ת השרשור
קראתי איזה מחקר בפורסם פה על קבוצות שאכלו הרבה פחמימות והשנייה אכלה יותר שומנים, על אותו פלוס קלורי, והתוצאות היו כמעט זהות, כך שמה שאתה אומר על השומנים לא נכון, אולי בעיות בריאותיות אם ממש תגזים
אתם לא הבנתם.
אני רוצה להגיע ליחס כזה
25 אחוז חלבון 40 אחוז פחמימה אחוז ו35 אחוז שומנים.
אם אני אוכל יחס של 1:5 לטובת הפחמימה
או אתחיל לאכול שמן זית טחינות שוקולדים וכל מיני קלוריות ריקות אני אגיע למצב שאני לא אוכל נקי
ואז אני אשמין.

אתם לא הבנתם.
אני רוצה להגיע ליחס כזה
או אתחיל לאכול שמן זית טחינות שוקולדים וכל מיני קלוריות ריקות אני אגיע למצב שאני לא אוכל נקי
ואז אני אשמין.
קשה לאכול קצת אגוזי מלך במקום שוקולד ?

אתם לא הבנתם.
אני רוצה להגיע ליחס כזה
ואז אני אשמין.
לא עובדים לפי אחוזים.
לכל קילו, תגיע ל 2 גרם חלבון, 1 גרם שומן כל השאר פחמימה כדי להגיע לכמות הקלוריות

• פותח/ת השרשור
קשה לאכול קצת אגוזי מלך במקום שוקולד ?
מבחינתי אין הבדל בין שומן לפחמימה במסה. העניין הוא שכמות החלבון צריכה להשאר גבוהה בשביל שלא אשמין וזה מאוד קשה עם אגוזי מלך שמן זית,ופחמימות פשוטות.
אני לא רואה איך אני מכניס את הכמויות האלה בלי גיינר עם יחס של 1:2.5 או 1.2,לכן אם מישהו מכיר איזשהו מבצע מוזמן להציע לי.
כרגע ההצעה הכי אטרקטיבית שמצאתי היה בטבע בריא. רוצים לעשות לי 2 גיינרים של 10 קילו ביחד באיזה 500 שקלים. יספיק לי לפחות ל3 חודשים של מסה.
קצת עידכונים מהאימונים האחרונים.
סקוואט ירדתי באימון של יום ג ב20% בשביל ההתאוששות של הרגליים שכבר התחילו להרגיש את הדומס באופן בולט.
פרס עם משקל 11.25 כל צד( 42.5 בכללי) עשיתי 4 חזרות. לאחר שאימון שעבר עשיתי רק 3 חזרות בגלל שאכלתי במאזן ניטרלי בשבוע האחרון לכן נתקעתי במשקלים כבר בשלב מוקדם.
מתח בנות הוספתי 1.5 קילו ל5 חזרות חלקות(בנתיים על משקל גוף 65 ו3.75 קילו עליי)
דדליפט מ3 חזרות עליתי ל-4 חזרות על אותו משקל של שבוע שעבר(92.5)

אימון יום ה' של היום :80 קילו סקוואט ל5 חזרות עברו חלק ופחות דומס משבוע שעבר. כנראה השבוע התאוששות עזר.
לחיצת חזה ב2 הסטים הראשונים 4 חזרות ובסט השלישי רק 3 חזרות. כבר שבוע שני שתקוע על אותו משקל. אולי זה הזמן להוסיף מקבילים?
דדליפט סוף סוף הצלחתי לסיים 5 חזרות על 92.5, בשבוע הבא מתכנן לעלות רק 2.5 קילו ומפסיק לעשות דדליפט באימון של הפרס מכיוון שהמשקלים מתחילים להיות כבדים.

לסיכום קצת מאכזב התקיעות בפרס בלחיצת חזה.
מקווה שהגיינר יעשה קצת סדר בבלגן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עידכון 2 אימונים אחרונים

יום ב : פרס סוף סוף הצלחתי לעשות 5 חזרות אחרי שב2 האימונים האחרונים עשיתי רק 3 ו-4.
באימון של יום שבת אעלה עלייה מתונה של 1 קילו 2 סוגרים בכל צד)
סקוואט כרגיל מתחזק יפה עשיתי 31.5 כל צד 5 חזרות
מתח 5 קילו ל5 חזרות, מתקדם יפה.

יום ה: סקוואט .31.5 קילו כל צד החלטתי להשאר על אותו משקל כי אמרו לי שהטכניקה של הגב לא הייתה מספיק אופקית. שיפרתי את זה ובאימון של יום שבת יורד קצת במשקל בגלל הדומס
לחיצת חזה: ניסיתי שוב 20 קילו כל צד הפעם רק 4, כבר אימון שלישי שלא מצליח לסגור חמישייה, אולי זה הזמן לריסט? או הוספת מקבילים כתרגיל עזר? מה אומר @hanan ?
דדליפט 37.5 כל צד עשיתי 4 חזרות ואז נחתי איזה חצי דקה ועשיתי תחזרה החמישית.
שבוע הבא העלה 1.25 כל צד נקווה ל4 חזרות לפחות.

בגדול עולה רק קילו בחודש בגלל תזונה לקוייה/פחד לעלות בשומן @stitch מה אומר כדאי לעבור ללינארית?

תרד ל 50 קילו תסגור 5*3 נקי ותתקדם ב 2.5
אתה נח מספיק בין הסטים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תרד ל 50 קילו תסגור 5*3 נקי ותתקדם ב 2.5
אתה נח מספיק בין הסטים?
כן נח מספיק, 3 דקות לפחות. אבל לא חושב גם שזה בעיה של מנוחה כי בסט הראשון שלי בלחיצת חזה הצלחתי רק 4 עם משקל 60 .
תאכלס אימון הבא אני מתלבט כי אני חושב שאסיים 5 חזרות בגלל שבאימון הקודם הייתי קרוב לסיים 5,ולא חושב שבמשקלים שלי יש בעיה מסויימת של התאוששות. אתה לא חושב שמקבילים באימון מחר של הפרס יגרום לכך שאסיים 5 חזרות באימון הבא של הלחיצת חזה?
חשבתי אפילו להוסיף לאימון של הפרס השבוע סט אחד של לחיצת חזה בשביל להמנע מכשל באימון הבא שלו.

כן נח מספיק, 3 דקות לפחות. אבל לא חושב גם שזה בעיה של מנוחה כי בסט הראשון שלי בלחיצת חזה הצלחתי רק 4 עם משקל 60 .
תאכלס אימון הבא אני מתלבט כי אני חושב שאסיים 5 חזרות בגלל שבאימון הקודם כמעט הייתי קרוב לסיים 5,ולא חושב שבמשקלים שלי יש לי בעיה מסויימת של התאוששות. אתה לא חושב שמקבילים באימון מחר של הפרס לא יגרום לכך שאסיים 5 חזרות באימון הבא בלחיצת חזה?
מקבילים לא יעזרו לך בטווח הקצר ואם כבר אפשר לראות שאתה סובל מעייפות אז להוסיף תרגילים זה לא רעיון טוב.
אתה 3 שבועות תקוע בחזה אז התחלת ממשקל שגוי. תוריד משקל ותתקדם משם. אתה לא אמור להגיע לכשל כל כך מוקדם

• פותח/ת השרשור
מקבילים לא יעזרו לך בטווח הקצר ואם כבר אפשר לראות שאתה סובל מעייפות אז להוסיף תרגילים זה לא רעיון טוב.
אתה 3 שבועות תקוע בחזה אז התחלת ממשקל שגוי. תוריד משקל ותתקדם משם. אתה לא אמור להגיע לכשל כל כך מוקדם
גם אם עליתי רק 700-קילו אחד ב3 שבועות האלה?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית