נק' מוניטין:
1
- 3
- 1
אהלן,
קוראים לי מאיר והחלטתי שאני לוקח את עצמי בידיים ומתחיל לשמור על אורח חיים בריא ופעילות ספורטיבית.
עיינתי במדריכים לשריפת שומן שלכם, ולצערי הם לא מתאימים למשקל שלי.
אני בן 17 והמשקל שלי הוא 130 ק"ג , גובה 168 ס"מ, BMI=46.06 -השמנת יתר חמורה.
לאחר שקראתי וחישבתי כל מיני ערכים חשובים שיכולים לעזור לי להשיל ממשקלי, התאכזבתי לגלות שהמשקל שלי לא כלול באותו מדריך.
אשמח אם אחד מראשי הצוות אשר קורא את האשכול הזה יוכל לעזור לי, אני מבקש בכל לשון של בקשה.
זה דבר מאוד חשוב לי כי אם לא אשנה את משקלי בשנה הקרובה לא אוכל להתגייס, ואני לא יכול לתאר סיטואציה כזו וברור לי שאני אתגייס, לא משנה כמה קשה אעבוד.
בגדול אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות לי את תשומת ליבו ולעזור לי בהכנת תכנית אימונים נכונה ותפריט דרך האימייל או אפילו דרך טלפון.
אני יודע ומבין שהבקשה שלי כרוכה בתשלום ברוב המקרים, אך המצב הכלכלי לא מאפשר ..
אם יש מישהו כזה שמוכן להתנדב ולעזור לי אני יותר מאשמח 😃
תודה,מאיר.
קוראים לי מאיר והחלטתי שאני לוקח את עצמי בידיים ומתחיל לשמור על אורח חיים בריא ופעילות ספורטיבית.
עיינתי במדריכים לשריפת שומן שלכם, ולצערי הם לא מתאימים למשקל שלי.
אני בן 17 והמשקל שלי הוא 130 ק"ג , גובה 168 ס"מ, BMI=46.06 -השמנת יתר חמורה.
לאחר שקראתי וחישבתי כל מיני ערכים חשובים שיכולים לעזור לי להשיל ממשקלי, התאכזבתי לגלות שהמשקל שלי לא כלול באותו מדריך.
אשמח אם אחד מראשי הצוות אשר קורא את האשכול הזה יוכל לעזור לי, אני מבקש בכל לשון של בקשה.
זה דבר מאוד חשוב לי כי אם לא אשנה את משקלי בשנה הקרובה לא אוכל להתגייס, ואני לא יכול לתאר סיטואציה כזו וברור לי שאני אתגייס, לא משנה כמה קשה אעבוד.
בגדול אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות לי את תשומת ליבו ולעזור לי בהכנת תכנית אימונים נכונה ותפריט דרך האימייל או אפילו דרך טלפון.
אני יודע ומבין שהבקשה שלי כרוכה בתשלום ברוב המקרים, אך המצב הכלכלי לא מאפשר ..
אם יש מישהו כזה שמוכן להתנדב ולעזור לי אני יותר מאשמח 😃
תודה,מאיר.