הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
1.
מי שבגדול שואף לפיטנס (אני איתן דוגמה נגיד ג'ף סייד (לא שאני מתכוון להגיע לגודל שלו)) זה מומלץ גם לו?
2.
Ss זה למתחילים עכשיו נגיד שאני במצב שדדליפט וסקוואט אני אכן יכול לעלות מהר אבל בנצ' ומילטרי בחודש וחצי שאני מתאמן כבר די מיציתי את המשקל שאני יכול להתקדם אליו האם במקום לעשות גם בנצ' ומלטרי כמו שכתוב בss לעשות פשוט 4*8 בשניהם
3.
האם באימון הss הראשון להוריד מהמשקל שאני עושה בדרך כלל ב fbw אני עושה שם 4*8 בנצ' 3*8 מילטרי

נערך לאחרונה:
SS היא תוכנית למתחילים.
אני לא יודע מי זה הרצל ומה זאת "הלינקייה", תעשה ריסט של 10-15 אחוז ותתחיל את התוכנית.

אם מיצית את ההתקדמות בבנץ' ובפרס אז תתקדם לינארית.

• פותח/ת השרשור
Who The Fuck Is הרצל?
SS היא תוכנית למתחילים.
אני לא יודע מי זה הרצל ומה זאת "הלינקייה", תעשה ריסט של 10-15 אחוז ותתחיל את התוכנית.

חחח זה מפורום אחר גם שם שאלתי את השאלה אז העתקתי בכל מקרה שיניתי
לא מעניין אותי כח מעניין אותי גוף אז למה לעשות לינארי
בכל מקרה מה עם שאר השאלות

חחח זה מפורום אחר גם שם שאלתי את השאלה אז העתקתי בכל מקרה שיניתי
לא מעניין אותי כח מעניין אותי גוף אז למה לעשות לינארי
בכל מקרה מה עם שאר השאלות
כדי לפתח גוף צריך בסיס של כוח, לכן אני עדיין בדעה ש SS היא תוכנית מצויינת למתאמנים מתחילים.

סבבה אז ענית רק על השאלה הראשונה
מה עם 2 ו3? מה כדאי לעשות
כבר עניתי לך, אתה לא שם לב?
תוריד 15% מהמשקלים שלך בלחיצות ואם קשה לך להתקדם תעבור בלחיצות למתכונת לינארית (כפי שיש בתוכנית של ביל סטאר)

SS היא תוכנית למתחילים.

אחרי שהבנאדם הגיע לרמת מתאמן בינוני והוא מעוניין בנפח. מדוע להמליץ לו לעבור ללינארית?
אתה חושב שלינארית או טקסס(תכנית של נפח התאוששות עצימות) תתאים לו יותר מאשר תכנית נפח AB או FBW טובה?
אתה לא חושב שמשקלי עבודה בסיום SS מתאימה לתכנית נפח לאדם שמעוניין בנפח? ( אני לא מדבר על כאלה שרוצים עוד להתחזק ושמעניין אותם יותר המשקל על המוט ופחות איך הגוף שלהם נראה)

• פותח/ת השרשור
כבר עניתי לך, אתה לא שם לב?
תוריד 15% מהמשקלים שלך בלחיצות ואם קשה לך להתקדם תעבור בלחיצות למתכונת לינארית (כפי שיש בתוכנית של ביל סטאר)
אחרי שהבנאדם הגיע לרמת מתאמן בינוני והוא מעוניין בנפח. מדוע להמליץ לו לעבור ללינארית?
אתה חושב שלינארית או טקסס(תכנית של נפח התאוששות עצימות) תתאים לו יותר מאשר תכנית נפח AB או FBW טובה?
אתה לא חושב שמשקלי עבודה בסיום SS מתאימה לתכנית נפח לאדם שמעוניין בנפח? ( אני לא מדבר על כאלה שרוצים עוד להתחזק ושמעניין אותם יותר המשקל על המוט ופחות איך הגוף שלהם נראה)
אני מהטלפון אז לא יוצא לי הכי ברור
בכל מקרה אני לא סגור אם אני מתאמן מתחיל או מתקדם אני מתאמן כבר 6 שבועות
הקטע שעליתי שי טוב במילטרי והבנצ' השאלה שלי האם לי באמת כדאי לעשות לינארי אם מעניין אותי גוף

אני לא סגור אם אני מתאמן מתחיל או מתקדם
כשלא תצליח להתקדם מאימון לאימון או אפילו משבוע לשבוע כבר לא תהיה מתאמן מתחיל.
אל דאגה, אתה מתאמן מתחיל ויש לך עוד הרבה לאן להתקדם ופוטנציאל התחלתי לנצל.

מה משקלי העבודה בפרס ובבנצ' .?

• פותח/ת השרשור
כשלא תצליח להתקדם מאימון לאימון או אפילו משבוע לשבוע כבר לא תהיה מתאמן מתחיל.
אל דאגה, אתה מתאמן מתחיל ויש לך עוד הרבה לאן להתקדם ופוטנציאל התחלתי לנצל.

מה משקלי העבודה בפרס ובבנצ' .?
42.5 72.5

תגדיר מתאמן בינוני.
ומה רע בהתקדמות לינארית למתאמן בינוני?
מתאמן בינוני זה מתאמן שאוכל ויושן טוב, מעלה משקלי עבודה כמו שאמור לעלות מאימון לאימון ולא מצליח להתקדם בהתקדמות שבועית בסקוואט ובדדליפט.
בלחיצות הייתי פחות מחמיר ואומר שהתקדמות של פעם בשבוע וחצי/שבועיים גם מספיקה.

ולא אמרתי שזה רע אם רוצים נגיד עוד יותר למשוך את ההתקדמות במשקלי עבודה בשביל הכנה עתידית של הקרקע לנפח, אבל אני חושב שלרוב סיום SS עם 2 ריסטים בסקוואט ובדדליפט(אם עושים הכל לפי הספר) אמור להספיק לתכנית נפח אתה לא חושב?

מתאמן בינוני זה מתאמן שאוכל ויושן טוב, מעלה משקלי עבודה כמו שאמור לעלות מאימון לאימון ולא מצליח להתקדם בהתקדמות שבועית בסקוואט ובדדליפט.
מתאמן בינוני לא יצליח להתקדם מאימון לאימון.
אוכל טוב ויושן טוב זה לא קשור לרמת המתאמן, כל מתאמן צריך לישון טוב ולאכול טוב.
ושוב טעות, התקדמות שבועית בסקוואט ודד בהחלט מעידה על מתאמן בינוני.

בלחיצות הייתי פחות מחמיר ואומר שהתקדמות של פעם בשבוע וחצי/שבועיים גם מספיקה.
פעם בשבועיים? ממש לא. בשביל מה ללחוץ שבועיים את אותו משקל?
אין התקדמות = אין עלייה במסה
גם ב AB למשל תמיד כדאי לשאוף להתקדם לפחות אחת לשבוע במשקלי העבודה.

ולא אמרתי שזה רע אם רוצים נגיד עוד יותר למשוך את ההתקדמות במשקלי עבודה בשביל הכנה עתידית של הקרקע לנפח, אבל אני חושב שלרוב סיום SS עם 2 ריסטים בסקוואט ובדדליפט(אם עושים הכל לפי הספר) אמור להספיק לתכנית נפח אתה לא חושב?
בהחלט, אבל זה לא נושא השיחה כאן.
הבחור שאל באופן כללי לגביי SS ולחיצות.

הלינארית בהחלט יכולה לעבוד.
שוב, אם אתה מעוניין לעשות SS ולהתחזק אז אין לך מה לחשוב על תוכניות פיצולים כאלה ואחרות כי זה לא הולך ביחד עם SS.
או שתתקדם לינארית בלחיצות ותוסיף תרגילי עזר או שתעשה טקסס - גם אופציה.

כשתסיים את תוכניות הכוח ותרצה תוכניות בעלות נפח גבוה יותר או תוכנית אחרת, תשנה את כל המכלול.

• פותח/ת השרשור
מתאמן בינוני לא יצליח להתקדם מאימון לאימון.
אוכל טוב ויושן טוב זה לא קשור לרמת המתאמן, כל מתאמן צריך לישון טוב ולאכול טוב.
ושוב טעות, התקדמות שבועית בסקוואט ודד בהחלט מעידה על מתאמן בינוני.

פעם בשבועיים? ממש לא. בשביל מה ללחוץ שבועיים את אותו משקל?
אין התקדמות = אין עלייה במסה
גם ב AB למשל תמיד כדאי לשאוף להתקדם לפחות אחת לשבוע במשקלי העבודה.

בהחלט, אבל זה לא נושא השיחה כאן.
הבחור שאל באופן כללי לגביי SS ולחיצות.

הלינארית בהחלט יכולה לעבוד.
שוב, אם אתה מעוניין לעשות SS ולהתחזק אז אין לך מה לחשוב על תוכניות פיצולים כאלה ואחרות כי זה לא הולך ביחד עם SS.
או שתתקדם לינארית בלחיצות ותוסיף תרגילי עזר או שתעשה טקסס - גם אופציה.

כשתסיים את תוכניות הכוח ותרצה תוכניות בעלות נפח גבוה יותר או תוכנית אחרת, תשנה את כל המכלול.
הבנת לאיזה תחום אני שואף, פיטנס , האם בכלל שווה לי לעשות ss משום שהבנתי למתחילים לא משנה באיזה תחום עדיף ss
האם זה נכון?
ועדיין לא הבנתי למה לעשות לינארי זה לא למתקדמים?

ועדיין לא הבנתי למה לעשות לינארי זה לא למתקדמים?
זה מתאים למתחילים ומתאמנים בינוניים בעיקר, לדעתי.
יש תוכניות מועילות יותר למתקדמים.

הבנת לאיזה תחום אני שואף, פיטנס , האם בכלל שווה לי לעשות ss משום שהבנתי למתחילים לא משנה באיזה תחום עדיף ss
האם זה נכון?
כתבתי לך כבר פעמיים שזו תוכנית למתחילים שבאמצעותה תוכל להגיע לכוח בסיסי שלדעתי יביא תוצאות טובות יותר בתוכניות "בילדינג" עתידיות.
אני לא מבין למה אני צריך לענות על כל שאלה מיליון פעם. 🫤

SS היא תוכנית למתחילים.

כדי לפתח גוף צריך בסיס של כוח, לכן אני עדיין בדעה ש SS היא תוכנית מצויינת למתאמנים מתחילים

• פותח/ת השרשור
Ss הבנתי אני מדבר על למה להמשיך ללנארי כי זה כבר לא למתחילים לפי מה שהבנתי
תודה שאתה עוזר מצטער על החפירה פשוט אני מחפש אץ הדרך הכי יעילה

מבחינתנו, מתחיל הוא מתאמן עם יכולת להתקדם בין אימון לאימון, מכיוון שלך לא תהיה את היכולת הזו אחרי הSS, הלינארית היא תוכנית לבינוניים, עם התקדמות שבועית, וכך תוכל להמשיך להתקדם במשקלי עבושה באופן מסודר.

שמע כבר איבדתי אותך חבר.
אמרת שאתה בבנץ לוחץ 72 ופרס 42, לא?
אחלה מקום להתחיל ממנו לינארית, גם טקסס יעבוד.

אין לך יותר מידיי אופציות לשלב עם ה SS מבלי שזה יפגע בהתאוששות שה SS דורשת עבור פלג הגוף התחתון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית