עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מבין שאין מנוס מלהרגיש הבדל בכוח ...ה גם הזמן שלוקח עד שתרגיש הבדל מסויים בכוח
לא חייב הבדל גדול, אבל יהיה הבדל מסוייםאני מבין שאין מנוס מלהרגיש הבדל בכוח ...
אין מנוס, זה למה אני טוען שקריאטין טוב לתקופות ולא באופן קבוע, הרי אף אחד לא יקח קריאטין כל החייםאני מבין שאין מנוס מלהרגיש הבדל בכוח ...
האמת התחלתי לקחת באוקטובר כשהתחלתי מסה ותכננתי להפסיק לפני חודשיים שהתחלתי חיטוב אבל החבר'ה פה הציעו להמשיך כמה שאפשר גם בחיטוב כדיי לחפות על איבוד הכוח שיגיע עקב מאזן שלילי, עכשיו אני מתכנן להפסיק בשבוע שבועיים הקרובים כי בתחילת יוני אני בקרוז ורוצה להיות חטוב כמה שיותר.ין מנוס, זה למה אני טוען שקריאטין טוב לתקופות ולא באופן קבוע, הרי אף אחד לא יקח קריאטין כל החיים
ההבדל זניח, אם בכלל רואים אותו, מעבר לזה שקריאטין פועל כמו בהעמסת פחמימות לפני תחרויות פיתוח גוף, הוא סופח את הנוזלים לתוך התא, לכן זה דווקא נותן מראה נפוח, לא כמו ספיחת נוזלים של מלח, לדעתי אין טעם להפסיקהאמת התחלתי לקחת באוקטובר כשהתחלתי מסה ותכננתי להפסיק לפני חודשיים שהתחלתי חיטוב אבל החבר'ה פה הציעו להמשיך כמה שאפשר גם בחיטוב כדיי לחפות על איבוד הכוח שיגיע עקב מאזן שלילי, עכשיו אני מתכנן להפסיק בשבוע שבועיים הקרובים כי בתחילת יוני אני בקרוז ורוצה להיות חטוב כמה שיותר.
אתה לא חושב שבלי קריאטין הגוף ייראה יותר חטוב ? ,בייחוד איזור הבטן ?ההבדל זניח, אם בכלל רואים אותו, מעבר לזה שקריאטין פועל כמו בהעמסת פחמימות לפני תחרויות פיתוח גוף, הוא סופח את הנוזלים לתוך התא, לכן זה דווקא נותן מראה נפוח, לא כמו ספיחת נוזלים של מלח, לדעתי אין טעם להפסיק
אני לא חושב שתשים לב להבדל בכלל, מדובר במעט נוזלים, לא משהו רציניאתה לא חושב שבלי קריאטין הגוף ייראה יותר חטוב ? ,בייחוד איזור הבטן ?
בכל אופן צריך להפסיק מתישהו לא ? ,כמו שאמרת "אף אחד לא ייקח קריאטין כל החיים", במסה הוא חשוב ובחיטוב הוא חשוב אבל צריך להפסיק איתו מתישהו...אני לא חושב שתשים לב להבדל בכלל, מדובר במעט נוזלים, לא משהו רציני
יש חבר'ה שאומרים שהם רואים הבדל, אני לקחתי פעמיים קריאטין ולא שמתי לב לכלום, לא אחרי שלקחתי ולא כשהפסקתי באף אחת מהפעמים
כן אבל אם כבר התחלת לא כדאי שתסיים את החיטוב ואז תפסיק? אחרת המשקלים יפלו מעטבכל אופן צריך להפסיק מתישהו לא ? ,כמו שאמרת "אף אחד לא ייקח קריאטין כל החיים", במסה הוא חשוב ובחיטוב הוא חשוב אבל צריך להפסיק איתו מתישהו...
מצד אחד, ומצד שני כל עוד אתה יכול ומתאמן באופן סדיר וקבוע ובעל מטרות מסויימות אז אני לא רואה סיבה להפסיק 😃אין מנוס, זה למה אני טוען שקריאטין טוב לתקופות ולא באופן קבוע, הרי אף אחד לא יקח קריאטין כל החיים
יותר נכון, למה שתמשיך? הרי קיבלת עוד 5-10 קילו על המוט מהקריאטין, עכשיו תמשיך לקחת קריאטין כל יום כדי לשמר את ה 5-10 קילו האלו? אין לזה שום פואנטה.מצד אחד, ומצד שני כל עוד אתה יכול ומתאמן באופן סדיר וקבוע ובעל מטרות מסויימות אז אני לא רואה סיבה להפסיק 😃
אני לא יודע כמה קג זה הוסיף על המוט (לא יודע מאיפה המספרים שהבאת), אבל ברגע שמפסיקים לקחת אני אישית נחלש.יותר נכון, למה שתמשיך? הרי קיבלת עוד 5-10 קילו על המוט מהקריאטין, עכשיו תמשיך לקחת קריאטין כל יום כדי לשמר את ה 5-10 קילו האלו? אין לזה שום פואנטה.
אתה מפסיק לקחת = אתה חוזר אחורההרי איך זה יתרום לך לטווח ארוך? אתה ממשיך לקחת את זה, איבדת את הפואנטה שלשמה לקחת את זה מלכתחילה, זאת דעתי לפחות.
החיטוב יסתיים רק בסוף אוגוסט, אני אוהב להיות חטוב כל הקיץ ובמיוחד בשבוע האחרון של אוגוסט באילת . מה שאני עושה זה להגיע לנקודה מסוימת (תחילת יוני) כשאני חטוב ואז עובר לניטרלי אבל נשאר עם דל פחמימה כדיי לא לעלות בנוזלים .כן אבל אם כבר התחלת לא כדאי שתסיים את החיטוב ואז תפסיק? אחרת המשקלים יפלו מעט
עבדך הנאמן בן 38 נשוי פלוס 2, מקסימום שאני יכול לעשות זה לחזור משם עם ילד שלישי 😃אבל אם אתה לא פועל שמה כראוי אני מעמיד אותך לדין פה בפורום 🚫❌❓
השאלה כמה אחורה? , מנסיון העבר החזרה אחורה לא גדולה אבל קיימת.אתה מפסיק לקחת = אתה חוזר אחורה
אם אתה מפסיק לקחת קריאטין אתה לא באמת חוזר אחורה, אתה לא באמת נחלש, אתה בסך הכל מגיע לאן שהייתה פלוס כל הכוח שהוספת במהלך הדרך, כלומר, זה לא באמת מחליש אותך.אתה מפסיק לקחת = אתה חוזר אחורה
נכון שאתה תגיע שוב למשקל, אבל בסופו של דבר אתה מחזיר את עצמך לאחור.
ואם התוסף הוכח כיעיל וכלא מסוכן, אז למה להפסיק לקחת? חוץ מזה שפספסת את המטרה שלי..
אני בעד שכל עוד אתה מתאמן תחת תוכנית מסודרת עם מטרות ספציפיות = להמשיך לקחת.
אם אני נכנס למשל לתקופת לימודים או כמה חודשים בהם אתאמן לא סדיר או ללא מטרה מסויימת זה יהיה לי פחות קריטי.
העמדה לדין בוטלהעבדך הנאמן בן 38 נשוי פלוס 2, מקסימום שאני יכול לעשות זה לחזור משם עם ילד שלישי 😃
תלוי איך אתה מסתכל על זה.אתה לא באמת נחלש