הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה חשוב לצרוך אומגה 3 בחיטוב ובכלל ?

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
אני צורך מולטיויטמין על בסיס קבוע אבל אומגה 3 לא צורך קבוע, אוכל דגים פה ושם אבל לא יותר מזה, כמה זה עקרוני ומה ההשפעות של צריכה\אי צריכה ?

אפרופו אומגה 3 - מישהו יודע איך זה הגיוני שבערכים התזונתיים של הקופסאות שימורים של טונה במים כתוב שיש 0 גרם שומן?! הרי אמור להיות שם הרבה אומגה 3. 😲

יכול להיות לא רושמים , כי ב 100 גרם של טונה במים יש כ0.272 גרם שומן אומגה 3 ובטונה בשמן פחות - כ 0.223 גרם אומגה 3.
יש מצב שמה שפחות מחצי גרם פשוט לא רושמים.
אבל זה רק ניחוש שלי...

איך הסתדרו עד לפני כמה שנים בלי התוסף הזה? עוד יגלו יום אחד שכל האומגה 3 הזה זה bs אחד גדול.

בוקר זה אומר שעתיים לפני אימון, זה בסדר ?
קראתי כאן בפורום שעדיף לא בסמיכות לאימון

אצלי בוקר- זה אחרי אימון ולא לפני.
לא ידוע לי למה לא סמוך לאימון?
בכל זאת שעתיים זה לא כל כך סמוך לאימון.
איך הסתדרו עד לפני כמה שנים בלי התוסף הזה? עוד יגלו יום אחד שכל האומגה 3 הזה זה bs אחד גדול.
לא הסתדרו.
קיבלנו שמן דגים מסריח עם כפית בילדות...
פעם גם היו דגים דגים ולא מגדלים אותם בבריכות. גם כמות אומגה היה הרבה יותר גבוה.
אבל... כל אחד עושה את ההחלטות שלו. לקחת או לא.

לוקח כבר 3 חודשים את התוסף ולא מרגיש שום שיפור
במיוחד לא בזיכרון שכולם מדברים על זה שהוא הכי עוזר שם.
עם הזיכרון זה עוזר אצל ילדים, אצל מבוגרים ההשפעה על המוח היא יותר מגנה מאשר משפרת
ואתה לא תראה עם זה הבדלים קיצוניים, אחי דברים קטנים, כמו התאוששות מעט יותר מהירה, אבל גם פה, עיקר הפעולה שלו היא הגנה ופחות שיפור

• פותח/ת השרשור
עם הזיכרון זה עוזר אצל ילדים, אצל מבוגרים ההשפעה על המוח היא יותר מגנה מאשר משפרת
ואתה לא תראה עם זה הבדלים קיצוניים, אחי דברים קטנים, כמו התאוששות מעט יותר מהירה, אבל גם פה, עיקר הפעולה שלו היא הגנה ופחות שיפור
המינון לנשים הוא אותו מינון כמו לגברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית