הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יורד בשומן

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן אני כרגע בחיטוב חודש ולא רואה שאני ניהיה חטוב יותר אלא רק קטן יותר (יורד במשקל)
מה אפשר לעשות?

• פותח/ת השרשור
יש לי משהו שאני לא מבין בתפריט שלך..
אמרת שאתה אוכל 2300 קלוריות וה rmr שלך הוא פלוס מינוס 2100-2150 (לא רשמת גיל) אז איך אתה אוכל 2300? יכול להיות שפספסתי משהו כי לא קראתי הכול אבל זה לא נראה הגיוני
Rmr לפי מחשבון וכולל אימונים בסביבות ה2400 אבל אני מאמין שיש לי חילוף חומרים קצת יותר גבוה מהממוצע ולכן אני יורד במשקל

Rmr לפי מחשבון וכולל אימונים בסביבות ה2400 אבל אני מאמין שיש לי חילוף חומרים קצת יותר גבוה מהממוצע ולכן אני יורד במשקל
אתה אוכל 2300 כשה rmr הוא 2400?
זה לא נשמע לי הגיוני שאתה רוצה לעשות חיטוב ככה..זה פחות או יותר מאזן נטרלי..אם היית אוכל למשל 2100 אז עוד איכשהו כן כי זה מאזן של פחות 300 קלוריות אבל 100 קלוריות פחות מהנטרלי לא נשמע לי הגיוני לחיטוב..אני משער שמה שירדת בהתחלה זה נוזלים ועכשיו אתה תישאר על פחות או יותר אותו משקל
אבל בכל מקרה תמשיך לעדכן כי סקרנת אותי

• פותח/ת השרשור
זה לא נשמע לי הגיוני שאתה רוצה לעשות חיטוב ככה..זה פחות או יותר מאזן נטרלי..אם היית אוכל למשל 2100 אז עוד איכשהו כן כי זה מאזן של פחות 300 קלוריות אבל 100 קלוריות פחות מהנטרלי לא נשמע לי הגיוני לחיטוב..אני משער שמה שירדת בהתחלה זה נוזלים ועכשיו אתה תישאר על פחות או יותר אותו משקל
במסה הייתי עם 3600 קל בערך בלי אירובי והייתי עולה חצי קילו בשבוע בממוצע אפילו קצת פחות
אז נראה לי הגיוני שהrmr שלי כולל אימונים הוא יותר מ2400 אפילו
@hanan @kotzer @Supersayan @Beast and cheat @ @White Walker
תגידו אפשרי לחזור למסה ולהשאר על ה200 גרם פחמימה כדי לא לצבור הרבה נוזלים?
אם כן מה לעלות? כי החלבון שלי כבר גבוה
וגם השומן (190 חלבון 90 שומן)
ואני מאמין שאצטרך להוסיף לפחות עוד 500 800 קלוריות

@totti99 הדבר הכי חשוב בשבילך זה להתאפס על מה אתה רוצה להשיג. אתה כל הזמן מזגזג בין תוכניות, חיטוב/מסה מתמקד בכוח/פוטבול/הכנה לצבא
מקובל לומר mixed trainings = mixed results

לגבי השאלה לך, אני לא יודע אם יהיה הבדל בתוצאות עם העודף הקלורי יהיה משומן, פחמימה או חלבון.

• פותח/ת השרשור
@totti99 הדבר הכי חשוב בשבילך זה להתאפס על מה אתה רוצה להשיג. אתה כל הזמן מזגזג בין תוכניות, חיטוב/מסה מתמקד בכוח/פוטבול/הכנה לצבא
מקובל לומר mixed trainings = mixed results

לגבי השאלה לך, אני לא יודע אם יהיה הבדל בתוצאות עם העודף הקלורי יהיה משומן, פחמימה או חלבון.
אני באמת לא סגור על מה אני רוצה כי אני מרגיש קטן ולא חטוב
ולמרות שאני עולה במשקלים אני לא מרוצה מההתקדמות
לא יודע למה

אני באמת לא סגור על מה אני רוצה כי אני מרגיש קטן ולא חטוב
ולמרות שאני עולה במשקלים אני לא מרוצה מההתקדמות
לא יודע למה
תגדיר מטרות, תסדר אותן לפי סדר חשיבות ובהתאם לזה תחליט מה לעשות.
קח בחשבון שמשקלי העבודה שלך בסדר אבל הם לא מאוד גבוהים ודווקא כמה חודשי מסה יכולים להזיז אותך קדימה ואז אם יהיה צורך תחטב קצת

• פותח/ת השרשור
תגדיר מטרות, תסדר אותן לפי סדר חשיבות ובהתאם לזה תחליט מה לעשות.
קח בחשבון שמשקלי העבודה שלך בסדר אבל הם לא מאוד גבוהים ודווקא כמה חודשי מסה יכולים להזיז אותך קדימה ואז אם יהיה צורך תחטב קצת
להיות חטוב ולהיות גדול הם באותו חשיבות מבחינתי
מפריע לי השומן אבל גם להיות קטן

מסכים עם כל מה שחנן אמר, תבחר מטרה ולך איתה
ואתה יכול להמשיך עם מסה קצת יותר איטית, ואז גם תעלה בשריר, גם תהיה קצת יותר חטוב, וגם תצטרך להשלים פחות פחמימה, אז תהיה פחות נוזלי

• פותח/ת השרשור
מסכים עם כל מה שחנן אמר, תבחר מטרה ולך איתה
ואתה יכול להמשיך עם מסה קצת יותר איטית, ואז גם תעלה בשריר, גם תהיה קצת יותר חטוב, וגם תצטרך להשלים פחות פחמימה, אז תהיה פחות נוזלי
יותר חטןב אם אני אעשה מסה??

תשמע לא צריך להיות מקובע יותר מדי על מספר שחישוב מראה לך. לכל אחד יכול להיות קצב חילוף חומרים שונה. אם חישוב מראה לו 2400 זה לא חייב להיות שאצלו ספציפית זה באמת 2400. מה שקובע זה קצב הירידה במשקל (או עליה במקרה של מאזן חיובי)

יותר חטןב אם אני אעשה מסה??
אם תהיה יותר קרוב לאידיאל צבירת המסה, שזה המצב שבו יש מספיק קלוריות כדי לבנות שריר, אבל לא מספיק בשביל ליצור כמעט שומן, ככה שהוא כן יעלה, אבל האחוז שלו לא

להיות חטוב ולהיות גדול הם באותו חשיבות מבחינתי
מפריע לי השומן אבל גם להיות קטן
אתה כבר מבין מספיק שזה לא הולך ביחד.
ובדיוק הזיגזג הזה כל פעם שאתה עולה 2 קילו אתה מרגיש "שמן" ומחטב ואז מרגיש "קטן" ומתחיל מסה.
תקופות מסה וחיטוב אורכות כמה חודשים ולא כמה שבועות אחרת הן חסרות משמעות ורוב השינוי הוא רק נוזלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית