- פותח/ת השרשור
אולי עדיף שאני יעשה תרגיל אחר?מצטרף לכולם אך מדגיש שאתה חייב מישהו שילמד אותך. אני לא חושב שתצליח לתקן כל כך הרבה דגשים רק מלמידה דרך האינטרנט.
כי אם אני רואה את המאמן זה נס...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי עדיף שאני יעשה תרגיל אחר?מצטרף לכולם אך מדגיש שאתה חייב מישהו שילמד אותך. אני לא חושב שתצליח לתקן כל כך הרבה דגשים רק מלמידה דרך האינטרנט.
נראה לך שהתכוונו פה למאמן של החדר כושר?אולי עדיף שאני יעשה תרגיל אחר?
כי אם אני רואה את המאמן זה נס...
שדרותנראה לך שהתכוונו פה למאמן של החדר כושר?
אנחנו מדברים על מאמנים שיודעים לעשות סקוואט.
ויש מספיק כאלה פה בפורום. איפה אתה גר?
זווית לא מי יודע מה טובה אבל עדיין אפשר לראות שהתנועה טעונה שיפור.
בתור התחלה - העמידה שלך נראית צרה מדי, קשה לך לרדת יותר ושהתנועה תהיה חלקה בגלל זה.
אומנם לא רואים את מנח עמידת כפות הרגליים שלך אבל אתה צריך להוציא את כפות הרגליים 30 מעלות החוצה כדי שברגע שאתה יורד למטה לסקוואט
יהיה לך קל פשוט לפתוח את הברכיים שלך ל-2 הצדדים כדי שמרכז הגוף שלך ירד יותר עמוק.
כמו כן מציע לך מאוד לעבוד על גמישות פלג גוף תחתון.
יורדים לתחתית הכאב - כאבי גב תחתון - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תגלגל טיפה למטה, יש שם הסבר.
יש לך עוד הרבה ללמוד על התנועה
נראה שאתה ממש רוקד עם המשקל, אגן שזז לכל כיוון, ברכיים קורסות בצורה אקראית וכף רגל שעולה כמעט לחלוטין מהרצפה בעליה
מאיפה למדת לעשות סקוואט? בשלב הזה אני ממש ממליץ לך על לקחת מאמן אישי כי יש פה הרבה דגשים.
אולי הדגש הכי חשוב שאני יכול לתת לך כרגע זה לפתוח יותר את הרגליים, ולדחוף את הרצפה.
הנה וידאו שיכול לעזור לך:
אבל אני חוזר ואומר, מציע לך לקחת מישהו שילמד אותך
-משהו בירידה\עלייה שלך לא טוב. לא סימטרי. האגן שלך זז ימינה ושמאלה.
-עקב כף רגל שמאל שלך עולה למעלה.
-רד לאט יותר ובשליטה מלאה, כל כף הרגל צריכה להיות במגע עם הרצפה לכל אורך התנועה.
-אתה לא נושם נכון. 1. לוקחים אוויר למעלה, ממלאים את הריאות, מכווצים את הבטן [תעשה ריבועים] 2. יורדים למטה [לא משחרר אוויר וכיווץ] 4. עולים למעלה חזרה ומשחררים אוויר.
-ניחוש פרוע שאתה לא מרגיש נוח גם בישיבת סקוואט ללא משקל בכלל, אני צודק?
-לא עושים סקוואט עם נעלי ספורט, תשיג אולסטאר או כל נעל אחרת שיש לה סולייה שטוחה ויחסית קשיחה כמו ואנס וכו'...
קשה לי להאמין שזה משהו שיכול להיות מתוקן דרך האינטרנט. אתה חייב לגשת למאמן טוב אם ברצונך להמשיך לשפר את הטכניקה. עד אז אל תעלה משקל.
להבא, כשאני אומר "פרופיל" או "לצלם מהצד" אני מתכוון שתצלם כך:
צפה בקובץ המצורף 38710
טוב חבר של אחי שלח לו תוכנית אימונים בשבילי אז חשבתי שתאמרו לי איך היא והאם להחליף אותה אני חושב שהיא ABC אבל תתקנו אותי אם אני טועהמצטרף לכולם אך מדגיש שאתה חייב מישהו שילמד אותך. אני לא חושב שתצליח לתקן כל כך הרבה דגשים רק מלמידה דרך האינטרנט.
זו סתם רשימת מכולת מנופחת וגרנדיוזית, זו לא תוכנית, ותכלס זה יותר מדיטוב חבר של אחי שלח לו תוכנית אימונים בשבילי אז חשבתי שתאמרו לי איך היא והאם להחליף אותה אני חושב שהיא ABC אבל תתקנו אותי אם אני טועה
אז אם אפשר תאמרו לי מה מהם עדיפה ואז כמה סטים לשות בתוכנית הזאת...
תודה!
לא הוא עשה את זה בתור טובה....זו סתם רשימת מכולת מנופחת וגרנדיוזית, זו לא תוכנית, ותכלס זה יותר מדי
אני לא מאמין שהוא גובה כסף על השטות הזאת
אין שום סיבה שתעשה מיליון תרגילים לכל חלק בגוף, זה מיותר לחלוטיןלא הוא עשה את זה בתור טובה....
אז התוכנית הזאת לא טובה?
ואני רואה מלא אנשים בחדר כושר עושים כמה תרכילים לכל איבר ואני עושה רק אחד/שתיים לכל אחד יש לזה משמעות?
ועם התוכנית הזאת יהיה לי גוף סבבה לקיץ כי זה ממש חשוב לי תודה!
טוב תודהאין שום סיבה שתעשה מיליון תרגילים לכל חלק בגוף, זה מיותר לחלוטין
ואתה בן 14, קשה להבטיח שתראה טוב עד הקיץ הזה, זה גיל שמאוד קשה לצפות מה יקרה, אבל הכי חשוב זה שתעשה את המיטב שלך
טוב אחשלי זה פעם אחרונה שאני יציק לךאין שום סיבה שתעשה מיליון תרגילים לכל חלק בגוף, זה מיותר לחלוטין
ואתה בן 14, קשה להבטיח שתראה טוב עד הקיץ הזה, זה גיל שמאוד קשה לצפות מה יקרה, אבל הכי חשוב זה שתעשה את המיטב שלך
עכשיו לא להוסיף תרגילים נוספים או שזה מספיק?