הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
1.
מי שבגדול שואף לפיטנס (אני איתן דוגמה נגיד ג'ף סייד (לא שאני מתכוון להגיע לגודל שלו)) זה מומלץ גם לו?
2.
Ss זה למתחילים עכשיו נגיד שאני במצב שדדליפט וסקוואט אני אכן יכול לעלות מהר אבל בנצ' ומילטרי בחודש וחצי שאני מתאמן כבר די מיציתי את המשקל שאני יכול להתקדם אליו האם במקום לעשות גם בנצ' ומלטרי כמו שכתוב בss לעשות פשוט 4*8 בשניהם
3.
האם באימון הss הראשון להוריד מהמשקל שאני עושה בדרך כלל ב fbw אני עושה שם 4*8 בנצ' 3*8 מילטרי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע כבר איבדתי אותך חבר.
אמרת שאתה בבנץ לוחץ 72 ופרס 42, לא?
אחלה מקום להתחיל ממנו לינארית, גם טקסס יעבוד.

אין לך יותר מידיי אופציות לשלב עם ה SS מבלי שזה יפגע בהתאוששות שה SS דורשת עבור פלג הגוף התחתון.
דווקא אני הרגע הבנתי אותך
בכל מקרה מה עדיף לינארי או טקסס?
ולידע למה שאימון לפלג גוף עליון(אימון עם מספר סטים חוזרות גבוה) יפגע בהתאוששות של פלג גוף תחתון?

בכל מקרה מה עדיף לינארי או טקסס?
הטקסס יותר תובענית, הן מבחינת התזונה וגם מבחינת הווליום.

ולידע למה שאימון לפלג גוף עליון(אימון עם מספר סטים חוזרות גבוה) יפגע בהתאוששות של פלג גוף תחתון?
כי כשאתה נדרש להתקדם כל אימון בסקוואט ולעשות זאת 3 פעמים בשבוע, הגוף צריך מקסימום התאוששות.
אם הייתי עושה תוכנית שהייתה משלבת בתוכה לחיצות בזוויות שונות + מקבילים + מגוון תרגילים נוספים סביר להניח שלא היית מצליח להתאושש על מנת להתקדם בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
הטקסס יותר תובענית, הן מבחינת התזונה וגם מבחינת הווליום.

כי כשאתה נדרש להתקדם כל אימון בסקוואט ולעשות זאת 3 פעמים בשבוע, הגוף צריך מקסימום התאוששות.
אם הייתי עושה תוכנית שהייתה משלבת בתוכה לחיצות בזוויות שונות + מקבילים + מגוון תרגילים נוספים סביר להניח שלא היית מצליח להתאושש על מנת להתקדם בסקוואט.
לנסות לעשות ss בבנצ' ובמילטרי או ישר להתקדם?

לנסות לעשות ss בבנצ' ובמילטרי או ישר להתקדם?
70 קג זה גבולי כי הרוב מגיעים עד ל 80-85 ומתחילים להיעצר מחוסר הנפח הקיים בלחיצות.. (בבנץ)
אבל יש גם כאלו שהגיעו ל 100+ רק ב SS
@Ohad יעיד.
אז הבחירה שלך, אתה יכול לעשות ריסט קטן במשקלים ולנסות להתקדם עם זה ואם תיתקע לעבור ללינארית.

• פותח/ת השרשור
70 קג זה גבולי כי הרוב מגיעים עד ל 80-85 ומתחילים להיעצר מחוסר הנפח הקיים בלחיצות.. (בבנץ)
@Ohad יעיד.
אז הבחירה שלך, אתה יכול לעשות ריסט קטן במשקלים ולנסות להתקדם עם זה ואם תיתקע לעבור ללינארית.
שחוזרים אחר כך לאימון עם יותר נפח כמה מורידים בערך?

@Ohad יעיד.

מסכים 😃

לפותח האשכול, פיתוח גוף הוא ענף רחב ותמיד יתלווה למסת שריר כוח, אך הדגש הוא מעט שונה.
חשוב להבין שהרבה "סוסים" שאתה רואה ואומרים לך תעשה ככה וככה, לא תמיד כדאי לסמוך על מילים שלהם והסיבות הן :
1.יש להם גנטיקה מעולה, ולכן גם באימון לא אידאלי הם גודלים היטב.
2.הם מזריקים, ואין מה לעשות לחומרים יש את האפקט שלהם.

מה שאני ממליץ לך לעשות זה SS עם קצת מבודדים לידיים.
אך לפני כן מה המשקל גוף שלך? מה הגובה? בן כמה אתה ? איך התקדמו המשקלים שלך בתוכנית בחודש האחרון, ואיך התקדם משקל הגוף?

• פותח/ת השרשור
מסכים 😃

לפותח האשכול, פיתוח גוף הוא ענף רחב ותמיד יתלווה למסת שריר כוח, אך הדגש הוא מעט שונה.
חשוב להבין שהרבה "סוסים" שאתה רואה ואומרים לך תעשה ככה וככה, לא תמיד כדאי לסמוך על מילים שלהם והסיבות הן :
1.יש להם גנטיקה מעולה, ולכן גם באימון לא אידאלי הם גודלים היטב.
2.הם מזריקים, ואין מה לעשות לחומרים יש את האפקט שלהם.

מה שאני ממליץ לך לעשות זה SS עם קצת מבודדים לידיים.
אך לפני כן מה המשקל גוף שלך? מה הגובה? בן כמה אתה ? איך התקדמו המשקלים שלך בתוכנית בחודש האחרון, ואיך התקדם משקל הגוף?
אני בן 19
התחלתי
משקל:61
בנצ': 60
מילטרי: 32.5
סקוואט: 55
דדלפיט: 60
מתח+מקבילים: משקל גוף לא מצאתי חגורה
עכשיו:
משקל:64.5 אבל שקלתי64 לפנישבועיים נראה לי אני יוסיף עוד פסטה לתפריט
בנצ': 72.5
מילטרי: 42.5
סקוואט: לא השתנה לא חושב שאני עושה מספיק טוב כדי לעלות (כאבים בגב תחתון ליד עצם הזנב מצד ימין)
דדלפיט:85
מתח עם 20 פאונד עלי (מצאתי חגורה)
מקבילים עם 20 קילו עלי (כנל)

נערך לאחרונה:
@Ohad יעיד.
גם אני אעיד 😃

לדעתי כדאי לנסות למשוך SS גם בלחיצות, להוסיף מקבילים יהיה רעיון טוב, וגם צ'ין אפס לאימון השני, 2-3 סטים של 8-10 בכל תרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית