עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא בקיא יותר מידי בקנזיולוגיה של התרגילים, אבל אני יכול להעיד על עצמי שאת ביצוע הסטים בתרגילים השונים אני מבצע במתכונות שונות. (אוכל להסביר כיצד אני מבצע כל תרגיל)טכנית אתה יכול לעשות ככה סקוואט אם בה לך לבזבז את כל היום, אולי @Matty יאמץ את זה, רק הוא מגיע ל-4 שעות אימון,
שוב, זה לא הופך את הסקוואט שלך ללא טוב, אם בא לך להחזיק את המוט 2 דקות עליך בין חזרה לחזרה אתה מוזמן
הבעיה בזה שמצד אחד אתה כאילו נח בין החזרות, מצד שני אתה לא באמת נח כי אתה עומד עם משקל כבד על הגב ומבזבז אנרגיה. אני מניח שאתה לא מדבר על המצב שאחרי כל חזרה אתה מחזיר את המוט לראק ונח כי אז זה ממש לא סט אחד.אם זה לא היה משנה שום דבר אז אנשים היו פשוט עושים סקוואט 5 חזרות ככה:
חזרה ראשונה ירדתי ועליתי
מחכה 2 דקות
חזרה שניה ירדתי ועליתי
מחכה 3 דקות
חזרה שלישית ירדתי ועליתי
מחכה 4 דקות
חזרה רביעית ירדתי ועליתי
מחכה 5 דקות
ואז עושה את החזרה החמישית.
אני בכוונה מקצין בשביל להראות לך שזה כן משנה וזאת לא השיטה הנכונה להתאמן איתה.
וזה בסדר גמור, כל אחד מפתח לעצמו מתודות מסוימות שהוא מעדיף אותן על פני אחרות, אין בזה פסולאני לא בקיא יותר מידי בקנזיולוגיה של התרגילים, אבל אני יכול להעיד על עצמי שאת ביצוע הסטים בתרגילים השונים אני מבצע במתכונות שונות. (אוכל להסביר כיצד אני מבצע כל תרגיל)
אז אם להיות מהיר עוזר לי לסיים את הסט, אין בזה בעיה נכון? אותו דבר לגבי מנוחות, אם זה עוזר לי אז זה בסדר?וזה בסדר גמור, כל אחד מפתח לעצמו מתודות מסוימות שהוא מעדיף אותן על פני אחרות, אין בזה פסול
כל עוד הטכניקה טובה ומבוקרת, אין בעיהאז אם להיות מהיר עוזר לי לסיים את הסט, אין בזה בעיה נכון? אותו דבר לגבי מנוחות, אם זה עוזר לי אז זה בסדר?
כל עוד הטכניקה טובה ומבוקרת, אין בעיה
אם זה ככה אני משפר עכשיו את הסקוואט שלי ב15%כל עוד הטכניקה טובה ומבוקרת, אין בעיה
כי בסקואט בנצ' פרס כשהמשקל דוחס אותך אתה מתעייףבוא תסביר למה
מה רע בלנוח בין חזרה לחזרה בסקוואט? או בלחיצת חזה?
למה דווקא בדדליפט מותר לנוח?
על סמך מה קבעת את זה?
נכון אבל זה התקטננות, כי לא מדובר ברמה שאתה לא יכול לנוח מעט בין כל חזרה.כי בסקואט בנצ' פרס כשהמשקל דוחס אותך אתה מתעייף
נכון אבל זה התקטננות, כי לא מדובר ברמה שאתה לא יכול לנוח מעט בין כל חזרה.
בוא נסכם את זה ככה:בוא נתחיל עוד וויכוח 😃 *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
וזה בסדר גמור, כל אחד מפתח לעצמו מתודות מסוימות שהוא מעדיף אותן על פני אחרות, אין בזה פסול
בוא נסכם את זה ככה:
תקרא את העדכון לוג האחרון 🤦♂️יגבר 😃
חזרת להסקביט? תענה לי בלוג שלך שלא נספים כאן.
זה ממש לא התקטננותנכון אבל זה התקטננות, כי לא מדובר ברמה שאתה לא יכול לנוח מעט בין כל חזרה.
אוקיי אז תמשיך לעשות סקוואט ובנצ' מהר ככל האפשר כי זה מבזבז לך כוח, ואני אמשיך לקחת לי כמה נשימות בין חזרה לחזרה, שנינו ניהיה מרוצים 🙃זה ממש לא התקטננות
אני משלב את שניהם..אוקיי אז תמשיך לעשות סקוואט ובנצ' מהר ככל האפשר כי זה מבזבז לך כוח, ואני אמשיך לקחת לי כמה נשימות בין חזרה לחזרה, שנינו ניהיה מרוצים 🙃
ועדיין שמן 😛אני משלב את שניהם..
ממליץ לך לקרוא את התגובה שלי שנמצאת בדיוק לפי מה שאתה כותב, כי היא עונה ללמה מה שרשמת לא מדויק
הבעיה בזה שמצד אחד אתה כאילו נח בין החזרות, מצד שני אתה לא באמת נח כי אתה עומד עם משקל כבד על הגב ומבזבז אנרגיה. אני מניח שאתה לא מדבר על המצב שאחרי כל חזרה אתה מחזיר את המוט לראק ונח כי אז זה ממש לא סט אחד.
קיצור בילבלתם אותי לחלוטיןזה ממש לא התקטננות
לנוח כמה שצריךקיצור בילבלתם אותי לחלוטין
מה הדבר הנכון לעשות בשביל להרים יותר משקל ולהתקדם התקדמות לינארית טהורה.
לנוח כמה שניות(אפילו דקות) בין סט לסט או חלק קונצנטרי מהיר וחלק אקצנטרי מבוקר?