מתלבט אם לעשות ריסט קטן באימון הבא או להמשיך את אותו משקל.
אני לא חושב שיש לך צורך לעשות ריסט לבנץ'. כמו שאמרת, היית תשוש אחרי הסט הכבד יותר. תמסה באימון הבא שיש לך בנץ' פשוט לחזור על המשקל הזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתלבט אם לעשות ריסט קטן באימון הבא או להמשיך את אותו משקל.
הבעיה שיש לי ניסיון מר עם 4 חזרות בבנץ.אני לא חושב שיש לך צורך לעשות ריסט לבנץ'. כמו שאמרת, היית תשוש אחרי הסט הכבד יותר. תמסה באימון הבא שיש לך בנץ' פשוט לחזור על המשקל הזה.
הבעיה שיש לי ניסיון מר עם 4 חזרות בבנץ.
הייתי תקוע 4 אימונים על בנץ של 60 שסיימתי 4 חזרות וספוטר עזר לי לסיים תחזרה החמישית.
חוץ מזה שלא בדיוק סיימתי 4 חזרות. הייתי אומר 3.5 מכיוון שהחזרה הרביעית לא ירדתי עד הסוף למטה מכיוון שכבר התחיל להיות קשה.
אם אתה מגיע לכשלים בלחיצות, למרות שאתה אוכל טוב וישן טוב, אז התכנון אימונים שלך לא טוב, אין סיבה לדבוק ב-SS אם היא לא עובדת, אתה יכול לעבור למודל אחר בלחיצות ועדיין להמשיך ב-SS בשאר התרגילים.ההתקדמות שלי בלחיצת חזה ובפרס היא כרגע התקדמות על בסיס 2 אימונים ולא בסיס של אימון לאימון(כנראה לא אוכל מספיק)
חושב שבשבוע-שבועיים הקרובים אני אתחיל להעצר בתרגילים האלה ואצטרך ריסטים.
לא הגעתי לכשלים. העניין הוא שכרגע ההתקדמות שלי על בסיס האימון השני.אמנם אם אתה מעולם לא עשית ריסט בלחיצות וכן הגעת לכשלים, זה אומר שאתה לא עובד לפי התכנית, תוריד משקל ל-90% ותמשיך להעלות, אם אתה עדיין מגיע לכשלים, תחליף מודל ללחיצות, אין בזה פסול.
אם אתה נכשל כל אימון שני אז המודל לא טוב, זה אומר שאתה מקדם את הבנצ' שלך 3 פעמים בחודש, במקום כל שבוע, וכנראה שגם זה לא יהיה לאורך זמן כי בקרוב תגיע ליותר כשלים.לא הגעתי לכשלים. העניין הוא שכרגע ההתקדמות שלי על בסיס האימון השני.
כלומר אימון ראשון נגיד סגרתי משקל בלחיצת חזה, אימון שני נכשלתי, אימון שלישי הצלחתי.
ריסט עושים אחרי 2 אימונים שנכשלים או 3?
וסתם שאלה איזה מודל אחר היית ממליץ לי לעשות בלחיצות בSS אם אני מפסיק להתקדם?
Heavy: בנצ' - 5x5 בפירמידה, סט אחרון PR
Light: פרס - 3x5 אקרוס
Medium: בנצ' בשיפוע / בנצ' באחיזה צרה - 3x5 אקרוס
.
אתה יודע את הסט החמישי (הכבד) שהוא השיא שאתה תקבע, וכל סט אחורה זה יהיה 10-15% פחות, ניקח לדוגמה את הבנץ' האחרון שהיה לך- 65 קילו וזה יהיה הסט החמישי אז יהיה לך משהו כזה: 65-57.5-50-45-40לגבי הבנץ הכבד(פירמידה)איך מעלים את האחוזים של המשקלי עבודה בין הסטים?
חיובילגבי הבנץ הכוונה בשיפוע חיובי או שלילי?
אני לא רואה צורך בבנץ' צר, לפחות לא כתרגיל מרכזי. אבל בכל מקרה, אני חושב שכדאי לך לבחור אחד ולהתקדם בו. אולי לוטם התכוון אחרת.והאם ניתן שבוע אחד שיפוע וששבוע שני בנץ' באחיזה צרה, או שצריך לבחור באחד מהם ולדבוק בו?
בנצ' באחיזה צרה הוא תרגיל מצויין, הוא מגדיל את טווח התנועה בבנצ' וגם הופך את הכתפיים, החזה העליון, והטרייספס לדומיננטים יותר בתרגיל ולכן נותן קרי אובר גם לבנצ' וגם לפרס.אני לא רואה צורך בבנץ' צר, לפחות לא כתרגיל מרכזי. אבל בכל מקרה, אני חושב שכדאי לך לבחור אחד ולהתקדם בו. אולי לוטם התכוון אחרת.
בנצ' באחיזה צרה הוא תרגיל מצויין, הוא מגדיל את טווח התנועה בבנצ' וגם הופך את הכתפיים, החזה העליון, והטרייספס לדומיננטים יותר בתרגיל ולכן נותן קרי אובר גם לבנצ' וגם לפרס.
לרוב עבור פאוורליפטרים בוחרים בבנצ' באחיזה צרה על פני השיפוע במודל הזה, למרות שבנצ' בשיפוע (חיובי) הוא אופציה קצת יותר אלגנטית, מכיוון שהוא עובד בדיוק בין הבנצ' לבין הפרס מבחינת הזווית, ולכן נותן קרי אובר טוב יותר לשני התרגילים.
אבל מבחינתי זה לא משנה, גם עבודה בשיפוע וגם עבודה באחיזה צרה אלו וריאציות מצויינות, הכוונה הייתה לבחור אחד מהם ולדבוק בו, ולא לשנות כל שבוע.
שבנצ' בשיפוע (חיובי) הוא אופציה קצת יותר אלגנטית, מכיוון שהוא עובד בדיוק בין הבנצ' לבין הפרס מבחינת הזווית, ולכן נותן קרי אובר טוב יותר לשני התרגילים.
הוא מגדיל את טווח התנועה בבנצ' וגם הופך את הכתפיים, החזה העליון, והטרייספס לדומיננטים יותר
גם אני, פשוט ציינתי לאילו מטרות בנצ' צר יכול להתאים (שיפור הבנצ'), למרות ששוב, בנצ' בשיפוע היא בחירה יותר אלגנטית למודל הזה לפי דעתיאני לא מסתכל על זה מזווית פאוורליפטרית, אלא מזווית של כוח כללי (או אתלטיות אם תרצה)
אתה מדבר על הבנצ'? הפרס? או שניהם?העניין הוא שאני מתקדם על בסיס השבוע השני, וריסט אמורים לעשות לפחות אחרי 2 כשלים רצופים(ועדיפות ל-3)
על שניהםאתה מדבר על הבנצ'? הפרס? או שניהם?
?אתה מדבר על הבנצ'? הפרס? או שניהם?
רגע איך, אימון הבא פרסאימון הבא לחיצת חזה בשיפוע
ערכתי את ההודעהרגע איך, אימון הבא פרס