עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Rmr לפי מחשבון וכולל אימונים בסביבות ה2400 אבל אני מאמין שיש לי חילוף חומרים קצת יותר גבוה מהממוצע ולכן אני יורד במשקליש לי משהו שאני לא מבין בתפריט שלך..
אמרת שאתה אוכל 2300 קלוריות וה rmr שלך הוא פלוס מינוס 2100-2150 (לא רשמת גיל) אז איך אתה אוכל 2300? יכול להיות שפספסתי משהו כי לא קראתי הכול אבל זה לא נראה הגיוני
אתה אוכל 2300 כשה rmr הוא 2400?Rmr לפי מחשבון וכולל אימונים בסביבות ה2400 אבל אני מאמין שיש לי חילוף חומרים קצת יותר גבוה מהממוצע ולכן אני יורד במשקל
במסה הייתי עם 3600 קל בערך בלי אירובי והייתי עולה חצי קילו בשבוע בממוצע אפילו קצת פחותאתה אוכל 2300 כשה rmr הוא 2400?
זה לא נשמע לי הגיוני שאתה רוצה לעשות חיטוב ככה..זה פחות או יותר מאזן נטרלי..אם היית אוכל למשל 2100 אז עוד איכשהו כן כי זה מאזן של פחות 300 קלוריות אבל 100 קלוריות פחות מהנטרלי לא נשמע לי הגיוני לחיטוב..אני משער שמה שירדת בהתחלה זה נוזלים ועכשיו אתה תישאר על פחות או יותר אותו משקל
אבל בכל מקרה תמשיך לעדכן כי סקרנת אותי
אני באמת לא סגור על מה אני רוצה כי אני מרגיש קטן ולא חטוב@totti99 הדבר הכי חשוב בשבילך זה להתאפס על מה אתה רוצה להשיג. אתה כל הזמן מזגזג בין תוכניות, חיטוב/מסה מתמקד בכוח/פוטבול/הכנה לצבא
מקובל לומר mixed trainings = mixed results
לגבי השאלה לך, אני לא יודע אם יהיה הבדל בתוצאות עם העודף הקלורי יהיה משומן, פחמימה או חלבון.
תגדיר מטרות, תסדר אותן לפי סדר חשיבות ובהתאם לזה תחליט מה לעשות.אני באמת לא סגור על מה אני רוצה כי אני מרגיש קטן ולא חטוב
ולמרות שאני עולה במשקלים אני לא מרוצה מההתקדמות
לא יודע למה
להיות חטוב ולהיות גדול הם באותו חשיבות מבחינתיתגדיר מטרות, תסדר אותן לפי סדר חשיבות ובהתאם לזה תחליט מה לעשות.
קח בחשבון שמשקלי העבודה שלך בסדר אבל הם לא מאוד גבוהים ודווקא כמה חודשי מסה יכולים להזיז אותך קדימה ואז אם יהיה צורך תחטב קצת
יותר חטןב אם אני אעשה מסה??מסכים עם כל מה שחנן אמר, תבחר מטרה ולך איתה
ואתה יכול להמשיך עם מסה קצת יותר איטית, ואז גם תעלה בשריר, גם תהיה קצת יותר חטוב, וגם תצטרך להשלים פחות פחמימה, אז תהיה פחות נוזלי
תשמע לא צריך להיות מקובע יותר מדי על מספר שחישוב מראה לך. לכל אחד יכול להיות קצב חילוף חומרים שונה. אם חישוב מראה לו 2400 זה לא חייב להיות שאצלו ספציפית זה באמת 2400. מה שקובע זה קצב הירידה במשקל (או עליה במקרה של מאזן חיובי)אתה אוכל 2300 כשה rmr הוא 2400?
זה לא נשמע לי הגיוני שאתה רוצה לעשות חיטוב ככה..זה פחות או יותר מאזן נטרלי..אם היית אוכל למשל 2100 אז עוד איכשהו כן כי זה מאזן של פחות 300 קלוריות אבל 100 קלוריות פחות מהנטרלי לא נשמע לי הגיוני לחיטוב..אני משער שמה שירדת בהתחלה זה נוזלים ועכשיו אתה תישאר על פחות או יותר אותו משקל
אבל בכל מקרה תמשיך לעדכן כי סקרנת אותי
אם תהיה יותר קרוב לאידיאל צבירת המסה, שזה המצב שבו יש מספיק קלוריות כדי לבנות שריר, אבל לא מספיק בשביל ליצור כמעט שומן, ככה שהוא כן יעלה, אבל האחוז שלו לאיותר חטןב אם אני אעשה מסה??
אתה כבר מבין מספיק שזה לא הולך ביחד.להיות חטוב ולהיות גדול הם באותו חשיבות מבחינתי
מפריע לי השומן אבל גם להיות קטן