עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עקרונית קיים משהו כזה (לא זוכר מה הוא, בטוח יש פה כאלה שכן), אבל לרוב 200 מ"ג לפני אימון יהיו אחלה, אלא אם אתה באמת שוקל מעט ואז זה טיפה מוגזם
לסיכום - ניסוי וטעיה יהיה הדרך הטובה ביותרתלוי במשקל ועד כמה הגוף שלך סביל לקפאין. אני לדוגמא לא שוקל הרבה יחסית, אבל אני יכול להירדם אחרי שני כדורי קפאין.
מבחינת ספיגה, 30-40 דקות לפני האימון יהיה אחלה(לא לקחת על בטן ריקה).
למה לא לקחת על בטן ריקה?תלוי במשקל ועד כמה הגוף שלך סביל לקפאין. אני לדוגמא לא שוקל הרבה יחסית, אבל אני יכול להירדם אחרי שני כדורי קפאין.
מבחינת ספיגה, 30-40 דקות לפני האימון יהיה אחלה(לא לקחת על בטן ריקה).
האם קיימת נוסחה על כל ק"ג משקל גוף 200 מ"ג מתאים לבמאדם ששוקל 60 ולבנאדם שוקל 100?עקרונית קיים משהו כזה (לא זוכר מה הוא, בטוח יש פה כאלה שכן), אבל לרוב 200 מ"ג לפני אימון יהיו אחלה, אלא אם אתה באמת שוקל מעט ואז זה טיפה מוגזם
למה לא לקחת על בטן ריקה?
האם קיימת נוסחה על כל ק"ג משקל גוף 200 מ"ג מתאים לבמאדם ששוקל 60 ולבנאדם שוקל 100?
מה הצריכה היומית המןמלצת3-5 מ"ג קפאין לכל ק"ג.
3-5 מ"ג קפאין לכל ק"ג, כפי שכתבתי קודם.מה הצריכה היומית המןמלצת
זאת הצריכה היומית של קפאין המרבית ליום או הכמות המומלצת לצריכה לפני האימון?3-5 מ"ג קפאין לכל ק"ג, כפי שכתבתי קודם.
יומית.זאת הצריכה היומית של קפאין המרבית ליום או הכמות המומלצת לצריכה לפני האימון?
אוקיי מה לגבי השאלה השנייה ששאלתי להיות כמו תוכי ולקחת 200 מ"ג או שיש גם פה נוסחה על כל ק"ג ממשקל הגוףיומית.
ואם לא לא תהיה בעיה לעלות ל2 ו3 כדורים?תלוי בהחלט ברגישות שלך לקפאין.
בשימוש ראשוני שלי ב-200mg של קפאין הרגשתי סופרמן. ואני אחד שלא צורך קפאין בשום דרך שהיא מלבד הכדורים.
תנסה מינון שכזה. באם תרגיש טוב, אנרגטי, מפוקס ועירני - המשך ואל תעלה מינון.
כמעט בטוח שיהיה אפקט. קודם נסהואם לא לא תהיה בעיה לעלות ל2 ו3 כדורים?
ברור אין ספק שאנסה אבל סתם מתוך התעניינות מעניין אותי לדעת עד איפה הגבול נמתחכמעט בטוח שיהיה אפקט. קודם נסה
לא הייתי ממליץ לעבור את ה400מג. ברגע שהאפקט דועך והעלאת המינון לא עוזרת, פשוט קח הפסקה מקפאין, לפחות כזמן תקופת השימוש. לאחר מכן חזור להשתמש שוב במינון התחלתי של 200מג, וראה מהי מידת האפקטברור אין ספק שאנסה אבל סתם מתוך התעניינות מעניין אותי לדעת עד איפה הגבול נמתח