הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן לוקח להיפטר מהנוזלים כשמפסיקים קריאטין ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
בהנחה שאני גם עושה אירובי 3 פעמים בשבוע

שאלה נוספת, האם זה מחייב שאחרי שבוע-שבועיים ארגיש בחסרונו של הקריאטין מבחינת כוח ומשקלי עבודה (בחיטוב) ?

לוקח בערך שבועיים לאבד את כל הנוזלים, זה גם הזמן שלוקח עד שתרגיש הבדל מסויים בכוח

• פותח/ת השרשור
ין מנוס, זה למה אני טוען שקריאטין טוב לתקופות ולא באופן קבוע, הרי אף אחד לא יקח קריאטין כל החיים
האמת התחלתי לקחת באוקטובר כשהתחלתי מסה ותכננתי להפסיק לפני חודשיים שהתחלתי חיטוב אבל החבר'ה פה הציעו להמשיך כמה שאפשר גם בחיטוב כדיי לחפות על איבוד הכוח שיגיע עקב מאזן שלילי, עכשיו אני מתכנן להפסיק בשבוע שבועיים הקרובים כי בתחילת יוני אני בקרוז ורוצה להיות חטוב כמה שיותר.

האמת התחלתי לקחת באוקטובר כשהתחלתי מסה ותכננתי להפסיק לפני חודשיים שהתחלתי חיטוב אבל החבר'ה פה הציעו להמשיך כמה שאפשר גם בחיטוב כדיי לחפות על איבוד הכוח שיגיע עקב מאזן שלילי, עכשיו אני מתכנן להפסיק בשבוע שבועיים הקרובים כי בתחילת יוני אני בקרוז ורוצה להיות חטוב כמה שיותר.
ההבדל זניח, אם בכלל רואים אותו, מעבר לזה שקריאטין פועל כמו בהעמסת פחמימות לפני תחרויות פיתוח גוף, הוא סופח את הנוזלים לתוך התא, לכן זה דווקא נותן מראה נפוח, לא כמו ספיחת נוזלים של מלח, לדעתי אין טעם להפסיק

• פותח/ת השרשור
ההבדל זניח, אם בכלל רואים אותו, מעבר לזה שקריאטין פועל כמו בהעמסת פחמימות לפני תחרויות פיתוח גוף, הוא סופח את הנוזלים לתוך התא, לכן זה דווקא נותן מראה נפוח, לא כמו ספיחת נוזלים של מלח, לדעתי אין טעם להפסיק
אתה לא חושב שבלי קריאטין הגוף ייראה יותר חטוב ? ,בייחוד איזור הבטן ?

אתה לא חושב שבלי קריאטין הגוף ייראה יותר חטוב ? ,בייחוד איזור הבטן ?
אני לא חושב שתשים לב להבדל בכלל, מדובר במעט נוזלים, לא משהו רציני
יש חבר'ה שאומרים שהם רואים הבדל, אני לקחתי פעמיים קריאטין ולא שמתי לב לכלום, לא אחרי שלקחתי ולא כשהפסקתי באף אחת מהפעמים

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שתשים לב להבדל בכלל, מדובר במעט נוזלים, לא משהו רציני
יש חבר'ה שאומרים שהם רואים הבדל, אני לקחתי פעמיים קריאטין ולא שמתי לב לכלום, לא אחרי שלקחתי ולא כשהפסקתי באף אחת מהפעמים
בכל אופן צריך להפסיק מתישהו לא ? ,כמו שאמרת "אף אחד לא ייקח קריאטין כל החיים", במסה הוא חשוב ובחיטוב הוא חשוב אבל צריך להפסיק איתו מתישהו...

בכל אופן צריך להפסיק מתישהו לא ? ,כמו שאמרת "אף אחד לא ייקח קריאטין כל החיים", במסה הוא חשוב ובחיטוב הוא חשוב אבל צריך להפסיק איתו מתישהו...
כן אבל אם כבר התחלת לא כדאי שתסיים את החיטוב ואז תפסיק? אחרת המשקלים יפלו מעט
למרות שאם חשוב לך כל כך להיות משורטט בקרוז אז לך על זה 😃
אבל אם אתה לא פועל שמה כראוי אני מעמיד אותך לדין פה בפורום 🚫❌❓

אין מנוס, זה למה אני טוען שקריאטין טוב לתקופות ולא באופן קבוע, הרי אף אחד לא יקח קריאטין כל החיים
מצד אחד, ומצד שני כל עוד אתה יכול ומתאמן באופן סדיר וקבוע ובעל מטרות מסויימות אז אני לא רואה סיבה להפסיק 😃

מצד אחד, ומצד שני כל עוד אתה יכול ומתאמן באופן סדיר וקבוע ובעל מטרות מסויימות אז אני לא רואה סיבה להפסיק 😃
יותר נכון, למה שתמשיך? הרי קיבלת עוד 5-10 קילו על המוט מהקריאטין, עכשיו תמשיך לקחת קריאטין כל יום כדי לשמר את ה 5-10 קילו האלו? אין לזה שום פואנטה.

אני כן מקבל דעות כמו:
- אני לוקח קריאטין בחיטוב כדי להמשיך לעבוד כבד יותר ולשמר כוח
- אני לוקח קריאטין כדי לייצר פיק לתחרות ולשבור שיאים
- ועוד סיבות זמניות כאלו ואחרות..

הרי איך זה יתרום לך לטווח ארוך? אתה ממשיך לקחת את זה, איבדת את הפואנטה שלשמה לקחת את זה מלכתחילה, זאת דעתי לפחות.

יותר נכון, למה שתמשיך? הרי קיבלת עוד 5-10 קילו על המוט מהקריאטין, עכשיו תמשיך לקחת קריאטין כל יום כדי לשמר את ה 5-10 קילו האלו? אין לזה שום פואנטה.
אני לא יודע כמה קג זה הוסיף על המוט (לא יודע מאיפה המספרים שהבאת), אבל ברגע שמפסיקים לקחת אני אישית נחלש.

הרי איך זה יתרום לך לטווח ארוך? אתה ממשיך לקחת את זה, איבדת את הפואנטה שלשמה לקחת את זה מלכתחילה, זאת דעתי לפחות.
אתה מפסיק לקחת = אתה חוזר אחורה
נכון שאתה תגיע שוב למשקל, אבל בסופו של דבר אתה מחזיר את עצמך לאחור.
ואם התוסף הוכח כיעיל וכלא מסוכן, אז למה להפסיק לקחת? חוץ מזה שפספסת את המטרה שלי..

אני בעד שכל עוד אתה מתאמן תחת תוכנית מסודרת עם מטרות ספציפיות = להמשיך לקחת.
אם אני נכנס למשל לתקופת לימודים או כמה חודשים בהם אתאמן לא סדיר או ללא מטרה מסויימת זה יהיה לי פחות קריטי.

• פותח/ת השרשור
כן אבל אם כבר התחלת לא כדאי שתסיים את החיטוב ואז תפסיק? אחרת המשקלים יפלו מעט
החיטוב יסתיים רק בסוף אוגוסט, אני אוהב להיות חטוב כל הקיץ ובמיוחד בשבוע האחרון של אוגוסט באילת . מה שאני עושה זה להגיע לנקודה מסוימת (תחילת יוני) כשאני חטוב ואז עובר לניטרלי אבל נשאר עם דל פחמימה כדיי לא לעלות בנוזלים .

אבל אם אתה לא פועל שמה כראוי אני מעמיד אותך לדין פה בפורום 🚫❌❓
עבדך הנאמן בן 38 נשוי פלוס 2, מקסימום שאני יכול לעשות זה לחזור משם עם ילד שלישי 😃
השאלה כמה אחורה? , מנסיון העבר החזרה אחורה לא גדולה אבל קיימת.

נכון שאתה תגיע שוב למשקל, אבל בסופו של דבר אתה מחזיר את עצמך לאחור.
ואם התוסף הוכח כיעיל וכלא מסוכן, אז למה להפסיק לקחת? חוץ מזה שפספסת את המטרה שלי..

אני בעד שכל עוד אתה מתאמן תחת תוכנית מסודרת עם מטרות ספציפיות = להמשיך לקחת.
אם אני נכנס למשל לתקופת לימודים או כמה חודשים בהם אתאמן לא סדיר או ללא מטרה מסויימת זה יהיה לי פחות קריטי.
אם אתה מפסיק לקחת קריאטין אתה לא באמת חוזר אחורה, אתה לא באמת נחלש, אתה בסך הכל מגיע לאן שהייתה פלוס כל הכוח שהוספת במהלך הדרך, כלומר, זה לא באמת מחליש אותך.
והתוסף הוכח כיעיל להתחזקות בטווח הקצר, לא שאם תיקח בטווח הארוך תתחזק יותר, אחרת זה באמת היה סיפור אחר
עבדך הנאמן בן 38 נשוי פלוס 2, מקסימום שאני יכול לעשות זה לחזור משם עם ילד שלישי 😃
העמדה לדין בוטלה

אתה לא באמת נחלש
תלוי איך אתה מסתכל על זה.
מבחינתי אם אני מושך 180 לחמישיה ואחרי שהפסקתי לקחת קריאטין אני יורד ל 170 אז נחלשתי.
בכל אופן אני לא מסכים כל כך עם הגישה שלך, אבל אף אחת מהגישות לא מזיקות יותר מידיי.. חוץ מלארנק 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית