עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפרט יותר ...
מה התפריט של תכתוב במדוייק + ערכים סופיים .
כמה אירובי עודה ?
וצרך תמונות , משקל ~גובה ?
כמה ירדת בינתיים. סיכוי סביר שמרבית הירידה היא נוזלים ולכן הנפח שלך ירדאהלן אני כרגע בחיטוב חודש ולא רואה שאני ניהיה חטוב יותר אלא רק קטן יותר (יורד במשקל)
מה אפשר לעשות?
שבוע ראשון קילוכמה ירדת בינתיים. סיכוי סביר שמרבית הירידה היא נוזלים ולכן הנפח שלך ירד
לאחר 2.2 קילו אתה לא צפוי לראות שינוי משמעותישבוע ראשון קילו
שבוע שני קילו
שבוע שלישי עליתי 300 גרם
שבוע רביעי ירדתי חצי קילו
סך הכל פחות 2.2 קג מלפני חודש
אבל לא הייתי כל כך "נוזלי" לפני
מתי אז אני כן אמור לראות שינוי?לאחר 2.2 קילו אתה לא צפוי לראות שינוי משמעותי
יודע כמה זמן יקח לי לרדת מבערך 12-13 אחוז שומן (אחוז שומן התחלתי) ל9 אחוז? (אני יודע שאי אפשר לדעת אבל אולי הערכה)כל מה שאתה מתאר זה מה שצפוי בחיטוב - ירידה במשקלי עבודה, ירידה במשקל עקבית ומשמעותית בהתחלה שמאיטה עם הזמן
כל עוד זה עובד עדיין אז תעבוד עם זה
אין שום דרך לדעת, כי אלה כבר אחוזי שומן נמוכים, ויש כאלה שאפילו בלתי אפשרי בשבילם לרדת מתחת אליהם בלי חומריםיודע כמה זמן יקח לי לרדת מבערך 12-13 אחוז שומן (אחוז שומן התחלתי) ל9 אחוז? (אני יודע שאי אפשר לדעת אבל אולי הערכה)
אין שום דרך לדעת, כי אלה כבר אחוזי שומן נמוכים, ויש כאלה שאפילו בלתי אפשרי בשבילם לרדת מתחת אליהם בלי חומרים
במידה ואתה רק הרגע התחלת ואתה מיד על ההתחלה 12-13% שומן, אז זה אפשרי לרדת גם קצת מעבר ברגע שהגוף יהיה יותר פעיל מטבולית, אבל אם אתה כבר הרבה זמן בעסק וזה אחוז השומן שלך, אז זה דורש כבר יותר עבודה והקפדה על הדברים הקטנים באמת, למרות שאני לא רואה סיבה אמיתית לעשות את זה, שכן לרדת מתחת ל-10% בערך זה כבר על תחום הלא בריא במיוחד, וזה גם מאוד קשה לשמור על זה
הכוונה לפני האימונים, כי זה סוג של מדדהכוונה להתחלה של האימונים או של החיטוב?
התחלתי את החיטוב לפני חודש
ולהתאמן לפני שנה וחצי (לעולם לא עשיתי חיטוב עד עכשיו)
עליתי מ48 קג ל73 קג מאז שהתחלתי להתאמן (לא קצב מהיר אבל גם לא עליתי כל כך באחוזי שומן באותה תקופה), ולפני שהתחלתי להתאמן הייתי אפילו 45 קג או פחות (חודשיים שלוש לפני שהתחלתי להתאמן)הכוונה לפני האימונים, כי זה סוג של מדד
אבל במידה ואתה ב-12%-13% אחרי מסה (בדוק כמו שצריך?) אז מאוד אפשרי לרדת גם מעבר
עם נתונים כאלה באמת שאין שום דרך לדעת, יכול להיות שתצליח ויכול להיות שלאעליתי מ48 קג ל73 קג מאז שהתחלתי להתאמן (לא קצב מהיר אבל גם לא עליתי כל כך באחוזי שומן באותה תקופה), ולפני שהתחלתי להתאמן הייתי אפילו 45 קג או פחות (חודשיים שלוש לפני שהתחלתי להתאמן)
אני מרגיש שאני מתחיל לעלות בשומן ופחות בשרירעם נתונים כאלה באמת שאין שום דרך לדעת, יכול להיות שתצליח ויכול להיות שלא
אבל אין לך למה, עם מצב כמו שלך פשוט תפתח עוד שריר וזה כבר יראה טוב ככה או ככה
שומן יבוא וילך, אין למה לעשות חיטוב באחוזים כאלה, בדרך כלל אנשים עושים חיטוב כדי להגיע אליהםאני מרגיש שאני מתחיל לעלות בשומן ופחות בשריר
אני רוצה לרדת קצת כדי שהמסה הבאה תיהיה גם ארוכה כמו זו בלי שאצטרך לעצור באמצע
כמו ש @kotzer כתב 9% זאת מטרה קשה מאוד. עם פחות 5 קילו תוכל להתקרב למספרים האלה.יודע כמה זמן יקח לי לרדת מבערך 12-13 אחוז שומן (אחוז שומן התחלתי) ל9 אחוז? (אני יודע שאי אפשר לדעת אבל אולי הערכה)