עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי ממליץ לעבור את ה400מג. ברגע שהאפקט דועך והעלאת המינון לא עוזרת, פשוט קח הפסקה מקפאין, לפחות כזמן תקופת השימוש. לאחר מכן חזור להשתמש שוב במינון התחלתי של 200מג, וראה מהי מידת האפקטברור אין ספק שאנסה אבל סתם מתוך התעניינות מעניין אותי לדעת עד איפה הגבול נמתח
למי ששותה 2-3 כוסות קפה ביום השפעת כדור קפאין של 200 מ"ג תורגש ?ברגע שהאפקט דועך והעלאת המינון לא עוזרת, פשוט קח הפסקה מקפאין,
אולי. בכל מקרה כדאי בהחלט להוריד את כלל מקורות הקפאין השונים, להמתין חודש, ואז לחזןר לצרוך קפאין רק מכדוריםלמי ששותה 2-3 כוסות קפה ביום השפעת כדור קפאין של 200 מ"ג תורגש ?
להוריד ממש קפאין לחודש?, בלי קפה\תה וכו' ?בכל מקרה כדאי בהחלט להוריד את כלל מקורות הקפאין השונים, להמתין חודש, ואז לחזןר לצרוך קפאין רק מכדורים
יוצאים לניקוי קפאין ברגע שההשפעה נחלשת והעלאת מינון לא עוזרת. אין זמן מוגדר מראש. אני מבצע ניקוי כל חודשיים למשך חודש, אבל זה אני.להוריד ממש קפאין לחודש?, בלי קפה\תה וכו' ?
כל כמה זמן מומלץ לעשות ניקוי קפאין ?
מה בעצם הערך המוסף שנותן כדור קפאין של 200 מ"ג לאימון ? ,מעין בוסט של אנרגיה ?
ככל שהשימוש של הקפאין גדל (נגיד במקום פעם אחת בשבוע, שלוש) אז ההשפעה של הקפאין תרד מוקדם יותר?יוצאים לניקוי קפאין ברגע שההשפעה נחלשת והעלאת מינון לא עוזרת. אין זמן מוגדר מראש. אני מבצע ניקוי כל חודשיים למשך חודש, אבל זה אני.
וכן, בין היתר קפאין נותן אנרגיה ומרץ
כן, זה עניין של משך זמן השימוש ומינון.ככל שהשימוש של הקפאין גדל (נגיד במקום פעם אחת בשבוע, שלוש) אז ההשפעה של הקפאין תרד מוקדם יותר?
קפאין של חברת PROLAB הוא טוב או שיש חברה יותר מומלצת ?, מכיל את הערכים הבאיםן, זה עניין של משך זמן השימוש ומינון.
הוא מעולה. אני גם משתמש בוקפאין של חברת PROLAB הוא טוב או שיש חברה יותר מומלצת ?, מכיל את הערכים הבאים
Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
Servings per Container: 100
Amount Per Serving % Daily Value
Calcium (drom dibasic calcium phosphate) 75 mg 8%
Caffeine 200 mg *
*Daily value not established.